Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Geez wydali grę wcześniej, bo fani truli pupy że już. A przyzwolenie dał im Killer Instict, który pokazał że można bijatykę wydać w częściach. MS jest mistrzem wprowadzania patologii na konsole.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Don wytłumacz mu jak bardzo się myli. 

Opublikowano

a ten znowu teorie z kebsa sypie

fani chcieli pół gry za pełną cenę xD FANI! XD

no ale to klapy więc w sumie nie wiem, może już przywykli do bolca

Opublikowano

Geez wydali grę wcześniej, bo fani truli pupy że już. A przyzwolenie dał im Killer Instict, który pokazał że można bijatykę wydać w częściach. MS jest mistrzem wprowadzania patologii na konsole.

Don wytłumacz mu jak bardzo się myli. 

Killer Instinct (premiera) - 1/3 retailowego contentu za 1/3 ceny retaila - 1/3 gry za 70 zł.

Street Fighter V (premiera) - 1/2 retailowego contentu za 100% ceny retaila - 1/2 gry za 240 zł.

Prościej się nie da  :reggie:

Opublikowano

Pamiętamy jak Ms chciał zakaz używek na szrocie, boty na kolana i Ms się ugial.

Pamiętamy jak boty znów poszły na kolana, bo wszędzie wciskali kamerkę do xone.

Teraz Ms zrobił ze szrota multiplatforme, więc boty będą wypinac dupala pod nabój analny, żeby chociaż jakiś indyk, też nie był na PC.

Zaoranie na śmietanie plus dwa wafle.

K. O zielone szambo, Sony was zniszczy swoimi mocarnymi ex

Pełna dominacja i penetracja.

Opublikowano

wypowiadając słowo "dominacja" w tej generacji konsol to jak krzyk dziecka z dałnem do drugiego dziecka z dałnem "jestem mniej uposledzony"

Opublikowano

Co ten typ to ja nawet nie wiem, dobrze go mocarz zamiótł, Yeti i Mendrek przy nim to zdrowi ludzie umysłowo.

Opublikowano

KI i SF w kwesti wydania nie różni się, poza modelem płatności. W KI płaci się w ratach, w SF z góry. Oba modele są ujowe, ale gracze jak zwykle sami sobie ukręcili bicz. Te wszystkie early accessy i sezony, gry "jako usługi" - one i tak zarabiały. Masa graczy ma słaby instynkt samozachowawczy.

Star Citizen też się podzielił, i to zanim jeszcze wyszedł. Skoro można opylić połowę gry za dodatkowy szmal, to czemu nie...

Opublikowano

dlatego tylko MKX

btw gratuluje trollingu w temacie life is strange rozsiewanym przez boty jakis czas temu (zdajsie kermit tam byl naszelny) - az kupilem ta gierke bo myslalem, ze serio to taki dobry tytul, totalny zawod, jak mozna te beverly hills 90210 traktowac wyzej niz heavy rain czy walking dead s1, no (pipi)a jak

jedynie muza kozacka

Opublikowano

Ja byłem tam naczelny kuhwa.

Opublikowano

Heavy rain xd nie grałem w nudniejsza grę do czasu zagrania w driveclub

Opublikowano

dlatego tylko MKX

btw gratuluje trollingu w temacie life is strange rozsiewanym przez boty jakis czas temu (zdajsie kermit tam byl naszelny) - az kupilem ta gierke bo myslalem, ze serio to taki dobry tytul, totalny zawod, jak mozna te beverly hills 90210 traktowac wyzej niz heavy rain czy walking dead s1, no (pipi)a jak

jedynie muza kozacka

To ty nie wiesz, co się działo swego czasu w temacie division :banderas:

No i masz za swoje. Słuchać kermita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

dlatego tylko MKX

jedynie muza kozacka

ja już dawno zauważyłem, że tylko boty się jarają tym samograjem, wszystko zaczął Colin, potem haven i kermit i reszta bandytów, widocznie taki target

Opublikowano

bezguscia !!!!!!!!!!!!!!!!! typowi uzytkownicy tego taniego peceta

Opublikowano

:rotfl:

Heavy Rain>>>>>>trudne sprawy 

Opublikowano

No tak to boty się fapowały nad Untill down xD

Opublikowano

Ale kaprawa lajf is strejndż jest typową grą klapków, nie rozumiem jak się wam mogło to nie podobać

najmocniejsze 5/10 na PS4

Opublikowano

Po godzinie wydusiłem z siebie:

"Dzisiejsze gry są strendż"

i wyje,bałem

Opublikowano

No tak na na początek to myśle że nie ma w tym gry

Opublikowano

life is strange>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>twd s01>sraka po kebabie>heavy rain>>>>>>>>>>>mama madzi>>>>>>>>>>>beyond

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.