Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no ja botom to juz w nic nie wierze, wiec i ich spusty na temat Life Is Strange olewalem. Byla okazja, kupilem tylko po to by sie przekonac ze na forum zaden prawdy nigdy nie napisal - ZADEEEN !

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czyli caly czas w bialym sadzie

Opublikowano

czyli caly czas w bialym sadzie

Ja myślałem że jednak są w czarnej du.pie

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

no ja botom to juz w nic nie wierze, wiec i ich spusty na temat Life Is Strange olewalem. Byla okazja, kupilem tylko po to by sie przekonac ze na forum zaden prawdy nigdy nie napisal - ZADEEEN !

Nic dziwnego, fanom fify i coda też bym raczej tej gry nie polecał. 

Opublikowano

Klapom nie podoba sie life is strange do tego kazdy zachwycal sie heavy rain? No kto by pomyslal?!

Opublikowano

no ale nie odwracaj kota ogonem, bo temat wziela sie wlasnie z tego, ze boty hejtujace gry od telltale, czy wlasnie Havy Rain pisali o pierwszych sezonach nastolatek jak o arcydzielu, nie mogac sie doczekac na kolejne. (pipi) w tej grze przez dluzsza polowe nie dzieje sie absolutnie NIC.

Nic dziwnego, fanom fify i coda też bym raczej tej gry nie polecał.

Moze masz racje - jak ktos przez 3 generacje gra tylko w HALO, to i nastolatki wywolaja u niego sporo emocji !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jesteśmy dzień bliżej do QUANTUM FUCKIN BREAK. Nie moge sie doczekac zatrzymania czasu i strzelania.

Opublikowano

Taitalle

xD 

Opublikowano

Easye co cię w końcu zmusilo do zainwestowania w PC? Tak sie opierałeś przez nie wiem 5 lat CW, że nigdy PC bo nie lubisz na nim grać a teraz? Zaraz będziesz kolejnym z żółtym avatarem lelz

Opublikowano

kupilem deseczke z castoramy ^^
12742526_1706279822952645_64426514177305

A tak na serio - podlaczylem DS4 pod kompa, rzucilem obraz na telewizor, grafika i promocje na steami wypalily mi oczy !

Opublikowano

Co to za blacharz pisze wyżej?

Opublikowano

To na Ps4 już trzeba stosować specjalne sztuczki aby móc sobie normalnie pograć online?SF5...

hack.jpg

Opublikowano

a mógł napisać, że trzeba skrócić kabel hdmi

Opublikowano

Trzeba odciąć 2cm kabla i przylutować na nowo

Opublikowano

ps4 jak commodore trzeba wyjść z pokoju zeby sie gierka wgrała? to rozumiem, prawdziwy sprzęt z duszą

Opublikowano

Jesteśmy dzień bliżej do QUANTUM FUCKIN BREAK. Nie moge sie doczekac zatrzymania czasu i strzelania.

Poddałeś się wreszcie terapii testosteronowej kapcioszku?

Opublikowano

ps4 jak commodore trzeba wyjść z pokoju zeby sie gierka wgrała? to rozumiem, prawdziwy sprzęt z duszą

Nie zapominaj o ustawianiu głowicy

Opublikowano

Będzie grane  :obama:

SF5 miała być bitka generacji a mamy kolejną chujowiznę od crapcomu. KI dalej na tronie a za miecha S3 ale będzie grane, tyle dobrego dla graczy  :xboss:

Opublikowano

Tak obejrzałem ostatnie gameplaye z quantum i jaranko spadło do zera. 

Opublikowano

Swoją drogą jakim ulungiem trzeba być żeby wydać na SF V w early accessie 250zł do tego sticka za 500-800zł i jeszcze opłacać ps plus za 200zł na rok gdzie na PC jest za 130zł i online cross play z graczami na ps4 za free. Jak tak można no jak?

Willy podobno 980 chciałeś kupować bo QB wychodzi na PC a SF V na PS4 będziesz grał? 

Boże co za błazny. 

Bluber kto bogatemu zabroni?

Ale jak trzeba było wydać 216zł za osiem godzin w The Order, to "Boże drogi, ich chyba porąbało z taką ceną".

Opublikowano

8h to chyba z wliczonym czasem powrotu ze sklepu i instalacji tego filmu.

Opublikowano

Swoją drogą jakim ulungiem trzeba być żeby wydać na SF V w early accessie 250zł do tego sticka za 500-800zł i jeszcze opłacać ps plus za 200zł na rok gdzie na PC jest za 130zł i online cross play z graczami na ps4 za free. Jak tak można no jak?

Willy podobno 980 chciałeś kupować bo QB wychodzi na PC a SF V na PS4 będziesz grał? 

Boże co za błazny. 

Bluber kto bogatemu zabroni?

Ale jak trzeba było wydać 216zł za osiem godzin w The Order, to "Boże drogi, ich chyba porąbało z taką ceną".

Z czego 7godzin to same cutscenki i tak pozostaje może z godzina gry...

Opublikowano

Dzięki bogu to chuystwo nie trwa 8h

Opublikowano

yeti jak zapadł się podziemie xd, temat sf v spamuje nadal filmikami, statusy tez ale tutaj udaje, że nic sie nie stalo :yao: 

kolejny crap na 8, early access, niedorobiony na premiere produkt w którym liczy się online nie trzyma 60 fpsów i do tego każdy rozczarowany, że nigdy więcej gier na premiere :teehee: a co bardziej zdesperowani szukają ligi offline haha, sony pluje wam w twarz a wy się cieszycie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.