Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Boże ziomek spuść powietrze. Albo nie wiem daj komuś jeszcze bana bo ci stritfajtera obraża xD.

Parodia. Mroku sra w każdym temacie na forum i oczywiście zero reakcji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No to fajne mokry, ale najlepsza wersja gejfajtera V jest na PeCe. Tak więc nie wiem o czym pyerdolis, możesz mieć lepszą wersję, a jednak wybierasz dauna.

Opublikowano

Proste pytanie. Po co dalej trzymać PS4. Odpowiedzi brak co samo w sobie jest odpowiedzią. Nawet największe klapiszcze nie mają pojęcia jak reklamować PS4. Z gówna bicza nie ukręcisz.

poza Nierem to Ni-Oh i Person 5 (chyba, że masz nadal ps3) - poza tym to bez sensu :)

>>>>>>>>>>ps4, x1

Opublikowano

admin od rana na gazie bo mu ktos obrazil jego kochana bijatyke, drugi za deal breaker ps4 uwaza singstara (xddd to juz lepiej ps2 kupic i ogrywac za grosze pelno wersji niz grac w tego kastrata na ps4), dzien jak co dzien w CW

Opublikowano

Proste pytanie. Po co dalej trzymać PS4. Odpowiedzi brak co samo w sobie jest odpowiedzią. Nawet największe klapiszcze nie mają pojęcia jak reklamować PS4. Z gówna bicza nie ukręcisz.

Ale co chcesz usłyszeć? Ktoś poda listę gier jakie są czy wyjdą i w odpowiedzi dostanie standardowe: xDDDDD.

Opublikowano

Przyszły post czezkiego jak tu wróci :fsg:

Opublikowano

Ale co chcesz usłyszeć? Ktoś poda listę gier jakie są czy wyjdą i w odpowiedzi dostanie standardowe: xDDDDD.

Non stop pyeerdolicie o dominacji jak za czasów PS2, ale jak przychodzi co do czxego to argumentów brak.

Opublikowano

ale dlugo jeszcze bedziesz latac naladowany po forum bo twoja kochana bijatyka jest tak bezczelnie pocieta na premiere i jeszcze chca za nia pelna cene?

ins kolejny potluczony przy niedzieli, chyba te walentynki tak dzialaja, jak mozna na powaznie odpisywac co przemawia za ps4 kolesiowi do ktorego deal breaker to glupie karaoke dodatkowo bezczelnie pociete (ale nie tak jak sf5) na ps4

Opublikowano

Nie wiem do kogo to było skierowane ale tak czy inaczej sczurkowe iksde xD

Opublikowano

Ins obie kAsolki to gówna i nie ma co na siłę szukać argumentów mam nadzieję że pomogłem.

2 lata od premiery ponad i każda ma po 2 dobre EXy i to jeszcze patrząc na nie subiektywnie.

Opublikowano

Ja dobrze o tym wiem ale prostego pytania niedoyeby klaperskie ... nie ogarnęły.

Opublikowano

Wyszło na to że ja jestem klapem bo SFV obrażają.

Najgorsze jest to że my te (pipi)owe chińskie plastiki kupujemy chyba już tylko z przyzwyczajenia.

Opublikowano

I tak hajlajtem dnia jest ta lista, dosłownie zero gier ta konsola ma xd

w2048 - bylby kieszonkowy mesjasz (bo w dlc masz kampanie hd i fury) gdyby nie 30fps

uncharted - z racji lokacji taki troche remaster jedynki bo tez 90% czasu gry spedzasz w dzungli

killzone mercenary - najladniejsza gra na handheld ever i chyba najlepszy killzone, do tego super multi

persona 4 golden - pokemony + symulator randek + scooby doo

tearaway - zbyt latwa, za krotka ale warto obadac dla oprawy i patentow z wykorzystaniem konsoli

rayman legends - bo to fajny platformer

dragons crown - chodzona mordoklepka 2d z elementami rpg i idea przechodzenia lokacji po raz setny w nadziei ze tym razem wypadnie rare item

danganronpa 1,2 - mesjasz visual novel, z totalnie zakreconym klimatem

lbp vita - wg mnie najlepsza czesc serii choc dalej zostaje ten nieszczesny bezwladny skok

virtua tenis 4 - bo 60fps i natywna rozdzialka i bardzo fajna czesc tej serii, kora idealnie sprawdza sie na przenosniaku

disgaea 3,4 - jak lubisz taktyczne jrpg to obowiazek choc sam klimat dosc specyficzny bo mocno komediowy

lumines - bo to lumines

indory, ktore fajnie ogrywa sie na vicie (zwlaszcza txk, quacamele, obie czescie olli olli, velocity x2, spelunky, hotline miami itp)

Opublikowano

i_najwiekszy_heros_musi_kiedys_wypoczac.

Takie rzeczy śmiesza ludzi na ppe. Jak widać jaka konsola takie poczucie humoru :dynia:

Opublikowano

w2048 - bylby kieszonkowy mesjasz (bo w dlc masz kampanie hd i fury) gdyby nie 30fps

uncharted - z racji lokacji taki troche remaster jedynki bo tez 90% czasu gry spedzasz w dzungli

killzone mercenary - najladniejsza gra na handheld ever i chyba najlepszy killzone, do tego super multi

tearaway - zbyt latwa, za krotka ale warto obadac dla oprawy i patentow z wykorzystaniem konsoli

dragons crown - chodzona mordoklepka 2d z elementami rpg i idea przechodzenia lokacji po raz setny w nadziei ze tym razem wypadnie rare item

lbp vita - wg mnie najlepsza czesc serii choc dalej zostaje ten nieszczesny bezwladny skok

virtua tenis 4 - bo 60fps i natywna rozdzialka i bardzo fajna czesc tej serii, kora idealnie sprawdza sie na przenosniaku

disgaea 3,4 - jak lubisz taktyczne jrpg to obowiazek choc sam klimat dosc specyficzny bo mocno komediowy

lumines - bo to lumines

indory, ktore fajnie ogrywa sie na vicie (zwlaszcza txk, quacamele, obie czescie olli olli, velocity x2, spelunky, hotline miami itp)

Ale co Ty chcesz? Multiplatformy, gry z PS2 i PS3 Ci nie pasują?

Ale muszę przyznać, że te opisy Ficka są bombowe:

- Hej, jakieś fajne gry na Vitę?

- Spoko już daję: Gra X - za łatwa, za krótka, Y - w sumie remaster, Z - jakieś tam gierki które wyszły na wszystko łacznie z systemami które już masz na chacie...

:reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

* Sięga po popcorn *

Lepsze to niż Deadpool. [emoji14]

Opublikowano

lumines - bo to lumines

100 razy bardziej wolę lineup 3dsa, ale chętnie odświeżę sobie wzbogacony o nowy kontent remaster Persony, oraz nadrobię te całe Danganronpy. Do visual novel handheld jest imo nieporównywalnie lepszy od pc/ konsoli stacjonarnej. Po wyebaniu multiplatform dorzuciłbym jeszcze Virtue's Last Reward. Na 3ds w wersji europejskiej po dziś dzień nie naprawiono buga yebiącego cały save, plus wyłącznie wersja amerykańska posiada ang. dub i na vicie nie ma region locka. Po skończeniu chyba go sprzedam i kupię again wraz z vitą. Tak, jest aż tak dobry. Lepsze wersje Dragon's Crown i Wipeouta w stabilnych 60 fps i z kanapowym pvp/ co-opem miałem na ps3. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Właśnie, "prawie" xszrot od tej pory 0 exów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.