Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

szkoda ze np na stemie jak mamy juz tych 20 znajomych (18 i tak cisnie w cs'a) i juz czujemy jako takie community a chcemy zagrac w battlefront - instalujemy origin i na tej platformie znow musimy szukac ludkow ze stema - "hej a na originie jaki masz nick bo nie mam z kim pograc"

albo mesjasz beta division miliony forumowiczow pisze jakie to zayebiste a ty wez szukaj kto gra, kto ma jakie konto na uplay, dodawaj do znajomych, kolejne nicki na nowej usludze

szkoda ze nie jest to tak wspaniale pomyslane jak community na konsolach

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no w 4k tak, gtx 970 jest pod 1080p.

przypominam, ze konsole nie dzwigaja nawet 900p w 30, w srednich detalach.

Piszesz o Battlefroncie, który jest w 60fps na konsolach? 

Piszesz o Battlefroncie, który działa w 900p i 720p na konsolach?

Opublikowano

jak mam wybierac 4k i 25 fps to wole 720p i 60fps

Opublikowano

No pewnie dlatego mam w 4k 30 fps zamiast 10 xd

Battlefront ma jeszcze wieksze wymagania, a chodzi u mnie w UHD w 25-30 fpsach (konsolowy framerate).

To wreszcie jak ? W stalych 30 fpsach,czy latajacy frame rate ? :pawel: :czesc:

Opublikowano

no w 4k tak, gtx 970 jest pod 1080p.

przypominam, ze konsole nie dzwigaja nawet 900p w 30, w srednich detalach.

Piszesz o Battlefroncie, który jest w 60fps na konsolach? 

Piszesz o Battlefroncie, który działa w 900p i 720p na konsolach?

Tak tym battlefroncie który według DF chodzi w niższych bo niższych rozdziałkach, ale na ustawieniach odpowiadająch ustawieniom wysokim z pieców za 3k w płynniutkich 60fps

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A ja 1080p/60fps :cool:

figus 900p i 720p w 2016 jest tak śmieszne, że warte wytknięcia kilkukrotnie

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No ja tez ultra 1080/60, oni sa chyba uposledzeni.

No niestety kermit, jak chcesz pograc w najlepsze wersje najlepszych konsolowych exow z obydwu konsol to musisz sie przemeczyc i poswiecic 5 min na dodanie kolegow :pawel:

Opublikowano

Powszechnie wiadomo, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. :dunno: 

Opublikowano

A ja 1080p/60fps :cool:

figus 900p i 720p w 2016 jest tak śmieszne, że warte wytknięcia kilkukrotnie

tak z tym się zgodzę, ale akurat na maszynce którą w tym momencie dostajesz za 1200-1300zł czego oczekiwać więcej :dunno:

Opublikowano

Na starcie to bylo 1700zl i wciaz nie ogarnialo rozdzielczosci, ktora pcty osiagnely na przelomie wiekow.

Opublikowano

W sumie trochę szkoda ze wojna sie juz skonczyla. No pisza te bzdury w które sami nie wierzą i po cichu przegladaja ceny gtxow xD

Opublikowano

Na starcie to bylo 1700zl i wciaz nie ogarnialo rozdzielczosci, ktora pcty osiagnely na przelomie wiekow.

To chyba dotyczy sie iksboksa, bo PS4 na premiere mialo wszystkie gierki w 1080p i w stalych 30 fpsach.

Opublikowano

Niestety ich wiedza sprowadza sie do tego, ze smok jest dobry, tyle ze nie za bardzo wiedza co to jest.

Nie mówiąc o instalacji.

Wiec sie mecza, a w sony sie smieja :)

Opublikowano

musisz sie przemeczyc i poswiecic 5 min na dodanie kolegow :pawel:

ale oni grają w csy i doty :/ jak wyjdzie jakas nowa gierka aaa to kazdy czeka az bedzie w humble bundle

Opublikowano

Jaki typ, tacy koledzy

Opublikowano

Potem egzystuja takie typy grajace w fpsy na padzie i budza w najlepszym wypadku usmiech politowania.

Protip: to taka jakbys gral w kosza proteza zamiast reka.

Opublikowano

na konsolach chcemy sie razem wspaniale bawic a nie wysmiewac ze ktos ma mniej fpsow, gorszego gtx'a czy mniej fragow w jakiejs grze o strzelaniu

Opublikowano

Jaki sens kupowania peceta dla gier pokroju CS'a, doty sroty i inne szroty Pay to Win. No tak, bede mial fajny skin, tylko najpierw musze wywalic ponad 100 euro zeby cos sensownego dostac.

Opublikowano

I dlatego siedzicie tutaj caly dzien, dzien w dzien i opluwacie drugi niepelnosprawny oboz.

Cs, dota p2w :pawel:

Opublikowano

na konsolach chcemy sie razem wspaniale bawic a nie wysmiewac ze ktos ma mniej fpsow, gorszego gtx'a czy mniej fragow w jakiejs grze o strzelaniu

toooo dlategooo klapy i boty bez przerwy wymieniają się gifami - "to działa o 2 fps mniej niż na na nadkąsoli"

Opublikowano

toooo dlategooo klapy i boty bez przerwy wymieniają się gifami - "to działa o 2 fps mniej niż na na nadkąsoli"
Klapy i boty jak te niepełnosprawne dzieci wyśmiewają się nawzajem które ma mniej powietrza w oponach wózka inwalidzkiego.
Opublikowano

jak nazwa wskazuje console wars

ciezko zeby blacharz skumal zasady dzialania tego tematu

Opublikowano

Juz bez kitu wole kupic ps4 i postrzelac z klapami do totemow niz grac w jakies chuyowe moby i csy xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.