Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki Ficek za listę gierek na vitę.  :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak cały czas zastanawiam się na chvj drugi raz kupiłem konsole do Singstara.To jest jedyna gra którą kupiłem od momentu premiery tej konsoli nie licząc Bloodborne, który mnie znudził po trzecim bossie.Śpiewadło daje rade przy nakrapianych imprezkach ze znajomymi, ale chyba to troszkę mało. Ten rok zapowiada się na kolejną chvjnie, ale jest szansa na jedno cudeńko - Nier Automata czy jakoś tak. Cała  reszta tego gvwnianego asortymentu jest nawet nie warta wypożyczenia ... Chciałbym aby jakiś klap serio mi wytłumaczył czemu nie sprzedawać tego szrotu. Dla przypomnienia posiadam:

- Xbox One

- Wii U

- Smok

- Gvwno znaczy się konsola Sony

Opublikowano

wezyr z bialorusi - jaranko klatkujacym ryse w 900p z przerywnikami w formie filmikow bo w real time konsola by sie stopila xddd

YETI non stop wrzuca gify z dokładnie takich samych filmików z anczarted 4, jaranko max gifami nie realtimowymi. Przypominam, że tak jest w każdym każdej grze psiaków.

W U4 przerywniki są w real time :lapka:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Oł je. Dobrze że po 9 latach ogarneli co to jest prawdziwa cutscenka.

Opublikowano

Tak cały czas zastanawiam się na chvj drugi raz kupiłem konsole do Singstara.To jest jedyna gra którą kupiłem od momentu premiery tej konsoli nie licząc Bloodborne, który mnie znudził po trzecim bossie.Śpiewadło daje rade przy nakrapianych imprezkach ze znajomymi, ale chyba to troszkę mało. Ten rok zapowiada się na kolejną chvjnie, ale jest szansa na jedno cudeńko - Nier Automata czy jakoś tak. Cała reszta tego gvwnianego asortymentu jest nawet nie warta wypożyczenia ... Chciałbym aby jakiś klap serio mi wytłumaczył czemu nie sprzedawać tego szrotu. Dla przypomnienia posiadam:

- Xbox One

- Wii U

- Smok

- Gvwno znaczy się konsola Sony

no to sprzedaj, co za problem

Opublikowano

No ale ten singstar jest u mnie very important niestety. Gówniany MS mógłby Lipsy ogarnąć. Chciałbym mieć jakiś powód do nie sprzedawania tej konsoli by mnie sumienie nie męczyło. 

Szczurek:

Mam gierki do multi, w które gram ze starymi znajomymi. No i jest Halo, Gearsz i Forza jeszcze niestety. Nie ogram tych gierek na PC niestety. No ale mam nadzieję, że KRÓL SPENCER ogarnie temat.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To kup sobie ps2, tam też jest singstar. :lapka:

Opublikowano

To kup sobie ps2, tam też jest singstar. :lapka:

Jeżeli kawałki zakupione na PS3 i PS4 działają to tak zrobie. Takie proste rozwiązanie w sumie xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Racja, widzę tam Destiny. W to na PC nie pograsz :P No i twój profil PSN pokazuje, że jednak grałeś w coś więcej niż tylko Singstar i do 3 bossa w Bloodborne. Platyna w Knacka się sama nie wbiła.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

xd jakim zwierzęciem trzeba być żeby wbić platyne w knacku.

Opublikowano

Wiesz co jest smutne. Że ten Knack, który jest 7/10 dla mnie jest lepszy od 99% exów tej konsoli.

A jeżeli chodzi o Destiny to jest to moja gra wstydu. Każdy taką ma. Ty zapewne też. Yebany rak komformista ale wciąga jak cholera.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xd jakim zwierzęciem trzeba być żeby wbić platyne w knacku.

QFT 

Opublikowano

Knack 2 juz sie robi wiec bedzie pan zadowolony.

Opublikowano

Tak w sumie nadal nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego warto trzymać PS4 nie licząc Automaty. Przecież taka dominacja podobno.

Opublikowano

Ins ale CW aside obie konsole na dzien dzisiejszy oferuja ( zaleznie w co lubisz grac ) mniejsze lub wieksze (pipi) powaznie nie ogarniam tego twojego biadolenia

Ja teraz powaznie zaluje ze kupilem One skoro i Quantum i Scalebound wyjda na PC za cene One i Gierek ktore kupilem moglem sobie walnac 980Ti i dobrze sie na(pipi)ac a tak to mam slicznie wygladajacy kawalek elektroniki na ktorym obie gry pewnie beda chodzic gorzej niz na 980Ti ktore i tak pewnie w tym roku kupie. Ta cala unifikacja z Win10 to slaba zagrywka.

A na pytanie dlaczego warto trzymac PS4 ci nie odpowiem bo nie wiem w co grasz ale majac dobrego PC nie wiem jaki jest sens trzymania One.

Opublikowano

Tylko ze MS ma w (pipi)e czy ty grasz na pc czy na xboxie wazne zebys gral w ich gierki :reggie: A z tym pctem to bym sie tak nie zapedzal bo zestaw w ktorym zagramy na ultra kosztuje jakies 1600 funtow, do tego gry beda tylko na Windows Storze w wersji cyfrowej wiec jeszcze wiecej kasy im nabijesz :xboss:

Ale zeby nie bylo ta decyzja jest debilja i nie wiem czemu dzial xboxa nie jest jeszcze przeniesiony jako subforum pc xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ins ale CW aside obie konsole na dzien dzisiejszy oferuja ( zaleznie w co lubisz grac ) mniejsze lub wieksze (pipi) powaznie nie ogarniam tego twojego biadolenia

Ja teraz powaznie zaluje ze kupilem One skoro i Quantum i Scalebound wyjda na PC za cene One i Gierek ktore kupilem moglem sobie walnac 980Ti i dobrze sie na(pipi)ac a tak to mam slicznie wygladajacy kawalek elektroniki na ktorym obie gry pewnie beda chodzic gorzej niz na 980Ti ktore i tak pewnie w tym roku kupie. Ta cala unifikacja z Win10 to slaba zagrywka.

A na pytanie dlaczego warto trzymac PS4 ci nie odpowiem bo nie wiem w co grasz ale majac dobrego PC nie wiem jaki jest sens trzymania One.

Ziomek, nie bądź klapem z IQ poniżej 70 (pozdrawiam YETI i Mraku). Ja doskonale wiem czemu mam Xbona w domu, ale nadal się zastanawiam po cholere mam to PS4. Singstar jest dilbrejkerem, ale wcześniej czy później coś podobmego na łoniaku się pojawi (oby). Argumenty jedyne które w tym temacie padają od znawców (XkuurwaDE) to lekko lepszy performance ( te same jednostki co wszystko ogrywały na PS3).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tylko ze MS ma w (pipi)e czy ty grasz na pc czy na xboxie wazne zebys gral w ich gierki :reggie:

To dlaczego nie dadzą tych gierek na steama, skoro tylko o to im chodzi?

Opublikowano

Bo to nie jest ich ekosystem.

Opublikowano

Tylko ze MS ma w (pipi)e czy ty grasz na pc czy na xboxie wazne zebys gral w ich gierki :reggie:

To dlaczego nie dadzą tych gierek na steama, skoro tylko o to im chodzi?

Wszystko z czasem :)
Opublikowano

Jak ty nie wiesz po co ci to ps4 to skąd my mamy wiedzieć? Kolejny który  musi napisać że na ps4 nie ma gier bo przecież nikt tego jeszcze nie wie.

Opublikowano

Proste pytanie. Po co dalej trzymać PS4. Odpowiedzi brak co samo w sobie jest odpowiedzią. Nawet największe klapiszcze nie mają pojęcia jak reklamować PS4. Z gówna bicza nie ukręcisz.

Opublikowano

Ins ale ja (pipi)ie dla ciebie dealbreakerem jest SINGSTAR!!!! Co ja mam ci powiedziec ze masz trzymac PS4 bo jest na nim najbardziej systemowo rozwinieta bijatyka? Dla mnie to jest dealbreaker i nie mamy o czym tutaj dyskutowac. CW zabawa itd jest smieszne ale nie wiem jakim trzeba byc kretynem zeby kochac kAsolke i prowadzic o tym powazna dyskusje. Ogolnie (pipi)isz jak potluczony dzisiaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.