Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nowe IP od zaufanego developera

I na tym skończyły się jakiekolwiek plusy tego potworka.

UMA.jpg

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale mnie skręca czytając temat o firewatch w dziale ps4. Miało nie być cw poza cw to tutaj napiszę :

Ja (pipi)e co za podludzie na tych konsolach siedzą. NA smoku prawilnie zero spadków zero doczytywania a na ps4 który podobno taki mocny sprzęt klatkuje gra która wcale jakaś piękna nie jest. Zaorać te konsole. Tylko Exy robione od podstaw na dany sprzęt mają szanse jakoś działać na konsoli a tu też zdarzają się padaki techniczne jak bloodborne na premierę .  Nic dziwnego że większość indorów na ps4 i xbox one to te co wychodzą też na androida. Pewnie na tym androidzie lepiej działają :D

Jak ja gardzę wszystkim w tej "nowej generacji" . Dla mnie to generacja 7,5 i dajcie nowe konsole za rok.

Opublikowano

To jest generacja 7,2018 a nie 7,5.

Opublikowano

Fajnie jakby nowe konsole były doj,ebane sprzetowo tylko pewnie i tak będzie sra,ka bo jak dadzą cenę większa niż $400 to internetowe gimbusy dostaną szału macicy

Opublikowano

Blantman, tylko się nie zesraj. Patch do Firewatch już się robi o czym pisali twórcy, a po drugie jest dużo ladniejszych gier, które nie mają takich problemów. Po trzecie, nowe standardy graficzne tylko na Nadkonsoli, spytaj DF, a po czwarte dominacja jak za czasów PS2.

Teraz możesz wracać do smoka i symulatora kąpieli ze starym.

Fajnie jakby nowe konsole były doj,ebane sprzetowo tylko pewnie i tak będzie sra,ka bo jak dadzą cenę większa niż $400 to internetowe gimbusy dostaną szału macicy

Ja mam nadzieję ze będzie tak jak teraz, czyli z jednej strony nowe standardy graficzne, a z drugiej połowa mniej pikseli i ciągła beka.
Opublikowano

Czy wchodząc do tematu QB rozdawany jest za darmo M O C A R Z ?

Ogólnie tematy w martwym dziale xbox one, sa bardziej bekowe niż cw, gorąco polecam.

Standardy graficzne xdddddddddddddddd

Przecież wklejalem niejednokrotnie cytaty z DF, mam to zrobić jeszcze raz, pytam się robaku, czy mam cię rozdeptac bombami prawdy z DF? Zresztą, po co komu DF, wystarczy nie mieć wady wzroku aby stwierdzić, ze nowa generacja tylko u Sony, guwno rozmazane od Knura i gry z komórek u blachar.
Opublikowano

To co mogłem wesprzeć i zasłużyło na wsparcie, to wsparłem, grubasku :lapka:

Mocne slowa jak na nintendofaga.

Nie za mocne dla gracza Black Klopsa 3 ;/

:beksa::lapka:

CoD'a to ty szanuj

Opublikowano

Widzę że wielkie poruszenie u blacharzy, ruszyli w końcu garba od CS, wow, lol, srola i wielce zajarani grą z szrota na ich 10 rdzeni. Od lat żadnego ex, chyba że setna odsłona simsow i maja czelność pisać o wyższości blachy nad Mesjaszem ps4.

Botów już nie doluje, bo gorzej już chyba u nich nie może być.

Czekamy na Quantum w Telegazecie i w postaci puzzli.

Opublikowano

Patch do Firewatch już się robi o czym pisali twórcy

To kwintesencja twojej wypowiedzi i tej generacji. Patch się robi...... Wiedźmin 3, Fallout 4, Firewatch czy Just Cause 3. Na konsolach grywalne po patchu lub kilku a to tylko wierzchołek góry lodowej. Producenci was (tzn takie jednostki jak Yeti) wytresowali dlc,patche kilku gigowe etc dla was to już (pipi)ana norma. Ja się nadal na to zgadzać nie potrafię.

Czemu Nintendo potrafi bez patchy wydawać grywalne gry? Czemu kiedyś można było wydawać grywalne gry bez patchy lub z małymi 50 mb patchami? Czemu teraz jak kupisz na premierę grę to jest pod graczem? Czemu gry stają się grywalne po kilku tygodniach / miesiącach ? 

Wiesz czym się różnimy? Ja kupując prison architect albo Darkest Dungeon w Early access wiem co kupuję bo pisze że gra niekompletna. TY kupując gry na konsole na premierę jesteś pukany w dupke przez producenta tej gry i jedyne co robisz to nachylasz się bardziej aby łatwiej wlazło.  Śmiejecie się z Early Access na pc a na konsoli macie go w gorszej postaci bo nikt wam nie mówi że to beta.

Frajerem nie jest gracz konsolowy który widzi problem , frajerami są ci gracze dla których ta chora sytuacja jest już normą.  Żeby nie było że obrażam wszystkich graczy konsolowych na tym forum. Po prostu mamy tutaj beton który cieszy się jak dostaje demo drivecluba i dopiero po czasie 1001 patch. To był early access w najgorszej formie a wy go jeszcze broniliście. Albo wydawanie battlefronta z mała ilością wszystkiego aby w season passie dać więcej gry niż było na płycie. Żal mi ludzi którzy tego bronią.

Opublikowano

Widzę że wielkie poruszenie u blacharzy, ruszyli w końcu garba od CS, wow, lol, srola i wielce zajarani grą z szrota na ich 10 rdzeni. Od lat żadnego ex, chyba że setna odsłona simsow i maja czelność pisać o wyższości blachy nad Mesjaszem ps4.

:dynia:

Opublikowano

Nowe standardy graficzne xDDDD chyba w porównaniu z  nintendo DS

no i te pacze, lol, jak jakiś tam batman, który nikogo skakał na blaszce, bo sie yebanym leniom nie chciało w kodzie pogrzebać to się mendrek prawie z podniety spuścił, a tu prosze, klapy nawet pacza to symulatora strażaka potrzebują. Zaorać was i wasze chińskie zabawki 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Botów już nie doluje, bo gorzej już chyba u nich nie może być.

Czekamy na Quantum w Telegazecie i w postaci puzzli.

Zdołowany to ja byłem jak kupiłem PS4, na szczęście zorientowałem się w porę puściłem trójnoga w świat i na momencie pojawiał się tęcza na niebie  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Patch do Firewatch może namieszać.

Opublikowano

Inne propozycje?

Bezgustowiec kompletnie nie majacy pojecia o grach. Czyli typowy posiadacz ps4 :cool:

Opublikowano

:dynia:

napisałbym, że wystarczą nam wasze exy z podkąsoli, ale (pipi) macie, że nawet nawet mednrek by nie grał

Edytowane przez gekon

Opublikowano

u blacharzy (...) Od lat żadnego ex

:dafuq:  :dafuq:  :dafuq:

Mam dwie teorie:

- Czeskimaster to alter YETIego.

- Czeski jest trollem, takim analogiem mroka.

Inne propozycje?

Jest zwyczajnym debilem. 

Zagadka rozwiązana. 

giphy.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zapomnialem juz jakie taboreciarze maja wspaniale exy, ale po chwili mi sie przypomnialy dwa tytuly

header.jpg?t=1447371369

muhammad-sex-simulator-2015-prov.jpg

Opublikowano

ja pierdole to wygląda miejscami gorzej niż wersja na wii xDDDDDDDDDDDDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=jtKJBGEdkEM

nintendo szybko goni konkurencje ruchańskiem w postaci tanio zrobionych remasterów za ładną kasę i DLCami, figar jak w gotowości kupić 3x to samo, nintedno i wiiu [*]

a sonybociarnia nie lepiej, gier zero a jak coś wyjdzie to 15fpsów i patch jest w drodze, całej życie niebieskie glonojady na kolanach z pełnymi ustami obok karpia z biedronce tam gdzie ich miejsce ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.