Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tez przechodzilem przez faze zaprzeczenia.

"ale jak to grac nie na konsoli?!"

A teraz mam dokladnie na odwrot xd

Szkoda tylko, ze tyle lat zmarnowalem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nic dziwnego. Cs i dota sa wymagajace i trzeba im poswiecic sporo czasu zeby nie byc kompletnym leszczem, nie mowie o byciu dobrym bo to juz setki godzin wchodza w gre. A takie uncharted? Odpalasz, gała do przodu, trigger wcisniety do oporu i jazdaaaaaa

Edytowane przez teddy

Opublikowano

dokladnie teddy, to wszystko ich smiertelnie przeraza :)

Przeraza ich, ze trzeba cos umiec.

Takie czasy, tacy ludzie.

W sumie troche szkoda, ze wszystkie konsolowe exy sa/beda na PC :/

Opublikowano

no wlasnie dlatego cs i dota dla nerdow bez zycia, a uncharted czy girsy dla ludzi ktorzy chca z kumplami sie odstresowac po pracy i pyknac pare meczykow przed wyjsciem na piwko na miasto

setki godzin w cs'a i dote xddd jak mozna tyle przegrac xddd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jeszcze mnie to rozwala jak konsolorze cisna ze wszyscy na pc czituja. Jak zaczalem troche grac w csa to tez takie mialem wrazenie, a potem zobaczylem jak graja ludzie na globalu, zreszta pare osob na forum mialo porownanie xD

Opublikowano

tak, zwlaszcza w gearsach, ktore sa wyjatkiem od konsolowej reguly  :pawel:

Przeciez z ciebie robia tam marmolade.

Opublikowano

setki godzin w cs'a i dote xddd jak mozna tyle przegrac xddd

Bo jestesmy za starzy, jak bym byl gimbem to bym pewnie teraz w to tlukl jak szalony tak jak swego czasu mlocilo sie w multi jednej gierki godzinami CS, Day of Defeat, quake 3 czy UT

Opublikowano

Day of Defeat :banderas:

Opublikowano

No i o to chodzi czysty, piękny gameplay

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zreszta teraz to nawet nie rozumiem jak mozna calakowac gierki? Na x360 bilem te achievementy jak szalony, a teraz wole w tym czasie przejsc kolejna gre z niekonczacej sie listy tytulow do ogrania niz poswiecac czas na bicie punkcikow do gamercarda

Opublikowano

Granie multi na PC :yao:

Tam nawet open beta wersje gier są shackowane. No chyba że ktoś chce sobie w UHD (o ile port na to pozwala) obejrzeć jak jego aimbot walczy z innymi aimbotami, okazjonalnie fragując jakiegoś naiwniaka, co będzie myślał jakiego to super masz skill'a, a na forach pisał: "no ja gram 30 lat i żadnego czita nie spotkałem" ;)

Opublikowano

Siema mendrek, fajnie ze wpadles. Z tematu diablo 3 na ps4

dlaczego mi tutaj gościu biega z levelem paragon 10 000, co to za kody.

Opublikowano

Bo iście pctowy Blizzard jest tak ujowy, ze nie umie zabezpieczyć dobrze swej gry, bo nie umie złączyc PSN/XBL! z BN-em odpowiednio?

Ale nie próbuj z tego wyjątku czynić zjawiska skalą rodem z online pc, bo cię wyśmiejemy ;)

Opublikowano

Blisko, ale prawidlowa odpowiedz to: bo na konsolach ludzie czituja

Opublikowano

Akurat ganianie cziterów na konsolach jest w gestii usługodawcy, więc to Sony dało dupy :reggie:

Z resztą o jakiej jakości tu mówimy, kradzieże danych i usługa niedostępna przez 3 miesiące. Tyle dobrego, że dostałem genialne WipEout w ramach rekompensaty :banderas:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

No czitują. Lecz skala tego w porównaniu do pc, jest jak kropla do oceanu.

W D3 akurat wystarczylo dostać przedmiot i go potem klonować, bo Blizzard spartaczył też autozapis. W większości gier na konsolach by czitować trzeba mieć wiedzę, szczęście, i złamaną konsolę.

Ps. Wydawca konsoli banuje za third party programy w konsoli. Za glitche i fraudy w grach banuje wydawca gry...

Opublikowano

Proszę Was ładnie, idźcie już z tymi rumuńskimi blachami dla patoli i gimbazy na CD Action.

giphy.gif

Opublikowano

Jaki ból tyłka konsolowców od rana  :dynia:

Powoli dociera do was jak sytuacja wygląda w rzeczywistości a nie przez niebieskie/zielone okulary i przechodzicie faze wyparcia. NA PC TYLKO DOTA CS I P2W, PC NIE MA DUSZY, NA PC CZITUJĄ  :pawel:

Proszę Was ładnie, idźcie już z tymi rumuńskimi blachami dla patoli i gimbazy na CD Action.

ale strzeliło, wyrazy współczucia dla proktologa u którego będziesz to leczył  :lapka:

Opublikowano

Nic nie strzeliło, po prostu ileż można czytać spusty blacharstwa, które jak Mendrek stara się udowadnić, że jego chuyowa platforma do grania nadal jest fajna. :whyyy:

To co z tym piwem w padbarze? :lapka:

Opublikowano

Nic nie strzeliło, po prostu ileż można czytać spusty blacharstwa, które jak Mendrek stara się udowadnić, że jego chuyowa platforma do grania nadal jest fajna. :whyyy:

To co z tym piwem w padbarze? :lapka:

Spokojnie, przecież PC w tej chwili to właściwie taki Xbone na sterydach więc w czym problem  :Coolface:

O właśnie, co do piwa to napisze w odpowiednim temacie.

Opublikowano

W Męskim Graniu nikt tego nie zauważy, trzeba by wrzucić info w Graczpospolitej lub chociaż w betoniarni, to może byłoby nas więcej.

Opublikowano

O kiedy na to piwo sie wybieracie? :lapka:

Opublikowano

A co, wracasz z UK? :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.