Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To były moje prawdy bomby w CW, rozmowa tyczyła się możliwości graficznych, filmik zrobiony dla jaj ;)

Pięknie wyszedł :D choć dalej uważam, że gra graficznie wygląda nieziemsko !

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mam nadzieję, że umowa Xbox-PC jest dwustronna i co warte na PC zobaczę również na Xboxie.

Przecież kaczki nie mają zadnych ciekawych gier na wyłączność :yao:

Ja wiem, że jesteś lekko handicapped. Grasz tylko w coda i musisz mieć spolszczone gierki więc wymagać od ciebie nie będę niczego, ale gry z taką średnią na XO jeszcze nie ma od początku istnienia tej konsoli. 

RQDFTkK.png

Opublikowano

Akurat te dwie gry nikogo nie interesują, tak jak was nie interesuje żadna gra z ONE .

A to nie ty byłeś na tym filmiku co przyznawałeś, że jak wyjdzie Uncharted to rozkurwi na atomy wszystko co na taczera kiedykolwiek wyjdzie?

Stan przed zobaczeniem Quantum Break. Nie tylko fenomenalna grafika, ale i fizyka jakiej nie widziały konsole. To będzie ostateczne wyjaśnienie sprawy klaperskiej. :obama:
Opublikowano

Mam nadzieję, że umowa Xbox-PC jest dwustronna i co warte na PC zobaczę również na Xboxie.

Ja wiem, że jesteś lekko handicapped. Grasz tylko w coda i musisz mieć spolszczone gierki więc wymagać od ciebie nie będę niczego, ale gry z taką średnią na XO jeszcze nie ma od początku istnienia tej konsoli. 

RQDFTkK.png

Grałem w poprzednika. Nie ruszyło mnie zupełnie. I co teras?

A CoD-a nie ruszyłem juz od dwoch miechów. Pytanie jak wyżej...

Opublikowano

A co mnie obchodzi czego ty nie ruszyłeś. Masz tak beznajdzieny gust, że wstyd w ogole z tobą rozmawiac.

Opublikowano

Grałem w poprzednika. Nie ruszyło mnie zupełnie. I co teras?

Ja wiem, że jesteś lekko handicapped.

Opublikowano

Akurat te dwie gry nikogo nie interesują, tak jak was nie interesuje żadna gra z ONE .

A to nie ty byłeś na tym filmiku co przyznawałeś, że jak wyjdzie Uncharted to roz(pipi)i na atomy wszystko co na taczera kiedykolwiek wyjdzie?

Stan przed zobaczeniem Quantum Break. Nie tylko fenomenalna grafika, ale i fizyka jakiej nie widziały konsole. To będzie ostateczne wyjaśnienie sprawy klaperskiej. :obama:

Ale z multiplatformami to mi tu proszę nie wyskakiwać :kaz:

Opublikowano

A to nie ty byłeś na tym filmiku co przyznawałeś, że jak wyjdzie Uncharted to roz(pipi)i na atomy wszystko co na taczera kiedykolwiek wyjdzie?

Ale z multiplatformami to mi tu proszę nie wyskakiwać :kaz:

SF V early access kupiony?

Opublikowano

A co mnie obchodzi czego ty nie ruszyłeś. Masz tak beznajdzieny gust, że wstyd w ogole z tobą rozmawiac.

Powiedział typ, który trzepie w Asasyna jak poyebany :rofl:

Opublikowano

W AC gra tylko najgorszy sort Janusza.

Opublikowano

Powiedział typ, który trzepie w Asasyna jak poyebany :rofl:

Skończyłem na black flagu gra 2/10, umiem rozpoznać co jest crapem a co nie, nie tak jak ty co roku kupujący nowego coda. 

Opublikowano

RQDFTkK.png

XCOM2  :fsg:  Czekam na konwersję na konsole :)

Opublikowano

Obstawiam ze to tylko kwestia czasu jak z wasteland i divinity. Troche polataja i zoptymalizuja, bo podobno nie jest z tym najlepiej i trafi na konsole

Opublikowano

Dzisiaj każda popularniejsza gra trafia prędzej czy później na konsole, więc nawet w to nie wątpię.

Opublikowano

Xcom 2 chyba został zapowiedziany na Xbox one już jakiś czas temu nie ?

Opublikowano

po co kupowac smoka skoro wszystkie exy trafiaja na konsole

gaben kon trojanski xbotow i klapow

Opublikowano

Jak tam klapy, bijatyka z 8 postaciami na starcie za 60zł - wydane w kawałkach guwno, bijatyka z 16 postaciami za 240zl - mesjasz bijatyk, pieniążki wydane z pocałowaniem żółtej dupki? 

Opublikowano

Xcom 2 chyba został zapowiedziany na Xbox one już jakiś czas temu nie ?

Nie

Opublikowano

Obstawiam ze to tylko kwestia czasu jak z wasteland i divinity. Troche polataja i zoptymalizuja, bo podobno nie jest z tym najlepiej i trafi na konsole

Nie oszukujmy się, gra jest dość skomplikowana i trzeba ją odpowiednie z dumbdownować pod konsole i pewnie tym się zajmą chociażby UI i reszte trzeba pod konsolorzy dostosować taka prawda. Pewnie dlatego też Pilarsów nie wydadzą na konsole, Shadowruna i kilku innych tytułów. 

Opublikowano

Jak tam klapy, bijatyka z 8 postaciami na starcie za 60zł - wydane w kawałkach guwno, bijatyka z 16 postaciami za 240zl - mesjasz bijatyk, pieniążki wydane z pocałowaniem żółtej dupki? 

nie wiedzą jak tam, bo gra oczywiście nie działa xD

Opublikowano

no ale lepsze oceny, oh wait

Opublikowano

Nie oszukujmy się, gra jest dość skomplikowana i trzeba ją odpowiednie z dumbdownować pod konsole i pewnie tym się zajmą chociażby UI i reszte trzeba pod konsolorzy dostosować taka prawda. Pewnie dlatego też Pilarsów nie wydadzą na konsole, Shadowruna i kilku innych tytułów. 

Nie gralem w X2 jeszcze, ale jedynka miala mocno konsolowy interfejs nawet na PC imo. Na pillarsy faktycznie nie ma co liczyc, poza tym mysle ze taki klasyczny pecetowy rpg nie odnioslby tam jakiegos duzego sukcesu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.