Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

to bluber jakies falszywe informacje rozprowadza, od zawsze wiedzialem ze to byla wtyka blacharzy! :daddy:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czyli kilka dni temu zniszczony został Xbox ze straceniem exów aż do 2017 roku, a dzisiaj bansai spuścił atomówkę na obóz PC...

Czyli na ringu zostało SONY i Nintendo. 

Oraz Ouya. Z ekscytacji aż jakieś tweety zaraz powklejam.

Opublikowano

Jakie pospolite ruszenie klapków :obama:

Zapiekło więc na imprezie na PSN koordynują działania i wysyłają żołnierzy na front.

Opublikowano

Kogo tu musialo zapiec Kymel jak po latach lurkowania postanowiles sie wychylic? :cool:

I jeszcze te minusy od balcharzy :fsg:

Tylko ten od Ciebie boli Kymel, nie dosc ze uznalem cie za jedynego blacharza ktory normalnie gra na blaszce, to jeszcze troche zesmy latali w E:D i sporo o grze gadali a tu taki minus :( (czaicie, ja, Bansai, typ ktory ma smoki innych blacharzy przybite do sciany, GRAL NA PC!!!!!!). No ale rozumiem, na wojnie nie ma przyjazni miedzy wrogimi obozami. :D

Opublikowano

Jakie pospolite ruszenie klapków :obama:

Zapiekło więc na imprezie na PSN koordynują działania i wysyłają żołnierzy na front.

Nawet jeśli to przynajmniej jest gdzie i kogo koordynować.

:sorcerer:  :sorcerer:  :sorcerer:

Opublikowano

co to w ogole za tomasz kamel?

Opublikowano

Pewnie jakiś lewak. 

Opublikowano

Kogo tu musialo zapiec Kymel jak po latach lurkowania postanowiles sie wychylic? :cool:

I jeszcze te minusy od balcharzy :fsg:

Tylko ten od Ciebie boli Kymel, nie dosc ze uznalem cie za jedynego blacharza ktory normalnie gra na blaszce, to jeszcze troche zesmy latali w E:D i sporo o grze gadali a tu taki minus :( (czaicie, ja, Bansai, typ ktory ma smoki innych blacharzy przybite do sciany, GRAL NA PC!!!!!!). No ale rozumiem, na wojnie nie ma przyjazni miedzy wrogimi obozami. :D

Czasami tutaj piszę, ale lepiej czyta się o machaniu plastikowymi mieczykami przez obrońców korporacji, które mają to w du.pie. Na wojnie nie ma litości.

Kiedyś jednak pogramy jeszcze w E:D i dodatki lub Star Citizena, co nie? :ogor:

Opublikowano

kamel nie dostał zaproszenia na party i teraz nas wyzywa :/

Opublikowano

Sry, ale ostatni raz odpaliłem PS4 na dłużej niż godzinę parę miesięcy temu. Czekam na Personę nową i opycham ten szmelc.

Opublikowano

to bluber jakies falszywe informacje rozprowadza, od zawsze wiedzialem ze to byla wtyka blacharzy! :daddy:

przecież ja kompie nie gram xd

Opublikowano

Ale jakie wojenki na party? Chłopie nie wiem, czy teraz dla 'trollowania' wymyślasz takie bzdury czy faktycznie któryś z szanownych uczestników naszych imprezek wynosi takie bzdury poza party.

Nie wiem kto to jest, ale chyba nie może na poważnie brać naszego nieraz sążnego pierdolenia na serio.

Albo nie rozumie pojęć 'żart', 'cynizm', 'sarkazm' itp itd.

Tak, nie mamy co robić na imprezkach psn tylko z poważnymi minami 24/7 obrażać piecety, no kurwa Velius czaisz jakie to jest śmieszne? :pawel:

Zresztą z czego ja w ogóle jeszcze się w, uwaga, CW będę tłumaczył :rotfl:

no niestety ostatnio gralem w helldivers i slyszalem podobne rzeczy, wiec albo to prawda albo ktos mu dupe obrabia :/

Opublikowano

Co się tu w ogóle dzieje? :O

Opublikowano

nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz

Opublikowano

Co za atencyjny kur,wiszon. Idź stąd, śmierdzisz rayosem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Hurr durr afera widze.

Nie no beka z tych teorii Bansaia który w doopie był i goowno widział ale nie wpadajmy w paranoje, idzcie sobie wszyscy zwalić może.

Natomiast jak mam nawiązać do kwestii community i generalizować jak to w CW to dobrym przykładem jest Unreal Tournament.
Pamiętam jak grałem w UT3 na PS3, tak się złożyło że całkiem nieźle sobie tam radziłem, sporo grałem i codziennie miałem zaspamowaną skrzynkę wyzwiskami pod adresem moim lub mojej matki, groźbami i ogólnie syfem, czasem wiadomości dostawałem od razu po wejściu na serwer zanim w ogóle na dobre zacząłem grać bo mnie ktoś kojarzył po nicku.

Jak się sprawa ma na PC? Sytuacja z dzisiaj, wchodzę na któryś z serwerów na hubie na którym zawsze gram, spotykam gości których ostatnio na CTFie pojechałem prawie że w pojedynke, leci "Hello UBear, what's up man?". No i gitara, kulturka, mógłbym z typem zbić pione, od razu się przyjemniej gra.

Opublikowano

Adi ale co nas jakieś randomy obchodzą?

Pisząc o community chodzi przede wszystkim o granie z ludźmi z forumka, a to jednak najlepiej wychodzi na konsolach. Na konsolach sa debile jak wszędzie, ale tylu co na pc to nie ma nigdzie indziej. Wielokrotnie się o tym przekonałem. 

Już pomijam cheaterstwo, bo to w ogóle największa patola pecetów. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Afera srera, (pipi)enie glupot jednego smutnego scierwojada za czyimis plecami trudno nazwac afera, swoja droga to jest troche smutna egzystencja, takiej osoby ktora o typku w internecie musi wszystkim dookola brednie opowiadac. A sami pececiarze po prostu dobitnie pokazali jak bardzo ich zapieklo po dzisiejszej hiroszimie na ich oboz :cool: - dlatego ten oboz warto ignorowac, najgorszy sort ludzi, klapow mozna jechac, botow tez, ale troche mniej, ale jak ty pojedziesz po ich platformie, oni zaczna jezdzic po tobie i twoim zyciu osobistym przybijajac sobie piateczki i uzywajac faktow ktore uslyszeli od jakiegos lewaczanego przegrywa ktorego ewidentnie cos piecze w mojej osobie :reggie: - madrzejszy jestem teraz przynajmniej o liste durniow na ktorych zwracac szczegolna uwage od teraz. :)

@Adi

Mi chodzilo o forum, co mnie obchodzi ze jakis typ z ugandy napisal do ciebie "what's up man?". Na forum bez problemu znajdzie sie zawsze ekipa do grania, czy bym nie mial Xa, czy PSa, zawsze sie ktos znajdzie, na PC? <cykanie swierszczy>

Przez caly moj okres posiadania gtxa 780 (ktory oczywiscie teraz jest przybity do mojej sciany, poniewaz (pipi)ac pecety, tak mnie wychowano c'nie) jedynie z Kymelem udalo mi sie zagrac, cala reszta byla zbyt zajeta idlemasterowaniem swoich kart na konto. :dunno:

Opublikowano

No zgadnij dlaczego na forum konsolowym malo ludzi sie ustawia na PCtowe granie.

Sprzedajcie te zabawki wreszcie, kupcie smoki i sobie grajcie, sprzet juz nie przeszkadza od kiedy pcta mozna uzywac jak konsoli. Zreszta ile jeszcze mozna udawac ze te nowe konsole sa cos warte.

Opublikowano

No ja gdy napisalem czezkiemu, że nie mam ochoty teraz grać w csa(straszna z niego męczybuła) to mnie zwyzywał, obraził matke jak to pecetowcy maja w zwyczaju i wywalił mnie ze znajomych. 

Tak mu padło na mózg. :reggie:

@Adi

Nie rozumiem po co Ty tak kazdemu chcesz wcisnac tego pcta. Pecetowcy jak jehowi. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

faktow ktore uslyszeli od jakiegos lewaczanego przegrywa ktorego ewidentnie cos piecze w mojej osobie

ty, ale jesli do mnie pijesz to obij bo nic o tobie nie gadałem, guwno mnie obchodzi twoje życie lol

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

G S R

Opublikowano

syutacja trochę wymkła się spod kontroli, velius oczerniając bansaia podłożył mi świnie, pewnie dlatego, że mam ps4 ;/ bansai ale serio jesli myslisz, że to ja to weź ochłoń, bo ogólnie rzecz biorąc to serio nie miałem kiedy nawet sprzedawać jakiś faktów na twój temat bo a) nie wchodzę czesto na psn party b) nie gram na kompie w nic c) a tym bardziej tak, żeby gadać z veliusem, który gra w co 5 minut w inną visual novelke dla zboczeńców

Opublikowano

Czy można już pisać że sprawa jest poważna? :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.