Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Teraz do kwietnia SFV a pozniej Quantum>Ratchet>Dark Souls III>Doom <3 Good Times tzn my gracze bo np. Figaro to stuleja i 10k postow w CW

O nie! Nie kupię zepsutych gierek na premierę za 245 zł?!?! Spokojnie, w kwietniu to ja będę ogrywał zaległości, a gdy wskoczę na PS4kowy wagon, to pyknę we wszystkie wymienione tytuły, już z patchami i bez problemów.

Beka z ruch.ania was w dupę za 245 zł zepsutymi grami na premierę xD Jedyna firma, której można ufać w kwestii premier, to Nintendo. Dlatego im daję pieniądze day one. Trzeba wspierać lekarstwo, nie raka.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mam nadzieje ze do kwietnia to zlapiesz jeszcze jednego warna i cie juz nigdy na tym forum nie zobacze.

Opublikowano

stopią się to za dwa miesiące klapy, z bólu tyłka, bo wyjdzie Quantum Break który na konsoli z gpu za czysta zuotych wciąga dupom wszystko co do tej pory wyszło (wg. opinii serwisów growych) :xboss:

Całe 3 tygodnie chwały.
Opublikowano

Jedyna firma, której można ufać w kwestii premier, to Nintendo. Dlatego im daję pieniądze day one. Trzeba wspierać lekarstwo, nie raka.

Jakbyś grał na Nintendo to wiedziałbyś, że to już nie jest prawda i czasem bez day 1 patchów jest ciężko.

Opublikowano

Jedyna firma, której można ufać w kwestii premier, to Nintendo. Dlatego im daję pieniądze day one. Trzeba wspierać lekarstwo, nie raka.

Jakbyś grał na Nintendo to wiedziałbyś, że to już nie jest prawda i czasem bez day 1 patchów jest ciężko.

A Ty jakbyś czytał ze zrozumieniem... świat byłby lepszy. 

Nic nie piszę o patchach. Tylko o zepsutych grach na premierę. To teraz wymieniaj te gry Nintendo, które były zepsute w dniu premiery.

Opublikowano

Podobno SS było coś zepsute i trzeba było zainstalować aplikację w Wii Shop.

Opublikowano

Nom, Skyward Sword. Z 2012 roku bodajże. Jeden bug. Chciałbym żeby gry na next genach miały taką liczbę poważnych bugów.

Jeszcze jakieś Pokemony z 3DSa...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tak, od teraz tylko Xbox z grami dla prawdziwych mężczyzn, z prawdziwymi broniami na prawdziwych wojnach. Nie jakieś Splatoony dla bachorów z tfu, kolorami.

Opublikowano

Ktoś już Ci mówił, że jesteś nasłabszym trollem na tym forum ? No dobra, jedynie mraku  jest trochę gorszym sortem.

Opublikowano

A to spoko, ale i tak warto przypomnieć.

Opublikowano

PS4? To ta konsola, która traci klatki w SFV?

xDDDDDDDDDDDDDD

beka ze szrota, zresztą kogo jakieś chujowizny w postaci SFV....2 osoby na forum? 

KI S3  :obama:  ale będzie grane

Opublikowano

No jak jest sie (pipi)owym w bijatyki to sie gra w KI jak jest sie (pipi)owym w FPS to gra sie w CoD albo Battlefront.

Temat SFV ma 10 stron wiecej a gra jeszcze nie wyszla plus jako bonus strony w KI to festiwal postow Dona xDDD

Daddy i Mraku sa gorsi niz Figaro ale ten zajmuje stabilne 3 miejsce :D

Opublikowano

Willy, tak Cię boli że te dwie osoby grające na forum w KI to i tak o 100% więcej niż w XRcośtam?  :reggie:  Nie peniaj, w SFV będziesz mógł pograć z Jetim, bo chyba najbardziej podjarany jest z klapków, heh.

Opublikowano

KI to festiwal postow Dona xDDD

chujowizna SFV to festiwal postów yeti  xDDDD  ale zapiekło mokrego, w końcu kupił sticka z bazaru do SF by sam ze sobą grać a później szukać w całej Polsce frajera który to kupi jak było z GGX ''no proszę kupcie to ode mnie bo fajna gierka i przyciski''  :dynia:

No i to co crapcom serwuje na premierę w SFV, nowy poziom ruchańska, jaki target takie bieda gierki :)

Opublikowano

Wymazałbym z tej linii czasowej każdą część zyebanego strit fajtera w zamian za nową część Virtua Fighter. Cholera, zadowoliłbym się remasterem/wsteczną kompatybilnością VF5 nawet. Tak czy inaczej yebać to gvwno od capcomu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie no co Ty. Mokrego nic nie piecze, to że jego co 3 post to jakiś dociny do mnie i KI to czysty przypadek ;) Czekam tylko jak założy temat "Kijowe bijatyki" i będzie sam ze sobą pisał jakie to KI jest słabe :P Nie wiem, jak mi się jakaś gra nie podoba, to nie czuję potrzeby żeby latać po forum jak Jeti piszący o grach w które nie gra.

Pieczywus Maximus over 9000!!! :)

Opublikowano

Don nic mnie nie boli a ciebie wspominam bo mowiac o KI myslisz Don do kogo innego mial bym to adresowac? :dynia:

Spoko z Yetim duzo gral nie bede bo nie mam zamiaru sie uwsteczniac ;f

Opublikowano

No widać XD

Opublikowano

Co nie :dynia:

Najgorsze jest to ze myslisz sie z Daddym bo oboje macie cool zabe w Avku roznica taka ze ciebie lubie a nim stara chyba o podloge hyc zrobila jak byl maly :/

Opublikowano

KI jest tak xhujowe ze nawet mazzeo wolal grac w mkx i go calakowac

Opublikowano

MaZZeo przestał grać po traumie ze starcia ze mną, już Ci to tłumaczył  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.