Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No chyba, że będzie to oddzielny sprzęt. Raczej widziałem coś na wzór streamu z dowolnego miejsca na ziemi, gdzie jest WiFi. Konsolę stacjonarną obsługujesz w pracy z poziomu konsoli przenośnej i streamujesz po WiFi obraz ze stacjonarki.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No chyba, że będzie to oddzielny sprzęt. Raczej widziałem coś na wzór streamu z dowolnego miejsca na ziemi, gdzie jest WiFi. Konsolę stacjonarną obsługujesz w pracy z poziomu konsoli przenośnej i streamujesz po WiFi obraz ze stacjonarki.

Siur, taka opcja też możliwa, ale wystarczy wspomnieć onlive, playstatio now itd itp, żeby stwierdzić, że streaming jeszcze nie ma prawa bytu. Jasne, tam masz streamowanie z giga serwerów sony a nie bezpośrednio z własnej konsoli, ale opóźnienia i tak by były zapewne dokuczliwe.

Ależ piękne słowa o ORI, cudowna gra, czekam na DLC i zrobię calaka :fsg: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

przed chwila przeszlem ori i co moge wam powiedziec drodzy koledzy? no plakalem na koncu. takie dziela sztuki wylacznie na xboxie a stulejarze moga se co najwyzej laczyc kropki za 150 zicos top bk

Koncowka Witness podobno tez jest wzruszajaca...
Opublikowano

Placz ze szczęścia że to już koniec.

Opublikowano

przed chwila przeszlem ori i co moge wam powiedziec drodzy koledzy? no plakalem na koncu. takie dziela sztuki wylacznie na xboxie a stulejarze moga se co najwyzej laczyc kropki za 150 zicos top bk

Koncowka Witness podobno tez jest wzruszajaca...

Co, okazuje się, że Twoim ostatnim zadaniem jest .... 

Połączyć kropki? :Coolface:

I z radości, że to koniec tego szrota, płaczesz? 

Opublikowano

Czemu Gifaro jeszcze nie dostal bana za avka z Girsem? On obraza moje uczucia religijne ;)

Opublikowano

Miałem nadzieję, że się zakolegujemy.

Ciebie nikt nie lubi Gifaro. Jesteś wyklęty w mieście Nintendo, jesteś przeklęty w państwie Xbox i jesteś zbanowany w szałasie Playstation :shotgun: Zdradziłeś każdego z nas! 

Opublikowano

Ciebie nikt nie lubi Gifaro. Jesteś wyklęty w mieście Nintendo, jesteś przeklęty w państwie Xbox i jesteś zbanowany w szałasie Playstation :shotgun: Zdradziłeś każdego z nas! 

Tak więc została mi moja kochana Sega. To nawet dobrze.

Opublikowano

Tak więc została mi moja kochana Sega. To nawet dobrze.

SEGA zwinęła interes zanim do tego doszło :dynia: 

Opublikowano
Można psioczyć na Sony, ale powodów do kupna łoniaka ubywa z każdym tygodniem

A co, czy te gry nagle nie wyjdą na Xboxie?

Opublikowano

Nie, ale po co kupować upośledzoną (no dobrze będzie szykowniej: słabszą) konsolę, skoro te same tytuły można będzie mieć na piecu?
Microsoft robi takimi posunięciami wszystko (jeśli to prawda), aby jeszcze bardziej przyczynić się do rynkowej dominacji PS4

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Nie, ale po co kupować upośledzoną konsolę, skoro te same tytuły można będzie mieć na piecu?

Microsoft robi takimi posunięciami wszystko (jeśli to prawda), aby jeszcze bardziej przyczynić się do rynkowej dominacji PS4

Myślisz że Ci ludzie, mam na myśli normalni ludzie, którzy nie odwiedzają Extrimów, ci hamerykanie, którym w głowie superbowl po usłyszeniu (o ile w ogóle usłyszą), że Girsy będą na PC nagle zarejestrują się na forumku i zaczną pytać o dobrego składaka PCta?

Nie. Zostaną przy Xboxie bo Xbox kojarzy im się z wygodą. Kupują pudełko z płytą i grają. Żadne tam Giforcy, Steamy, gry bez płyt plus to przeświadczenie, że granie na PC to same kłopoty i komplikacje. Argument, że "ale na PC będziesz miał lepszy FOV i większą rozdzielczość" zostanie przez nich wyśmiany (słusznie).

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

http://m.windowscentral.com/forza-motorsport-6-and-gears-war-4-rumored-also-be-coming-windows-10?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

tldr

Forza 6 i Gears of War 4 prawdopodobnie również trafi na pieca

Można psioczyć na Sony, ale powodów do kupna łoniaka ubywa z każdym tygodniem

ty no juz rezygnuje z xboxowego community i lece kupowac giforca za 5 tysiecy a pozniej gram multi z typami na im bocie czy innych czitach, no juz czekaj biegne do komputronika lel

Opublikowano

To tak jak ten gość, on rezygnuje z preordera na QB bo wyjdzie na pc xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tommo mogę dodać Cię do znajomych? :obama:

Opublikowano

Pozwalam, mam dziś dobry humor.

Opublikowano

To tak jak ten gość, on rezygnuje z preordera na QB bo wyjdzie na pc xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mówi ten który miał załamanie wiary w obóz gdy zapowiedzieli QB na PC

beqa

Opublikowano

Napisałem jedynie, że nie cieszy mnie ta decyzja, no ale cóż jak mogę zrobić. 

To faktycznie beqa, jak inni piszą, że jest OK, to wpadają klapy i zaczyna się pieldolenie, że tak nic się nie stało, że hipokryzja itp bzdety.

A z tym pc to był troll, no co Ty Figar nie ogarniasz ?;]

Mam XBOX i z nim jest mi dobrze, już jeden głupi zakup był w postaci PS4 drugi nie jest mi potrzebny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Hahah, jakie zakłamywanie rzeczywistości, Knur zarzyna markę xbox, krew tryska na wszystkie strony, a boty na to, że leci oranżada helena :dynia:

Spoko, dla jednego janusza czy drugie, to raczej nie będzie miało wpływu na zakup, ale dla graczy interesujących się rynkiem zapewne tak. Po co mi xbox, skoro mogę ograć wszystkie gry na pc, którego każdy z nas ma. Jeden słabszego, drugi mocniejszego, jeden dokupi smoka, drugi nie. Fakt jest taki, że aby ograć gry z xboxa, wystarczy pc, a aby ograc gry z PS4, potrzeba PS4. Widzicie bociary tą różnice? Coś co od zawsze stanowiło za jeden z mocniejszych punktów za kupnem kosnoli, xbox powoli traci. Wyobraźcie sobie, że Sony wypuszcza Ratcheta, Bloodborn, U4, TLG i całą resztę gier na pc, oczywiście końca beki nie byłoby końca, a na samo Sony wylałoby się wiadro pomyj. Min. dla gier ekskluzywnych kupujemy konsole, dla Halo 2 i Ninja Gaiden kupiłem xboxa, dla Girsów i H3 kupiłem X360, tak to właśnie działa. Patrząc na obecne ruchy microsoftu, nie zdziwię się gdy kolejna generacji to będzie konkurencja dla steama, brak fizycznego sprzetu (tzn. oprócz potrzeby posiadania pc) i w końcu microsoft dopnie do swoich założeń przed premierą xbox one (dmr i całe to (pipi)).

Tak więc żegnaj xboxie, żegnajcie boty, rynek konsolowy jest na tyle duży, że zapewne ktoś zaraz ktoś wskoczy na miejsce microsoftu.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.