Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bijatyka na kąsole gubi klatki xddddddd

ja pier,dole jak nisko te złomy od sony jeszcze upadną

już soul calibur 2 na ps2 gubił klatki, ale wtedy jeszcze tornister w podstawówce nosiłeś, to możesz nie pamiętać

Opublikowano

wezyr z bialorusi - jaranko klatkujacym ryse w 900p z przerywnikami w formie filmikow bo w real time konsola by sie stopila xddd

Opublikowano

dzisiaj wyczytałem (zgadnijcie na jakim forum :lol:) że ps4 to "elegancki kawałek sprzętu", bo może go rozkręcić śrubokręt za dolara i łatwo zmienić beznadziejną pastę termoprzewodzącą, nie to co xbone którego pewnie trzeba rozpjerodlić młotem by dostać się do środka. Oczywiście niewspomniane, że nikt nie kwapiłby się do zaglądania do niego, bo xone nie potrzebuje chałupniczych poprawek, bo nie jest yebanym trójnogiem zrobionym z plastiku wziętego z deski rozdzielczej Daewoo i nie ma problemu z grzaniem się ani hałasem.

Opublikowano

Ficek co warto ograć na januszowej i martwej vicie?

Pytam serio więc mnie nie ignoruj. :(

Opublikowano

Indyki i dragons crown

Reszte gier na vite to słabizna straszna, a jak lubisz unharted to jeszcze można to ograć

Opublikowano

persone, killzone'a, tearaway tu 0 trolingu, no i wszystkie indory które idealnie się nadają na taki sprzęcik i wyglądają ładniej na tym ekraniku. A to uncharted jest tak chuyowe że nawet mraku by nie dał rady w to grać.

Opublikowano

wezyr z bialorusi - jaranko klatkujacym ryse w 900p z przerywnikami w formie filmikow bo w real time konsola by sie stopila xddd

Dla Wezyra Titanfallu w 790p to jest obraz jak zyleta, nie dziwne, ze Ryse mu w 60 klatkach dziala... xD

Opublikowano

dzisiaj wyczytałem (zgadnijcie na jakim forum :lol:) że ps4 to "elegancki kawałek sprzętu", bo może go rozkręcić śrubokręt za dolara i łatwo zmienić beznadziejną pastę termoprzewodzącą, nie to co xbone którego pewnie trzeba rozpjerodlić młotem by dostać się do środka. Oczywiście niewspomniane, że nikt nie kwapiłby się do zaglądania do niego, bo xone nie potrzebuje chałupniczych poprawek, bo nie jest yebanym trójnogiem zrobionym z plastiku wziętego z deski rozdzielczej Daewoo i nie ma problemu z grzaniem się ani hałasem.

śmiechłem

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Ficek co warto ograć na januszowej i martwej vicie?

Pytam serio więc mnie nie ignoruj. :(

w2048 - bylby kieszonkowy mesjasz (bo w dlc masz kampanie hd i fury) gdyby nie 30fps

uncharted - z racji lokacji taki troche remaster jedynki bo tez 90% czasu gry spedzasz w dzungli

killzone mercenary - najladniejsza gra na handheld ever i chyba najlepszy killzone, do tego super multi

persona 4 golden - pokemony + symulator randek + scooby doo

tearaway - zbyt latwa, za krotka ale warto obadac dla oprawy i patentow z wykorzystaniem konsoli

rayman legends - bo to fajny platformer

dragons crown - chodzona mordoklepka 2d z elementami rpg i idea przechodzenia lokacji po raz setny w nadziei ze tym razem wypadnie rare item

danganronpa 1,2 - mesjasz visual novel, z totalnie zakreconym klimatem

lbp vita - wg mnie najlepsza czesc serii choc dalej zostaje ten nieszczesny bezwladny skok

virtua tenis 4 - bo 60fps i natywna rozdzialka i bardzo fajna czesc tej serii, kora idealnie sprawdza sie na przenosniaku

disgaea 3,4 - jak lubisz taktyczne jrpg to obowiazek choc sam klimat dosc specyficzny bo mocno komediowy

lumines - bo to lumines

indory, ktore fajnie ogrywa sie na vicie (zwlaszcza txk, quacamele, obie czescie olli olli, velocity x2, spelunky, hotline miami itp)

Opublikowano

Ty Ficus, a jak dzialaja remastery Jak and Daxter i Ratchet and Clank ? Szczerze, to 2 gry dla ktorych kupilbym Vite no i przy okazji ogralbym jeszcze pare innych.

Opublikowano

jak and dexter dramatycznie chuyowo, ratchet ponoc wporzo

Opublikowano

szkoda ze np na stemie jak mamy juz tych 20 znajomych (18 i tak cisnie w cs'a) i juz czujemy jako takie community a chcemy zagrac w battlefront - instalujemy origin i na tej platformie znow musimy szukac ludkow ze stema - "hej a na originie jaki masz nick bo nie mam z kim pograc"

albo mesjasz beta division miliony forumowiczow pisze jakie to zayebiste a ty wez szukaj kto gra, kto ma jakie konto na uplay, dodawaj do znajomych, kolejne nicki na nowej usludze

szkoda ze nie jest to tak wspaniale pomyslane jak community na konsolach

i właśnie dlatego nigdy nie przejdę na pecety, społeczność tam to jakiś niesmaczny żart

Opublikowano

I tak nikt by Cie nie wpuscil do rodziny, wiec sie nie wysilaj. Prawilnie przypominam, ze na naszej grupie na SteamGifts juz gierek za $2k sobie rozdalismy. A konsolomanjaki kupuja The Witness za $40 bo nie maja nic innego do wyboru xdddd

Opublikowano

Przegralem juz z 500 walk jakos dropow nie uswiadczylem ale xDDDDDDDD heheszki i blokada dla Yaczesa na 4 dni xxDDDxXDDD :dynia: :dynia: xDDDDDDDD more heheszki :dynia:

Opublikowano

Nieźle zapiekło

Opublikowano

Dla Wezyra Titanfallu w 790p to jest obraz jak zyleta, nie dziwne, ze Ryse mu w 60 klatkach dziala... xD
Szkoda, że w poście mówiłem o ŚREDNIEJ JAKOŚCI PC. Nie wymagam od klapów zbyt wiele, ale w tym wieku powinniście już czytać ze zrozumieniem.
Opublikowano

(pipi)a tam zapieklo ja gram w GGXrd i SFV a wy macie Killer (pipi)a Instynct bijatyke bez systemu ktora nikogo poza Donem i Rayosem...

Teraz do kwietnia SFV a pozniej Quantum>Ratchet>Dark Souls III>Doom <3 Good Times tzn my gracze bo np. Figaro to stuleja i 10k postow w CW

Opublikowano

>2016

>granie w bijatyki

Opublikowano

ale ukyo przyznaj ze zawartosc premierowa sf5 to kpina i fak pokazany graczom, to chyba nawet przebija hitmana czy drivecluba

choc ty taki fanboj ze pewnie napiszesz, ze do ciebie to gra w ogole nie musiala by mic trybow, wystarczylby versus po sieci 

Opublikowano

No jest dobry Versus Practice i dobre Online nic więcej nie jest mi do szczęścia potrzebne. Stulejarze co mają podjarke trybem story traktuje jako darmowe punkty w Ranked

Już widzę jak Daigo Justin Wong Luffy Kazunoko i Momochi siedzą w jednym pokoju i jarają się fantastyczna fabuła nowego SF w 6 godzinnym trybie story.

Figlarz możesz tu być ale nie (pipi).

Opublikowano

YETI non stop wrzuca gify z dokładnie takich samych filmików z anczarted 4, jaranko max gifami nie realtimowymi. Przypominam, że tak jest w każdym każdej grze psiaków.

Opublikowano

stopią się to za dwa miesiące klapy, z bólu tyłka, bo wyjdzie Quantum Break który na konsoli z gpu za czysta zuotych wciąga dupom wszystko co do tej pory wyszło (wg. opinii serwisów growych) :xboss:

Opublikowano

(pipi)a tam zapieklo ja gram w GGXrd i SFV a wy macie Killer (pipi) Instynct bijatyke bez systemu ktora nikogo poza Donem i Rayosem...

Teraz do kwietnia SFV a pozniej Quantum>Ratchet>Dark Souls III>Doom <3 Good Times tzn my gracze bo np. Figaro to stuleja i 10k postow w CW

Ale Daddy pisał ze Killer Instinct to najlepsza bijatyka tej generacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.