Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Może ale mnie to zachęca do kupowania. Jak mam wybór ps4 , xbox one czy steam. To wybieram tą wersje gdzie dostanę najwięcej sza tą samą cenę :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Akurat to jest zrozumiałe :) Tylko szkoda, że najpierw trzeba dostać srogo w dupę od konsumentów, żeby dopiero się ogarnąć.

Opublikowano

Jako, że nie było mnie w internecie za bardzo wczoraj (odkrywam życie), a Wiesława się na koniec (ponoć) swój w CW rozpruła o mnie, to powiem tylko że sama sobie winna. Jeśli z góry traktuje się innych jako tych głupszych, gorszych i nie mających racji, z powodu ich mniejszej zamożności, odmiennych poglądów, czy swojej pychy, to niestety ale trzeba liczyć się że będą spory, oraz że kiedyś się zbuntują i trzeba będzie się rozstać.

Spieramy się o swoje racje, bo gry to od zawsze rywalizacja. Czy to z AI, czy z żywymi graczami. Dlatego ważne jest, by nawet będąc w dwóch różnych obozach, po obiciu sobie (w przenośni) ryjów, podać sobie dłoń i pójść razem na piwo (lub Coca Colę jeśłi choć jeden gra głównie na Nintendo).

No ale wróćmy do CW. Czy ktoś już pisał o tym, że wedle chińskich przecieków obie Forzy zmierzają na PC? Czyli co, faktycznie robimy z Xboxa podforum dla PC? Kurcze, powinno być odwrotnie, pan nie powinien usługiwać plebsowi. Co ten Spencer to ja nie wiem :/ Zamiast odbudować pozycję Xboxa, tak jak Sony wzięło pupę w troki w zeszłej generacji, to oni robią targowicę z pc :/ Sikając z wiatrem, idziesz na łatwiznę...

Opublikowano

Kolejne przecieki, że Forza trafi na PC, co ten Spencer

Opublikowano

No i co cie tak to boli fanek.

Opublikowano

O jezu, horizon na pc byłby grany day1 nawet jak by 250 pieniędzy kosztował :banderas: oby to prawda była

Opublikowano

Cóż jesli sie to potwierdzi, to pełnoprawną konsola będzie można nazwać tylko ps4.

Opublikowano

O jezu, horizon na pc byłby grany day1 nawet jak by 250 pieniędzy kosztował :banderas: oby to prawda była

To prawda, podobno nawet Halo 5 ma byc na pc we wrzesniu.

Opublikowano

Spencer Merkelową gamingu.

Opublikowano

A wybacz wezyrku zapomniałem o Wii u.

:lapka:

Opublikowano

w koncu sie ogra forze w 1080/60 jak czlowiek

Opublikowano

Cóż jesli sie to potwierdzi, to pełnoprawną konsola będzie można nazwać tylko ps4.

AHHAHAHAHHAHAHAH 

BhwITalCUAAWTsd.jpg

Opublikowano

XD No be te gry z Xone nagle znikną? Jakoś klapom nie przeszkadza, że wszystkie gry którymi się jarają wychodzą na PC.

Opublikowano

MS przynajmniej zatrzymuje je na wyłączność tylko swojej platformy Xboxowej na kompach.

Opublikowano

Przeciez w temacie juz byl placz blacharzy ze jak gra nie wyjdzie na Windows 7/Stema czy GoGa to nie kupia xd

Opublikowano

takie witness to odpalisz nawet kur.wa na ios

qb itp to exy na win10

Opublikowano

W ogóle to beka z postów na necie w stylu "To po co Xbox" czy "No teraz to na 100% nie kupię" - jak ktoś dla serii gier które są na rynku od 5 czy 10 lat do tej pory nie kupował żadnego klocka to wiadomo, że nigdy by nie kupił i to tylko zwykłe bicie piany.

Opublikowano

XD No be te gry z Xone nagle znikną? Jakoś klapom nie przeszkadza, że wszystkie gry którymi się jarają wychodzą na PC.

Takie jak Uncharted rozkurwiator wszechświatów i Ratchet?

Opublikowano

4 raz to samo i remaster gierki xddd no juz lece po trójnoga xddd

Opublikowano

Akurat te dwie gry nikogo nie interesują, tak jak was nie interesuje żadna gra z ONE .

Opublikowano

No jakoś jeszcze nie wyszły a w coś od BB co wyszło w marcu chyba gracie na PS4 c'nie?

Opublikowano

Mam nadzieję, że umowa Xbox-PC jest dwustronna i co warte na PC zobaczę również na Xboxie.

Przecież kaczki nie mają zadnych ciekawych gier na wyłączność :yao:

Opublikowano

Akurat te dwie gry nikogo nie interesują, tak jak was nie interesuje żadna gra z ONE .

A to nie ty byłeś na tym filmiku co przyznawałeś, że jak wyjdzie Uncharted to rozkurwi na atomy wszystko co na taczera kiedykolwiek wyjdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.