Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze będzie forza 20 i gearsy na które nawet xboty kręcą nosem :kaz:

Jeżdżenie w kółko. Gurwa. :rotfl:

Przeciez oni opanowali juz technike ''kopiuj i wklej''. Halo tez niby takie goty mialo byc a nikt juz z botow praktycznie nie gra, poniewaz strzelanie z laserkow po raz 10 juz zaczyna sie nudzic i problem jest jeszcze taki, ze gra ma sporo bledow. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sporo błędów to zawiera Twój materiał genetyczny. Halo 5 to najbardziej skillowy FPS na konsolach albo grasz i wspinasz się po tabeli albo odpadasz w przedbiegach. To nie CoD gdzie strzelasz z przyczaiki po kostkach. Polecam analizę Mazzeo w temacie Halo5.

Opublikowano

czy ja dobzre widzę? <przeciera oczy> gość co podnieca sie kolofdjuti pisze, że halo sie nudzi i ma sporo błedów xD

Opublikowano

Sporo błędów to zawiera Twój materiał genetyczny. Halo 5 to najbardziej skillowy FPS na konsolach albo grasz i wspinasz się po tabeli albo odpadasz w przedbiegach. To nie CoD gdzie strzelasz z przyczaiki po kostkach. Polecam analizę Mazzeo w temacie Halo5.

Nie zamierzam czytac zadnych analiz krasnali. Za to jednak polecam poczytac jakie sa problemy matchmakingiem i lagami w tym Waszym Halo. W kolekcji bylo jeszcze gorzej. No ale co bylo to bylo :kaz:

czy ja dobzre widzę? <przeciera oczy> gość co podnieca sie kolofdjuti pisze, że halo sie nudzi i ma sporo błedów xD

Akurat co roku CoD wprowadza duzo nowych innowacji do multiplayer'a. Ta gre moge jak najbardziej nazwac skillowa i miodna pod kazdym wzgledem. Halo przy CoD to jak porownywanie Nokie do iPhone'a

Opublikowano

Cod to jest full casual, strzelanie po kostkach i łokciach i wpada kill w sekunde(hitboxy dalej są zyebane) gdzie w Halo musiałem się naprawdę napocić, żeby mieć ratio chociaż 1.0. Mega skillowa gra, niestety nie dla takiego janusza jak ja chociaż grało się przyjemnie. Szkoda, że trafiałem na debili, którzy mimo większego poziomu mieli gorsze staty ode mnie, a ja zagrałem ok. 10 meczy. :reggie: 

Opublikowano

W większości fpsów na multi trzeba grać, a właściwie na(pipi)iać nonstop, żeby się "wspinać po drabince" - a jak nie to trzeba (pipi)ć. 

Żeby dobrze siedzieć w krzakach też trzeba dużo grać.

Więc ten argument na korzyść Halo jakoś do mnie nie przemawia.

Opublikowano

Czekajcie czy tegoroczną nowością w CoD jest bezczelna zrzynka zestawu ruchów z Titanfall z 2014? Jeszcze tylko dwa lata i EA wprowadzi tytany do CoDa. Co za rewolucja :obama:

@up: xddddddddddddddddd ten argument z krzakami xdddddddddddddddddddddd

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

"o roku CoD wprowadza duzo nowych innowacji " xD

Opublikowano

Czysty skill w moim wykonaniu( 30 killi bez zgona) z wynikiem koncowym 52-1. Malo ? To zerknijcie ponizej 92-4.

Opublikowano

wow fajne te headshoty w biodro moze w koncu jakies skillowe multi dla mnie

Opublikowano

aż obejrzałem 2 kille, dobra robota

Opublikowano

Mraku chwali się, że wychodzi mu strzelanie w CoD. Jak ma nie wychodzić, skoro na jego obecnej konsoli grają same dzieci, janusze oraz tacy jak on uchodźcy.

Trafił w końcu do właściwego obozu. :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

a dalej macie w tych swoich fpsach autocelowanie? 

Opublikowano

O dają stare mapki z nowym oteksturowaniwem. 

Opublikowano

przeciez ci co grają w coda to te Bolki co nie radzą sobie grając w inne Multi. Nie ma co brać na poważnie mroka, blazna plejstejszonowego

Odezwal sie krasnal ktory nasuwa w Destiny xd

Opublikowano

Przecież Destiny to ten sam poziom raka co Twoje CoDy.

Opublikowano

Grać w destiny. xddddddddddddd

Przecież to jak grać na ps4. Czy można niżej upaść? 

Opublikowano

Czy wchodząc do tematu QB rozdawany jest za darmo  M O C A R Z ?

Połowa botów spuszcza się po jakichś gifach, gdzie robi się generyczne pif paf, co oni tam widzą, czego nie widzą normalni obywatele? 

Kermit najlepszy 

kurde myslalem ciagle ze to jakos w polowie roku a to juz za niecale 2 miechy, quantum fuckin break!111

A ktoś inny się cieszy, że gra nie będzie miała multiplayera :dynia: 

QUANTUM FUCKIN BREAK!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.