Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To tak jakby komuś zbrzydł forumek bo pisze na nim mraku.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co to za "afera" z podsłuchami? Z tych postów bez składu i ładu nic nie można zrozumieć ;)

Opublikowano

Zacznij czytać sześć stron wstecz, polecam. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Proszę o linka do posta rozpoczynającego shitstorm ;)

Opublikowano

Co to za "afera" z podsłuchami? Z tych postów bez składu i ładu nic nie można zrozumieć ;)

tl;dr ktoś zaczyna rzucać gównem i później bardzo się irytuje, że ktoś mu to (pipi) odrzuca

Opublikowano

W sumie zapomnialem dac tego zaklmanego smierdziela od veliusa tam gdzie jego miejsce, czyli do smieci. :cool:

Wczoraj jeszcze kurowalem grype ale dzis juz trzezwo patrze na sprawe i ewidentnie za duzo luzu w CW to zly pomysl, wiec od dzisiaj bede rowniez pilowal osobiste pojazdy, nie tylko pojazdy po osobach trzecich z czyjejs rodziny jak to do niedawna mialem w zwyczaju. :)

Sprawa ta jest powazna.

tl;dr ktoś zaczyna rzucać gównem w ukochanego PC i później bardzo się irytuje, że ktoś mu to (pipi) odrzuca atakiem na jego osobę nie mającym nic wspólnego z wojenkami konsolowymi.

fixed.

Opublikowano

Wczoraj jeszcze kurowalem grype ale dzis juz trzezwo patrze na sprawe i ewidentnie za duzo luzu w CW to zly pomysl, wiec od dzisiaj bede rowniez pilowal osobiste pojazdy

oh cool, pierwsze co możesz zrobić to sobie wlepić ostrzeżenie za obrażanie blubera i drugie za całokształt, bo jako pierwszy zacząłeś rzucać się do indywidualnych osób

Opublikowano

A tak totalnie na serio, bo festiwal żenady z Bansaiem w roli głównej jest nudny jakoś tak od jego pierwszego posta: jesteś gorszy od Mendrka. Troll czy nie, było na niego mnóstwo pocisków i pojazdów na skutek jego postów i nie kojarzę, żeby w ogóle latały jakieś warny czy usuwanie postów nieprzychylnych mu, nie spinał też tak du,py jak go się obrabiało

nigdy nie myślałem, że to powiem, ale mendrek jest spoko w perspektywie ostatnich wydarzeń tutaj

chciałbym widzieć co byś zrobił gdyby zaczęły latać twoje przeróbki jak z mendrkiem, stawiam że nie minęłaby godzina już być na policji siedział xd

to co ty robisz to nadużywanie władzy za każdym razem jak ktoś ci pociśnie jako skutek ogromnego bólu du,py za każdym razem, skąd ty się k,urwa wziąłeś

sam wywołałeś burzę, zacząłeś cisnąć innym i wielki płacz, jak ktoś śmiał odpowiedzieć ci i potraktować cię w podobnym stylu, czyli zmieszać z gów,nem i ośmieszyć

Opublikowano

Widzę sprawa jest poważna i bardziej rozwojowa, niż myślałem.

colbert-popcorn.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jezu ludzie serio biorą cw na powaznie

wyjdzie na dwór 

albo nie i tak juz dla niektórych za późno

Opublikowano

Raven schrupał pieczywo GSRa.

Opublikowano

Mysl sobie raven co chcesz, tego ci zabronic nie moge, pisz sobie co chcesz, dopoki nie beda to kompletne pomowienia nt czyjegos zycia osobistego tez mam wy(pipi)ane, tylko zarzucasz mi meltdown, a sam do teraz masz problem za ten blok o statusy i przypierdalasz sie niemalze do kazdego mojego posta, ojej GSR takie zle...

Usuniecie posta o formacie A4 ktory tylko mnie obrazal to naduzycie wladzy? Dobrze wiedziec, mozesz napisac do jakiegos admina PW z oficjalnym zazaleniem i wyjasnimy sprawe.

Z mojej strony wszystko, teraz bede tylko pilnie czuwal :)

Opublikowano
comment_Z73qTTSdHj4YYB4C0vgbegLiz29Ai2Rw
Opublikowano

Wspaniałe jest CW od 2 dni :fsg:

A ZA 3 DNI DAVE 2FAST4YA CZEZKY

Opublikowano

może jeszcze bansai powiedz ze sie serio jarasz division?

Opublikowano

Najlepsze 10 stron CW od czasow samozaorania sie microsoftu na E3 2013.

Opublikowano

Wspaniałe jest CW od 2 dni :fsg:

A ZA 3 DNI DAVE 2FAST4YA CZEZKY

W sumie za co on polecial?

Opublikowano

na e3 juz byly same gierki, konfa samozaorania byla bodaj w maju - tvtvtvtv, drm, itp

Opublikowano

Śmiał się, że tumany kupiły SFV który klatkuje.

A PRZECIEŻ NIE KLATKUJE CO NIE GSR?

Opublikowano

Śmiał się, że tumany kupiły SFV który klatkuje.

A PRZECIEŻ NIE KLATKUJE CO NIE GSR?

Przeciez o to chodzi w tym temacie. XD

Opublikowano

Widzę, że ten pomysł z komisją śledczą nie był głupi. To co wyprawia się w tym temacie na ostatnich stronach przebija cyrk zwany obradami sejmu.

d7e28cd503b1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.