Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

@suteq

Bo to CW i bawia mnie durne argumenty

@Bansai

Na tym forum dopiero ostatnio wiecej blacharzy sie zrobilo, nie dziwie sie mala popularnoscia ustawek na PC.

Mialem wiecej pisac ale przypomnialem sobie ze to CW i jednak ide spac.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Weź ktoś napisz jakieś tl;dr do tej dramy.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

No nie, na którym forum nie będę to są jakieś problemy z ustawkami. D:

Opublikowano

Czy można już pisać że sprawa jest poważna? :pawel:

zdecydowanie, drama o konsolową spine o gierki dla dzieci lmao

Opublikowano

Velius byl swiadkiem rozmowy o uzytkowniku Bansai, padly niepochlebne slowa ze oczernia uzytkownikow PC na imprezie Sony poza forumem.

Bansai napisa pieczacy post o PC

Velius bez namysłu ze zadziera z GSR uznal ze napisze co o tym mysli przytaczajac argument, ktory wylapal kilkanascie dni wczesniej.

Bansai wezwal cale GSR i ziomkow zeby pojechali veliusa ze sobie to zmyslil i nie prawda i w ogole ze jest kutasem

Bansai uznal ze to napewno bluber takie opowiastki mowil

bluber mysli ze velius podlozyl swinie i powiedzial ze to on

velius nie powiedzial kto to byl

Bansai stracil szacunek do calego PCMR bo velius smial napisac brzydkie rzeczy

Jak velius nie powie kto to byl to wyjdzie na oszusta

Jak velius powie kto to byl to wyjdzie na swinie

TL;DR Nie zadzieraj z GSR bo wyladujesz po uszy w gównie :cool:

Opublikowano

inna wersja

bansai robi bekę z pecetowców, Velius się spina i zachowuje jak dzieciak

the end

Opublikowano

Na ps4 bieda, co więcej osły kupują early accessy za 250zł.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Fajna taktyka w sumie, napisac o kims obrazliwa sciane tekstu podparta jedynie dyrdymalami osobnika X ktorego danych nie mozna oczywiscie podac, bo przeciez nie wypada. Oczywiscie pecetowa brac przyklasnie takiemu chamstwu a po chwili dalej bedzie sie wywyzszac ze kulturka i super [wyimaginowane] spoleczenstwo tylko u nich. Hipokryzja i zakrzywanie rzeczywistosci over 9000.

Opublikowano

Dziękuje.

Opublikowano

No Velius dawaj nicka tego delikwenta co donosi na kolegów z party, bo na razie wypada na blubera, który może być całkowicie niewinny. 

Opublikowano

Legendarna społeczność na PSN. :kaz: Oczywiście jak działa i nie ma konwersacji.

Wchodzisz do imprezy i masz 50% szansy na random encounter z NATem. Nie ważne, że nawet mikrofalówka poprawnie łączy się z netem i powoli buduje z innymi mikrofalami Skynet. Na PS4 jak Kaz tobie pozwoli to zadziała. Nieważne.

Wszedłeś na imprezę po 10 próbie. Wybierz opcję w nagrodę:

1) Ktoś inny ma nagle z tobą NATa.

2) Kogoś nie słychać prawie wcale lub pierdzi do mikrofonu.

3) Po X minutach wywala ciebie z party.

Postanawiasz założyć własne party i zaprosić ludzi. Error creating party. No cóż niech ktoś inny założy.

Wszedłeś na imprezę. Wybierz opcję w nagrodę:

1) Ktoś inny ma nagle z tobą NATa.

2) Kogoś nie słychać prawie wcale lub pierdzi do mikrofonu.

3) Po X minutach wywala ciebie z party.

Odpalasz Teamspeaka na PC, bo nie dość, ze za darmo to jeszcze lepsza jakość przesyłanego dźwięku. Następnym razem trzeba będzie mocniej tyłek wypiąć aby Sony mogło w niego wjechać. Może zadziała.

Zaorać to PS4 i każdego fana tego szmelcu.

serio macie takie akcje? Mi sie raz jeden zdarzyło. I to nie wiem czy z winy Sony bo cały dzien cos sie z netem działo
Opublikowano

Ja tam lubię na ps4 tylko te janusz party. Tylko forumowe party, persona 5 i u4 zmuszają mnie do trzymania szrota. Na tych imprezach to ja najczęściej obrażam ps4 i wychwalam xboxa, nintendo czy pc ta. Nikt nie ma z tym problemu. Nie wiem więc o co spiny tutaj.

Wracając do tematu cw.

Chciałem po tygodniowej przerwie pograć w sobotę późnym wieczorem w helldrivers z forumkiem. (pipi)a ok nie szanuje marki ale znowu miałem kłopot z psn. Widziałem znajomych po czym znikali. Na impreze raz mnie dodało ale dźwięku nie było i po minucie wywaliło. Uruchomiłem helldrivers i tylko offline.

Plus mi się kończy 24 lutego i nie przedłużam. Wrócę jak dadzą knacka w plusie. Mam nadzieję że można na imprezie rozmawiać bez plusa. Nie będę płacił prawie 2 razy więcej niż na xbox live za kiepską usługę.

Opublikowano

Party działa bez PlayStation Plus.

Bansai wezwal cale GSR i ziomkow zeby pojechali veliusa ze sobie to zmyslil i nie prawda i w ogole ze jest kutasem

A Ty znowu bajki piszesz?

Opublikowano

bansai zaorał

dodatek do DL - nie było problemu znaleźć na xbonie (ktorego maja moze 2 osoby w PL) kolezki do coopa w dzien premiery, fun, śmieszne akcje nakręcone i udostępnione forumkowi, dopiero 4 dni później DF wykazało że były dropy do 28 fps ale kogo to kur.wa obchodzi

na blaszce musialbym poczekac 2 lata az bedzie bundel DL + dodatki za 5 euro i jeszcze przekonywac podczas winter sale ze warto na to wydac rownowartosc 1 pizzy

Opublikowano

Na innym forum dwóch kolegów (w tym youtuber, twórca forum) grali sobie razem na PC. Tak więc nie jest to do końca prawda.

Ale na tym forum niestety tak jest. ;__;

Opublikowano

//cw off

Ja tam troszke rozumiem Bansai. Sam dosc dlugi czas odnosilem wrazenie ze na PC jednak troszke inna spolecznosc. Ale jakis czas temu w R6 spotkalem jakis Polakow, dali adres do TSa. Teraz jest nas kolo 30 chlopa, ktorzy graja praktycznie we wszystko. Zupelnie inne wrazenie + grupa na FB i przyznaje jest sympatycznie. Ale konsolowe community z x360 wspominam jak najlepiej.

Opublikowano

Blantman lepiej się przyznaj że party poza party wynosisz i siedzisz na kolanach u Veliusa bo Bartka obwiniaja :dynia:

Opublikowano

Nieee, to nie blant, ani bluber, oprocz niego milelismy jeszcze takiego jednego smetasa co nic nie gadal i zamulal tylko, czasem sie bez zaproszenia w(pipi)il, orzeszek, kojarzycie? No dopiero teraz mi sie przypomnialo, taki wartosciowy typ do rozmowy to byl xddd wszyscy sie smali a ten nie wiedzial  nigdy o co chodzi, pewnie dyrektywa od czezkiego poszla zeby isc na zwiady a potem zdac raport.

Opublikowano

No ja bardzo bym chciał żeby to nie był Blantman. Największe prawdopodobieństwo jest takie że Yaczes miał haluny naopowiadał jakiś bzdur Veliusowi a teraz to on wygląda nienajlepiej. A Yaczes siedzi i się śmieje.

Opublikowano

Przysięgam na Xboxa , smoka i Wii U że to nie ja :) Z Veliusem ostatni raz rozmawiałem w święta o prezentach na steam (za co Veliusowi dziękuję ) . dodatkowo ja jadę mocniej po ps4 na party niż bansai po pc :D

Opublikowano

afery i stenogramy jak w restauracji sowa xdd

chcesz sie poczuc bezpiecznie, poobgadywac blacharzy, bez spiny posmiac sie z klapow? tylko na xbox live

Opublikowano

afery i stenogramy jak w restauracji sowa xdd

chcesz sie poczuc bezpiecznie, poobgadywac blacharzy, bez spiny posmiac sie z klapow? tylko na xbox live

Potwierdzam. :cool:

Opublikowano

Sprawa jest na tyle poważna, że trzeba powołać forumową komisję śledczą.

Opublikowano

mam logi rozmów z veliseum jakby co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.