Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

drugi sezon TWD też było spoko, pomijając retardowość robienia z 10 latki ciecia od brudnej roboty i opjerdalaniem jak dorosłej

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Walkin Dead był spoczko  najlepszy z tych samograjek 

podróbce beverly hill i serialu o hannie montanie mówimy stanowcze nie

Opublikowano

oho jakiegoś fana LiS w moderacji chyba nieźle zapiekło że musiał usunąć mój post z cytatem Iziego. :yao: dystansik tak bardzo mocno xD

ja jeszcze muszę obczaić tego całego Wolfa. ponoć najlepszy z gierek TT 

Opublikowano

Wolf wymiata klimatem. TWD to przy tym poziom amatorski. Kurde znam zakończenie, a i tak chyba zagram ponownie. Dla tej całej otoczki brudnego miasta, w którym baśniowi bohaterowie to jakaś ostra patologia jak z Sin City ;)

Opublikowano

W Wolf scenariusz nie porywał, a że w tych gierkach nie ma dosłownie nic więcej, to dla mnie meh.

Opublikowano

co to za rakowy filmik

machinarium brzydkie? undertale brzydkie?

<ping_przewraca_browary.gif>

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tak, undertale piękny...

Opublikowano

CQkbukq.gif

No wisz co ragi, nie mieć takiego goty gifa w zakładkach?

Opublikowano

life is strange>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>twd s01>sraka po kebabie>heavy rain>>>>>>>>>>>mama madzi>>>>>>>>>>>beyond

Tak jak lubie ten typ gier, zwlaszcza gry kejdza, tak po ograniu dema podziekuje. Przygody saly czarodziejki z brzydka grafika i cofaniem czasu. Dla hipsterow pewnie spoczko

Opublikowano

Co te klapy bez gustu

Opublikowano

dobra "gierka" jak macie problemy z zasypianiem. Szybko wam z tym pomoże. :reggie:

Opublikowano

jak lubienie HR jakoś zrozumiem (poziom fajnych, ale niedorobionych kryminałów z tv4 na max 7-/10), tak do stawiania więcej niż 6 dla Ajden Pomuż w życiu bym się nie przyznał. już prosty scenariusz pierwszego TWD zgwałcił wypociny tego miernoty grafomana Kejdża

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Ja sie przyznam tylko do tego ze malo sie nie po.sralem z emocji ale scenariusz faktycznie zly, zaorac 6 na 10

Opublikowano

Co te klapy bez gustu

Wlamywanie sie w nocy na szkolny basen !  :obama:

Arcydzielo!

Opublikowano

Dzieki za spoiler Isis, mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.

Opublikowano

Zglosilem przekrecanie nicku, mam nadzieje, ze zamkna CW przynajmniej na 2 dni !

Opublikowano

Isis XD

Opublikowano

klapy w koncu wyszly z bialego sadu ze zaczely ogrywac roczna gierke?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.