Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Z ktorej strony to remaster tej zaldy, bo ja juz sie pogubilem ? To tak jak remastery na xboxa, nie wiadomo co zmienili

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Blantman, tylko się nie zesraj. Patch do Firewatch już się robi o czym pisali twórcy, a po drugie jest dużo ladniejszych gier, które nie mają takich problemów. Po trzecie, nowe standardy graficzne tylko na Nadkonsoli, spytaj DF, a po czwarte dominacja jak za czasów PS2.

Teraz możesz wracać do smoka i symulatora kąpieli ze starym.

Fajnie jakby nowe konsole były doj,ebane sprzetowo tylko pewnie i tak będzie sra,ka bo jak dadzą cenę większa niż $400 to internetowe gimbusy dostaną szału macicy

Ja mam nadzieję ze będzie tak jak teraz, czyli z jednej strony nowe standardy graficzne, a z drugiej połowa mniej pikseli i ciągła beka.

Po co patch. Lepiej poczekaj na remastera na PS5.

Opublikowano

u blacharzy (...) Od lat żadnego ex

:dafuq::dafuq::dafuq:

Mam dwie teorie:

- Czeskimaster to alter YETIego.

- Czeski jest trollem, takim analogiem mroka.

Inne propozycje?

Jest zwyczajnym debilem.

Zagadka rozwiązana.

giphy.gif

Dawaj jeszcze leszczu, bo widzę że u Ciebie ilość komentarzy nie idze w parze z jakością. I nie zapomnij dopisać XD, bo to twoje drugie imię.
Opublikowano

Wracaj do odrabiania lekcji chłopcze. 

Opublikowano

XD

Czesiomajster troche lemonką trąci.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

przydałby się jakiś kickstarter na program kosmiczny, gdzie do rakiety przywiąże się czeskiego i mroka a potem wy(pipi) w jakąś czarną dziurę. Temat upada przez tych błaznów :/

Opublikowano

wystarczy kickstarter dla admina. szybciej, taniej, efekty od razu :lapka:

Opublikowano

Mam się bać admina? Jakieś groźby? Admin który zamyka temat, później sam coś napisze (mimo że temat zamknął, no ale on może bo jest głową państwa na forum) i znów zamyka?

Towarzystwo wzajemnej adoracji, które gardzi innymi.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Jak dobrze mieć Colina w znajomkach. :xboss: 

Opublikowano

Mam się bać admina? Jakieś groźby? Admin który zamyka temat, później sam coś napisze (mimo że temat zamknął, no ale on może bo jest głową państwa na forum) i znów zamyka?

Towarzystwo wzajemnej adoracji, które gardzi innymi.

się nie popłacz

0a54fd0d8f52c75564799203ccc937f1.gif

Leszczu

Edytowane przez Hum

Opublikowano

przydałby się jakiś kickstarter na program kosmiczny, gdzie do rakiety przywiąże się czeskiego i mroka a potem wy(pipi) w jakąś czarną dziurę. Temat upada przez tych błaznów :/

Mazzeo spokojnie, temat upadnie ale przez Knura Spencer. Cd action już na was czeka.
Opublikowano

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

czyli CW

Opublikowano

Czysty skill w moim wykonaniu( 30 killi bez zgona) z wynikiem koncowym 52-1. Malo ? To zerknijcie ponizej 92-4.

xD kille robione na plejstejszonowych bobach warte są może 1/4 killa na xboxie

w halo zgniótłbym cię jak robaka, a w blops patrząc na te filmiki pewnie też bym ograł, ale szkoda kasy na crapa, są lepsze gry :cool:

Opublikowano

No buty w destiny się same nie wydropią. :cool: 

Opublikowano

No buty w destiny się same nie wydropią. :cool:

xddd

xD kille robione na plejstejszonowych bobach warte są może 1/4 killa na xboxie

w halo zgniótłbym cię jak robaka, a w blops patrząc na te filmiki pewnie też bym ograł, ale szkoda kasy na crapa, są lepsze gry :cool:

Trudno sie dziwic jak na xbonie same podludki bez zycia graja.

Opublikowano

Lol, rycerzyki wypominają konsolom że wbijają drzazgi w oczy użytkownikom, a sami belki (a raczej palisady) w swoich tyłkach nie widzą :reggie:

Zrąbane porty (np. Batman czy Mortal), DRM-y wyłączające granie offline (np. Diablo 3 czy Sim City), hacki i cheaterzy nawet w beta testach (Division), pogarszanie grafiki przez wydawców by konsole miały lepiej (Watch Dogs, Division), wdzierające się pay-to-win (Neverwinter), do tego dorzućmy petycje, ruchanie pctowych kickstarterowców (Ant-Simulator XD ), wciskanie softu butem do pyska (Windows 10), czy rąbanie na wadliwym fabrycznie hardware (Nvidia GTX 770). A to czubek góry lodowej, wyrastający z tyłka pc gamingu.

No ale zaraz będzie typowy mechanizm zaprzeczania, że to deszcz pada ;)

Opublikowano

zrabane porty - cala generacja ps3 to byly zrabane porty, pod koniec moze lepiej ale poczatek to kryminal

cheaterzy - w wielu grach online

pogorszenie grafiki przez wydawcow by ten przekombinowany szmelc ps3 sie nie krztusil sie i wyciagal te 24fps w gierkach

wciskanie softu butem do pyska - co chwile aktualizacje, jeszcze niektore nawet zabierajace funcje (np linux)

rabanie na wadliwym fabrycznie hardware - pierwsza generacja fatow ps3, praktycznie kazda umarla, legendarne filmiki by wsadzac ja do piekarnika by jeszcze pozyla

ruchanie graczy zawyzonymi cenami gier w stosunku do rynku pc, watpliwa jakosc uslug online, abonamentami i innymi badziewiami

no ale zaraz bedzie typowy mechanizm zaprzeczania, ze to deszcz pada ;)

Opublikowano

Patch do Firewatch już się robi o czym pisali twórcy

Wiesz czym się różnimy? Ja kupując prison architect albo Darkest Dungeon w Early access wiem co kupuję bo pisze że gra niekompletna. TY kupując gry na konsole na premierę jesteś pukany w dupke przez producenta tej gry i jedyne co robisz to nachylasz się bardziej aby łatwiej wlazło.  Śmiejecie się z Early Access na pc a na konsoli macie go w gorszej postaci bo nikt wam nie mówi że to beta.

Niczym sie nie roznicie. Jak w ogole mozna swiadomie kupowac niedoje.bane bety i sie do tego publicznie przyznawac xDDDDD

Opublikowano

A kto normalny miał ps3 jak był xbox 360. Ja całą gdneracje grałem na xbox 360 a ps3 tylko do exow. Trzeba było być frajerem aby grać tylko na ps3 przez 8 lat. (pipi)a ficuś broni ps4 poprzez ps3. Co te klapy to ja nie wiem. Jakim trzeba być miłośnikiem sony aby całe życie na kolanach w gównie spędzać. Nawet mi was nie żal klapy przebrzydłe:).

@up

Obie kupiłem jak były już bardzo grywalne i zapewniły mi więcej godzin gry niż 2 exy sony z tamtego roku razem wzięte

Edytowane przez blantman

Opublikowano

chcesz sie napier.dalac blantman za ta nadinterpetacje?

Opublikowano

Ok na tegorocznym zlocie u jj w domu. Na mojego sekundanta chcę jakiegoś normalnego fana sony np kazuba lub masorza. Bo na zlotach brak fanów xboxa (poza rayosem)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.