Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

czysta brudna prawda yeti

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

TL; DR;

nie było żadnych :daddy:

2/10

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

>2016

>Oni dalej kłócą się o to co jest lepsze: PC/PS4/XBO.

Proponuję zobaczyć ile MIAŻDŻĄCYCH eksów jest na konsole NINTENDO.

Opublikowano

PIngu, ale boty i klapy o tym wiedzą, ale maja wyeabane bo są... w sumie to nie wiem kim są, kretynami? :dog:

Opublikowano

Raczej nie chcą przed samymi sobą przyznać racji.

Albo po prostu przyzwyczajenie do gier gdzie wychylasz gałkę do przodu a typek się wspina zrobiło swoje.

To już taki PIKMIN 3 albo NEW LUIGI U rozku.rvia poziomem trudności LARĘ czy U na trójnogu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

rayos - robilem liste co bym chcial ograc na 3ds, nie powiem pare tytulow wyszlo ale sie zdziwilem, ze az tak malo w sumie przy tym jak ta konsola przez nintendofagow jest powszechnie chwalana, na szybko zrobilem tez liste gierek z ds wartych ogrania i tam tego bylo z trzy razy wiecej, nie chce tu zaczynac wojny vita vs 3ds albo wychodzic na zatwardzialego klapa ale nintendo tez strasznie zaliczylo regres jesli chodzi o gierki na handheldy

ps. wiem wiem, 3ds jest wstecznie kompatybilny, chodzi o sam fakt, ze niny tez sie stacza

Opublikowano

Albo po prostu przyzwyczajenie do gier gdzie wychylasz gałkę do przodu a typek się wspina zrobiło swoje.

Ale wychylanie gałki do przodu i skakanie po grzybkach przez tyle lat jest ok? 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

rayos - robilem liste co bym chcial ograc na 3ds, nie powiem pare tytulow wyszlo ale sie zdziwilem, ze az tak malo w sumie przy tym jak ta konsola przez nintendofagow jest powszechnie chwalana, na szybko zrobilem tez liste gierek z ds wartych ogrania i tam tego bylo z trzy razy wiecej, nie chce tu zaczynac wojny vita vs 3ds albo wychodzic na zatwardzialego klapa ale nintendo tez strasznie zaliczylo regres jesli chodzi o gierki na handheldy

ps. wiem wiem, 3ds jest wstecznie kompatybilny, chodzi o sam fakt, ze niny tez sie stacza

Może dlatego, że wiesz o istnieniu może 1/10 biblioteki. Jest sporo pereł, jednak trzeba je sobie wyłowić, zabawić się w LUDOLOGA, a nie patrzeć na to co na ppe.pl pokazują.

@hum

2/10 bo odpisałem.

Pograj tak do trzeciego świata w LUIGI U i skonfrontuj to z poziomem trudności Lary / U.

Edytowane przez ping

Opublikowano

PIngu, ale boty i klapy o tym wiedzą, ale maja wyeabane bo są... w sumie to nie wiem kim są, kretynami? :dog:

Ale największego robisz z siebie :sorcerer:

Opublikowano

15 Marianów i 15 Zeld, które niczym się nie różnią. Nie, dziękuję. To już nawet w Asasynach zmieniają chociaż setting.

Opublikowano

3DS ssie w porównaniu do DS, to żadna tajemnica :dunno:

co nie zmienia, że ma sporą bibliotekę dobrych tytułów :cool:

Opublikowano

Patrząc co Ty wymieniałeś "dobrego" na Vitę, to samych gier dedykowanych 3DS byś miał gdzieś tak między pierdyliardem a gazylionem...

Opublikowano

ale uspokoj swad dupy steryd

Opublikowano

ale uspokoj swad dupy steryd

Radzę skorzystać z własnej rady :kaz:

Opublikowano

Ej, załóżmy że wyjdą Girsy 4 na Xa i PC. Czy jedna platforma będzie mogła grać z drugą na multiplayerze? Bo jak nie, to powodzenia pecetowcom zd

Opublikowano

Multi z gearsow na pc nikogo nie obejdzie, o ile wyjdą w co wątpię akurat

Opublikowano

Multi z gearsow na pc nikogo nie obejdzie, o ile wyjdą w co wątpię akurat

bo za trudne, pecetowcy przyzwyczajeni do multi gdzie idzie komus wj,ebac 3 kulki z konca mapy zza winkla kucając w krzakach

Opublikowano

Gearsy czy halo (multi) na pc to tak samo jak csgo na konsole. Beka wnusiu

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Ja również nie czuję magi nintendo i jakoś nie widzę aby coś w tej materii miało się zmienić, może ta nowa zabawka coś ciekawego będzie miała do zaproponowania, no nic czas pokażę.

Co do polityki MS jak jest każdy widzi, nie każdy będzie teraz leciał do sklepu po nowego tytana czy też nagle zacznie składać smoka, kiedy może mieć konsolę za 1200 PLN na której bez większego z martwienia zagra sobie w to co sobie chciał zagrać, konsolę która ma duszę, gość jest konsolowym graczem i leje na PC.

Yeti tak jedzie po tych biednych PC master race, że gry na premierę nie są grywalne, że społeczność (pipi)owa, że jak można w ogóle grać na PC po czym wyjeżdża, że każdy świadomy gracz pójdzie kupić sobie tytana a nie XBOX ONE. On oczywiście też, nagle PC taki dobry, nagle nie przeszkadza mu to urządzenie bez duszy, bo ogra sobie PRAWIE powtarzam PRAWIE wszystkie exy z ONE, a znając życie ogra jak te wszystkie gry którymi się jara a których do dziś nie kupił. 

Yeti prócz BB, to resztę exów SONY może sobie wsadzić w dupę, bo tyle są warte xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

sluchaj typie ostatnie czekalem az dociagnie mi sie gra na klocu i postanowilem wlaczyc tego obsranego twitcha normalnie gardze ludzmi, ktorzy siedza i patrza jak graja inni no ale nudzilem sie to wlaczylem na 5min no ale wracajac do meritum polecalo mi kanal tego calego csa niby jakies turniejowe rozgrywki czyy cus patrze a tam sytuacja 1vs1 i typ biega z wall hackiem i przez dobra chwile widzi typa skitranego za obrzydlwie otexturowanym słupem wall hack w multiplayerze czaicie to posrane guwno od tego zaczalem sie spazmatycznie smiac az matka przyleciala z pokoju obok bo myslala, ze moze dostalem zatoru od nieruszania sie z lozka przez 5 godzin.

zalosne panowie pecetowcy zaiste zalosne

Opublikowano

Tommo mowi jak jest. Prawdziwa rywalizacja tylko na konsolach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.