Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie

Ale mogę przestać tu pisać

I tak tu nuda [emoji14]

wkurzasz Gifaro

pisz więcej ^_^

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak figaro nie może wytrzymać z tym typem to sprawa jest już poważna.

Opublikowano

Z oboziem #comnieobchodziCW

Opublikowano

tomzacz? zawsze szanowałem, dawaj dalej kolego :obama:

Opublikowano

Ja bym zamknął obu w klatce i powiedział że wyjść może tylko jeden .... rozmarzyłem się :)

Opublikowano

no właśnie tacy są najgorsi, ani to coś nie jest za żadnym obozem, ani nic, zero wkładu, tylko wejdzie raz i napisze coś bezpłciowego, tylko w łeb mu yebnąć o tak łup łup i dowidzenia

ja to przynajmniej rozgrzeję żyłkę xbota od czasu do czasu

Opublikowano

tobie też widać żyłkę rozgrzał.

Opublikowano

Oboje Tomczaz i figaro obrazaja mnie tym jak pisza.

Czy bansai moze cos z tym zrobic?

Opublikowano

Co to ma pokazywać  ? Ktoś włączył SF5 na najniższych ustawieniach graficznych ? :D

Opublikowano

Tak to tak jak z najlepsza wersja GGXrd na PC Blantman? ( dla przypomnienia na PC najlepsza wersja jest port z PS3 )

:dynia: Master Race :dynia:

Opublikowano

>2016 i granie w biajtyki

Co wy macie z tym tekstem? Czy bijatyki stały się obciachowe? Z tego co wiem, MKX pobił niezłe rekordy.

Opublikowano

Co wy macie z tym tekstem? Czy bijatyki stały się obciachowe? Z tego co wiem, MKX pobił niezłe rekordy

tak mogą pisać jedynie typy pokolenia widnows 98, które w czasach tekkena 3 i soul calibur dostawały osiedlowy wpjerdol w realu miast samemu uskuteczniać go podczas posiadówek z znajomymi przed konsolą po szkole. :cool:

sE8sGzV.jpg?1

co ta gierka nie przeżyła a nadal działa  :banderas:

Opublikowano

A masz to zdjęcie w wersji PC Master Race? Bo oczy bolą przy tym gównie rozmazanym.

Tekken DR > T3

Opublikowano

dałem wersję SD dla lepszego podkreślenia sentymentalnego flow lat 90'

Tekken DR > T3

a to swoją drogą ale wyłącznie w wersji HD na ps3

Opublikowano

Gustowny dywan. :cool:

Opublikowano

Wrzucanie Halo 5 Guardians do rozczarowań roku 2015 to jakieś nieporozumienie. I to jeszcze za, cytuję "problemy z serwerami i fatalne wsparcie techniczne"? Rozbo jest chyba pierwszą osobą w internecie która narzeka na servery w tej grze, a to enigmatyczne stwierdzenie o wsparciu technicznym nawet nie wiadomo do czego się odnosi. Bugi w trakcie rozgrywki? gra nie odpalała?

Afaik Rozbo nie mógł przez miech or sth wejść online w Halo 5, nawet coopa nie mogliśmy przez to skończyć. Temat był podobno ignorowany przez 343, a był powszechnym problemem, od którego pęczniały ich fora. Ale konkrety musiałby wyjaśnić Rozbo.

I sorry za enigmatycznośc, ale wiesz... podsumowanie roku, gdzie masz kilkaset znaków na wypowiedź, to nie miejsce na felieton.

:fsg::banderas::kaz::yao:

Opublikowano

Przecież to tylko i wyłącznie zagrywka z racji tego, że bąk się sprzedaje chyowo i jakoś muszę klienta ściągnąć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.