Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W (pipi)u wos mom idze szukac taniego 980Ti ;p

Nie idz ta droga :beksa:

Czemu ludzie maja jeszcze XO zamiast PC? No pewnie z tego samego powodu przez ktory my mamy jeszcze PS4. GOTY - EKIPA - DO - GRANIA.

Wiesz co sie stanie jak przejdziesz na blaszana strone mocy? Dolaczysz do jakiejs smiesznej grupki na steamie gdzie sobie gierki kupuja i to by bylo na tyle z waszej e-interkacji. Koniec z goty imprezkami z goty ekipa. Koniec z wspolnym graniem, moze raz na pol roku zagrasz z kims w CSa i to by bylo na tyle.

Koniec z:

-"Na(pipi) sie w piatek z Masorzem"

-"Pow(pipi)iajmy sie w Helldivers do 4 nad ranem, przez caly tydzien"

-"Kazub, powiedz nam co mozemy jesc"

-"Kto dluzej wytrzyma (pipi)enie Yana"

I wiele wiele innych.

Zaraz pewnie wpadna z (pipi) w lapsku i beda majaczyc jakie to oni goty imprezy maja i jak fajnie im sie w gierki gra razem wieczorami w szampanskim towarzystwie, ale takie teksty w ich wykonaniu to bedzie po prostu wiecej tego, co robic potrafia najlepiej, czyli (pipi)ic farmazony.

Blacharze dobra propagande tutaj kreca ale prawda jest taka ze oni tylko gierki kupuja, nawet w nie nie graja, dlatego maja czas na pisanie tych swoich dyrdymalow. Z calej mojej listy kumpli na steamie chyba tylko Kymel regularnie gra w normalne gry (i oczywiscie sie tu nie wypowiada), reszta to idlemaster ktory co 5 minut zongluje gierkami - chcesz dolaczyc do takiego obsranego szamba? BLACHA CI ODBIERZE SMAK ZYCIA, zniszczy cie jako gracza.

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek? A mimo to ma czelnosc pisac jaka jego blacha jest za(pipi)ista i wysmiewac typow ktorzy regularnie uskuteczniaja swoje hobby? Chcesz dolaczyc do tego szamba hipokryzji?

Nie minie tydzien i zamiast grac, bedziesz zbyt zajety osrywaniem kazdego miejsca w internecie w imie knura GABENA zamiast grania.

Zamiast cieszyc sie gra, bedziesz sie cieszyc liczba fpsow w lewym gornym rogu czy tez temperatura procka.

Zreszta miales przyklad wczoraj, typowi blacharze, konsolowcy ladnie sie umawiaja na granie, dyskutuja o combosach, wchodzi smierdzacy blacharz [TFU] i pierwsze co wychodzi spod jego smierdzacej klawiatury to "HAHAHAHA BEKA Z KONSOL, IKSDEEE, SFV NIE CZYMA KLATEK NA TROJNOGU" - czy chcesz byc czescia takiego "community" ?

Prawilnie przypominam:

comment_LRay5d5LcN8yZLtZguTADTUVEyc8Mlfl

Czy aby na pewno chcesz dolaczyc do tego obsranego szamba? Nosz(pipi)a masz ty rozum i godnosc czlowieka?

TFU (pipi)a, wolalbym juz w 480p i 24 fpsach grac w Scalebounda niz nawet rozwazyc powrot na te obsrana platforme grubasa.

Opublikowano

Co nie :dynia:

Najgorsze jest to ze myslisz sie z Daddym bo oboje macie cool zabe w Avku roznica taka ze ciebie lubie a nim stara chyba o podloge hyc zrobila jak byl maly :/

ciebie chyba znalazła w oknie życia.  

mokrego jak piecze że mu ujowe gierki obrażają i nie ma z kim grać, to jak dałeś już ogłoszenie matrymonialne do gazetki ''szukam partnera do gry w SFV który dobrze gałą wywija''  czy znowu będziesz po forach żebrać żeby ktoś kupił  :dynia:

Opublikowano

bonzaj jaki meltdown :obama:

Opublikowano

Po prostu chce mojego e-kolezke ocalic od najwiekszego bledu w jego gamingowym zyciu ^_^

Poza tym bylem chory ten tydzien, ahh, jak dobrze wreszcie cos tu napisac. Od razu lzej na sercu :cool:

Opublikowano

Daddy spokojnie nie bede musial bo SFV sprzeda sie w kilku milionach.

Opublikowano

Po prostu chce mojego e-kolezke ocalic od najwiekszego bledu w jego gamingowym zyciu ^_^

Poza tym bylem chory ten tydzien, ahh, jak dobrze wreszcie cos tu napisac. Od razu lzej na sercu :cool:

A to przepraszam

Opublikowano

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek?

nawet mi się nie chce odpowiadać, a ty nadal jesteś ch,ujowy :*

Opublikowano

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek? A mimo to ma czelnosc pisac jaka jego blacha jest za(pipi)ista i wysmiewac typow ktorzy regularnie uskuteczniaja swoje hobby? Chcesz dolaczyc do tego szamba hipokryzji?

nawet mi się nie chce odpowiadać, a ty nadal jesteś ch,ujowy :*

Zapieklo? :cool:

A moze nieprawde powiedzialem? :>

Opublikowano

>Kłócą się

>Przez przypadek ktoś zdradził informację o tym, że nowy Crash powstaje

>Nadal się kłócą

Opublikowano

Bonzaj jak rozpierdolił pecetowe robactwo. :obama:

Opublikowano

>Kłócą się

>Przez przypadek ktoś zdradził informację o tym, że nowy Crash powstaje

>Nadal się kłócą

A no tak to jest jak sie zostawia samego linka (co swoja droga jest niezgodne z regulaminem, nawet w betoniarni wiec popraw to xd), trzeba od razu takie petardy jakos dosadniej oglaszac :)

Opublikowano

Bansai dzieki jak wroce do domu to pogram sobie w SFV niskotoksycznej spolecznosci nie przejmujac sie dropami ( ktorych jeszcze po 500 walkach nie uswiadczylem ) i pogadamy w party jak na e-kolegow przystalo :longliveps4andxbone:

Opublikowano

Ukyo jak sie nawrocil XD

Amen Bansai

Opublikowano

Co nie :dynia:

Najgorsze jest to ze myslisz sie z Daddym bo oboje macie cool zabe w Avku roznica taka ze ciebie lubie a nim stara chyba o podloge hyc zrobila jak byl maly :/

ciebie chyba znalazła w oknie życia.  

mokrego jak piecze że mu ujowe gierki obrażają i nie ma z kim grać, to jak dałeś już ogłoszenie matrymonialne do gazetki ''szukam partnera do gry w SFV który dobrze gałą wywija''  czy znowu będziesz po forach żebrać żeby ktoś kupił   :dynia:

Wczoraj to tylko na naszej imprezce grali we trzech więc marny troll.

Opublikowano

Tak Bonsai na PC nikt ze sobą nie gra i nie ma community.

Bieda jakbym PPE czytał.

Opublikowano

Rozliczanie i kategoryzowanie ludzi ze względu na to w co grają, jechanie gierki po oglądnięciu gameplay na yt, kupowanie konsol swoich ulubionych producentów kilka lat po premierze (oczywiści jarający się nimi od premiery), do tego szopenhaurzy gejmingu i 12 letni puryści grający w gierki na PSX w okolicach premiery.

To wszystko zmierza w złą stronę bo wyszło poza granicę CW i spaczyło niektórym strasznie granie. Wchodzisz do tematu danej gierki i czytasz "rak, janusz że w to gra, ja to jestem koneser bo gram w gierki od tyłu i wsio przechodzę jako speedrun i zawiązanymi oczyma aby mnie responsywność nie zabiła" itp.

itd. i tak co raz częściej. Bleeeeeeee rzyg.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Nie wierzę, że ludzie tak poważnie biorą ten post Bansaia. Obrażać od najgorszych użytkowników PS4? A jasne, czemu nie! Nawyzywać całe drzewo genologiczne rodziny bota? Luuuzik, to tylko CW.

A jak ktoś odważy się powiedzieć parę gorzkich słów prawdy o życiu blacharza... To od razu ku.rwa osobiste podjazdy (post Veliusa) jakby mu matkę gwałcili. Zero dystansu, faktycznie master race.

Ciekawe kto robi tego Crasha - bo to, że wraca jest już stuprocentowo pewne. Strzelam że Sansaru, co mnie trochę martwi. I pewnie będzie pełne 3D jak Twinsanity, co też mnie martwi... Niech tylko nie kombinują z designem Crasha. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.