Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

PC podpięty pod telewizor Sony z podłączonym padem od xbone, czyli multikulti w wydaniu konsolowym. Pozdrawiam hejterów smiejac sie im w twarz bez popity :cool:

Hqt6Qax.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Każdy crash był w pełnym 3d figaro :reggie:

i tak wiem o co ci chodziło nie musisz pisać.

Opublikowano

wiecie co by było najlepsze? czysty rasowo forumek

bez blachar i klapów

tylko boty i ninfagi, oczywiście poza figaro, temu eutanazja

Niby tak mówisz, a jakimś cudem zawsze kończę jako pozytywna postać w Twoich filmikach. Ty to jednak czujesz do mnie jakąś miętę  :rose:  :wub:

Opublikowano

PC podpięty pod telewizor Sony z podłączonym padem od xbone, czyli multikulti w wydaniu konsolowym. Pozdrawiam hejterów smiejac sie im w twarz bez popity :cool:

Hqt6Qax.jpg

Grac w guwniany mordor to jak platynowac knacka. 

Opublikowano

Chwilowo, czekam aż mi się scholar of the first sin sciagnie :frog:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Nie wierzę, że ludzie tak poważnie biorą ten post Bansaia. Obrażać od najgorszych użytkowników PS4? A jasne, czemu nie! Nawyzywać całe drzewo genologiczne rodziny bota? Luuuzik, to tylko CW.

A jak ktoś odważy się powiedzieć parę gorzkich słów prawdy o życiu blacharza... To od razu ku.rwa osobiste podjazdy (post Veliusa) jakby mu matkę gwałcili. Zero dystansu, faktycznie master race.

W sumie ten osobisty pojazd byl nawet smieszny, szczegolnie sie usmialem jak zaczal pisac o moim pogarszajacym sie stanie zdrowia xddd czlowiek pierwszy raz od 2 lat zlapal grype bo wyszlo sloneczko rano i postanowil zrobic zimnego lokcia [glupi ja] a tu teraz takie kwiatki sie czyta z tego powodu xD

Oczywiscie trzeba bylo tez cos napisac o matce wylaczajacej router, bo przeciez nie mozna powojowac bez wrzucania w to osob trzecich :cool:

Tak jak napisalem, najgorszy sort gr... w sumie graczami nazwac ich nie mozna. :reggie:

Opublikowano

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek? A mimo to ma czelnosc pisac jaka jego blacha jest za(pipi)ista i wysmiewac typow ktorzy regularnie uskuteczniaja swoje hobby? Chcesz dolaczyc do tego szamba hipokryzji?

nawet mi się nie chce odpowiadać, a ty nadal jesteś ch,ujowy :*

Zapieklo? :cool:

A moze nieprawde powiedzialem? :>

Zapiekło? Kolejny marny hejtowy post, który bylby nawet smieszny gdybysmy wiedzieli, ze tak jak inni bawisz sie tutaj na żarty, prawda jest jednak bardziej okrutna niz sie zdaje.

Z tego co mi tutaj Twoi super e-koledzy z imprezy opowiadaja za Twoimi plecami, podobno masz taki ból dupki o PC, ze wywozisz to nie tylko poza CW, ale i poza forum. Slyszalem ze nic tylko (pipi) 24/7 na PC, na ludzi którzy graja, lubisz obrazac i brac ta cala smieszna wojenke na serio podczas siedzenia te cale dni i noce na imprezie. Inni sie z tego smieja, ja nie potrafie.. Uwazam Cie za wartosciowa osobe i jestem mocno zaniepokojony Twoim stanem zdrowia, który prawdopodobnie sie pogarsza.

Ale jakie wojenki na party? Chłopie nie wiem, czy teraz dla 'trollowania' wymyślasz takie bzdury czy faktycznie któryś z szanownych uczestników naszych imprezek wynosi takie bzdury poza party.

Nie wiem kto to jest, ale chyba nie może na poważnie brać naszego nieraz sążnego pierdolenia na serio.

Albo nie rozumie pojęć 'żart', 'cynizm', 'sarkazm' itp itd.

Tak, nie mamy co robić na imprezkach psn tylko z poważnymi minami 24/7 obrażać piecety, no kurwa Velius czaisz jakie to jest śmieszne? :pawel:

Zresztą z czego ja w ogóle jeszcze się w, uwaga, CW będę tłumaczył :rotfl:

Opublikowano

Chłopak coś sobie wymyślił. Zresztą z tego co mi wiadomo nie pierwszy raz. Olać.

Opublikowano

Jesteś teraz na tapecie psnowego party

Opublikowano

Zacząłeś węszyć w złej dzielnicy chuopcze   :problem:

Opublikowano

o chłopaki, ktoś wam sieje ferment za plecami :obama:

ale teraz musi być nerwowe zastanawianie się kto się pruje u blachar, te podejrzenia, te oskarżenia, to napięcie :banderas:

Opublikowano

Tak się zastanawiam co te mody dzisiaj takie poddenerwowane a to przecież walentynki :kaz:

Opublikowano

Ależ bonzaj rozyebał pseudo graczy ze STEMa :obama: . Cała prawda o śmiesznym, żałosnym community tej najgorszej grupy graczy we wszystkich wszechświatach. Gram sobie prawilnie we wiedźminka(2/10 swoją drogą) a tam blacharz teddy co pół godzinny zmienia gierki w które gra. No jak tak można? Velius, to samo, co 20minut gra w co innego. To jeszcze w jakieś gunwa rozpiksekowane i mordory. No pospólstwo i zaraza. 1000 gierek u gabena, no ja(pipi)e, gracze stulecia xDDD. To juz wolę gifaro i jego zbieranie poziomek, żeby potem grać w gierkę przez dobre 2 miesiące.

PC? Tfuuuuuuuu......

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Tak się zastanawiam co te mody dzisiaj takie poddenerwowane a to przecież walentynki :kaz:

Ja mam wymowke, goraczka i haluny, a Ty? Co tu jeszcze robisz? :Coolface:

@up

To nie oni zmieniaja gry, to ich idlemaster trzepiacy karty.

Opublikowano

Ja mam wymowke, goraczka i haluny, a Ty? Co tu jeszcze robisz? :Coolface:

Moge powiedziec czego nie robie. Nie wale elaboratów na 3 strony a4

Opublikowano

zostawila cie dla kąsolomaniaka co?

Opublikowano

Na konsolowego golodupca to by nawet nie spojrzala :cool:

Opublikowano

Na konsolowego golodupca to by nawet nie spojrzala :cool:

Wybredna :lapka:

nie, emotki lapki nie uzylem przypadkowo ;)

Opublikowano

jakie hehe heheszki i udawany dystansik fanów grubego  :rotfl: zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu wariaci

Opublikowano

konsolomaniaki i pierdzące oszołomy mają dusze <3

Opublikowano

Legendarna społeczność na PSN. :kaz: Oczywiście jak działa i nie ma konwersacji.

Wchodzisz do imprezy i masz 50% szansy na random encounter z NATem. Nie ważne, że nawet mikrofalówka poprawnie łączy się z netem i powoli buduje z innymi mikrofalami Skynet. Na PS4 jak Kaz tobie pozwoli to zadziała. Nieważne.

Wszedłeś na imprezę po 10 próbie. Wybierz opcję w nagrodę:

1) Ktoś inny ma nagle z tobą NATa.

2) Kogoś nie słychać prawie wcale lub pierdzi do mikrofonu.

3) Po X minutach wywala ciebie z party.

Postanawiasz założyć własne party i zaprosić ludzi. Error creating party. No cóż niech ktoś inny założy.

Wszedłeś na imprezę. Wybierz opcję w nagrodę:

1) Ktoś inny ma nagle z tobą NATa.

2) Kogoś nie słychać prawie wcale lub pierdzi do mikrofonu.

3) Po X minutach wywala ciebie z party.

Odpalasz Teamspeaka na PC, bo nie dość, ze za darmo to jeszcze lepsza jakość przesyłanego dźwięku. Następnym razem trzeba będzie mocniej tyłek wypiąć aby Sony mogło w niego wjechać. Może zadziała.

Zaorać to PS4 i każdego fana tego szmelcu.

Opublikowano

Dużo przesiaduję na party i jakoś sobie nie przypominam, żeby Bansai uskuteczniał hejt na PC Mustard Race, a już tym bardziej nie przypominam sobie niczego, co można by było nazwać krucjatą. 

Także mocno wyjebane na takie nieprawdziwe informacje.

TYLKO SONY

Opublikowano

Jakie pospolite ruszenie klapków :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.