Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Proponuje przeniesienie calego dzialu Xbox

i utworzenie poddzialu PC

dobry pomysł, a dział ps4 jak poddział multiplaform 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie mam tak dobrego pc by pograc na premiere. Nie mam bo bardzo rzadko w cos gram na pc. Ale za jakis rok wymienie bebechy, fajno ze sobie ogram co lepsze gierki z One.

Ale MS sie dziwie, zabijaja swoją konsole wzorowo.

Opublikowano

Tak zabija XD

Jak dzieci. Prawda jest taka - to że gra wychodzi na konsolę i PC znaczy tyle co nic. Dana konsola nic na tym nie traci, bo ci co mieli kupić i tak kupią, a ci co nie kupili to i tak by nie kupili. Cała masa jednoplatformowych klapków nawet tutaj na forum to potwierdza każdego dnia. Nie ma znaczenia jakie gry wychodzą na Xone, że Sony robi w konia swoich wiernych klientów do granic możliwości i tak pewnie 7 na 10 nie kupi konsoli konkurencji albo kupią po 10 latach i będą udawali jacy to oświeceni multiplatformowcy z nich.

Przykładów z czasów X360 jest cała masa. Gry takie jak L4D schodziły na X360 w milionach, a na PC wychodziły w tym samym czasie i nawet nie trzeba było mieć jakiegoś super mocnego pieca.

Pseudo lament i udawane oburzenie jest doprawdy zabawne. Jako gracz wolę żeby sprzedało się kilkaset tys. kopii gry więcej w przeciągu roku od premiery niż "kilka" pudełek z konsolą.

Opublikowano

Mylisz sie. Userzy tutaj to maniacy. Czasy jednak sie dawno zmieniły i konsole to towar powszechny. Idzie plota ze plejstejszyn lepsze bo w gry z xone mozna pograc na pc. I nie wazne ze z 80 proc casuali nie ma takiego pc. To siła "głuchego tel"

Ty wiesz ze nie tak dawno kolega z pracy mowił mi ze kupił dziecku ps4 bo mieszka na wsi i ma ujowy internet a na tym One to trzeba byc do sieci podpietym?

Ms zabija konsole. Xone wcale nie jest duzo gorszy technologicznie a ma mase zalet (sieć np). A jak sie sprzedaje? Ot smrod z przed 2 lat. Tak to działa

Opublikowano

Rozluznijmy troche ten temat po zaoranym dniu botow, troche kawalow polepszy humor.

Czym sie rozni Xbox od wiadra guwna ?

Guwnem rozmazanym.

Jeszcze jeden fajny:

Dlaczego psycholog gra na Xbonie ?

Bo ma do tego cierpliwość

Opublikowano
Mylisz sie. Userzy tutaj to maniacy. Czasy jednak sie dawno zmieniły i konsole to towar powszechny. Idzie plota ze plejstejszyn lepsze bo w gry z xone mozna pograc na pc.

Ta, a potem wychodzi że na ps4 schodzi 10 mln black opsów 3, 6 mln gta v i 5 mln destiny, a takiego bloodborne kupuje 1 mln. hahaha

Opublikowano

over 2 w okolicach premiery fabularnego dlc i edycji goty :banderas:

Opublikowano

Ile się Sunseta sprzedało? Przekroczyło to chociaż milion? xD 

Nie dziwię się, że portują exy z Xa na PC. Jakoś muszą zwrócić pieniądze z produkcji. 

Opublikowano

mazeo dałnie a rozumiesz że na xbonie jest tak samo + halo dla grubasów i ludzi bez gustu twojego pokroju.

Opublikowano

klapiarze to ukryta opcja pecetowa, że sie tak podniecają tym qb? bo jak mnie pamięc nie myli to mass effecta jedynke ograli jako interaktywny komiks a wiedzmina zaczeli od trzeciej części także nie brałbym tych błaznów na powaznie

Opublikowano

Po wypowiedzi Spencera mozna wyciagnac wniosek ze Xbon to bedzie od teraz taka tansza i prostsza alternatywa pieca.

Najgorsze jest to ze poprzez ten ruch Microsoft pokazal ze sie poddal z Xbonem wiec nastepnej konsolki wedlug najczerniejszego scenario moze juz od nich wogole nie byc :(

I tylko klap z autyzmem moze sie cieszyc z tej sytuacji bo jak nie bedzie konkurencji to Sony dopiero zacznie ruchac graczy w doopy juz teraz pewnie zaciera lapy [emoji33]

Bo jezeli taki z ciezarowkami szmalu Microsoft sie podda to kto wyznaczy nowa konkurencje dla takiej teraz potegi jaka jest marka Playstation robiac nowa konsole?

Celowo pomijam Nintendo bo to nie gorsza ale inna klasa poprzez ich podejscie zwlaszcza do 3rd party developerow.

Nieciekawie sie robi

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Poddało to się Sony z Vitą, a nie Microsoft który w 2015 roku miał najlepszy lineup gier i zapowiada mega 2016 rok. Trzeba być nieźle ułomnym żeby odebrać ruch ze strony Microsoftu w negatywny sposób. Zamiast wydawać grę za $60 oni wydają grę i dorzucają parę ciekawych bonusów. Co robi Sony? Każe płacić za gry z PS2 i PS3. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Microsoft który w 2015 roku miał najlepszy lineup gier i zapowiada mega 2016 rok.

To w 2015 wyszło coś only xboks poza forzą, gow-nem i halo? :yao:

W 2016 wyjdzie coś only xboks poza forzą? :kaz:

Sorry, znikliście z radaru :banderas:

Opublikowano

Jak tam niebieskie robactwo już się pozbierało po prezentacjach QB? Jak to wygląda   :xboss:  a podgracze łączenie kropek i czekanie kolejne miesiące na lepsze czasy który nie nadejdą dla szrtoa4 bez gier :)

Opublikowano

Ha ha ha, kolejne miesiące to gry only ps4, najlepsze exy, coś takiego co wasza konsola juz utraciła. Zawsze mocarne ex były kołem napędowym konsol, szrot zielony stał się (pipi)aną wielką multiplatformą.

Dominacja ps4

Boty na kolanach

Ps4, niczym czołg, miażdży magnetowid zielonego szamba.

Pełna dominacja i penetracja.

Opublikowano

Od kiedy na takie średniaki wydaje się 3,5 tysiąca polskich złotych?

Synek sprawdź sobie ceny kart jakie zaleca producent, o przepraszam jest jakaś za 2.8 xD

ale to jest rekomendowany sprzet pod UHD :)

Battlefront ma jeszcze wieksze wymagania, a chodzi u mnie w UHD w 25-30 fpsach (konsolowy framerate).

W 1080p wszystko na max, 60fps.

Opublikowano

25 fps na pc nasa czezkiego xDDDD to jak na xbonie xDDDD

Opublikowano

no w 4k tak, gtx 970 jest pod 1080p.

przypominam, ze konsole nie dzwigaja nawet 900p w 30, w srednich detalach.

Opublikowano

no w 4k tak, gtx 970 jest pod 1080p.

przypominam, ze konsole nie dzwigaja nawet 900p w 30, w srednich detalach.

Piszesz o Battlefroncie, który jest w 60fps na konsolach? 

Opublikowano

No pewnie dlatego mam w 4k 30 fps zamiast 10 xd

Opublikowano

Nie martwcie sie konsolorze. Juz niedlugo zadziala "prawo HIVa" mowiace o tym, ze pierwsze dwa lata nowej generacji konsol na rynku to marazm i syf a potem takie gierki, ze ojapier.dole.

:dynia:

Opublikowano

Czyli po raz kolejny potwierdza się fakt, że blacharstwo, tak samo jak klapy najbardziej ceni graficzkę.

Chuy, że tnie, ważne że wygląda. Będę miał się czym pochwalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.