Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A taką bekę mieli z problemów sieciowych MCC. Karma to dziwka i kolejny klaperski mesjasz okazuje się półproduktem za grube pieniądze.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

yeti jak zapadł się podziemie xd, temat sf v spamuje nadal filmikami, statusy tez ale tutaj udaje, że nic sie nie stalo :yao:

Sorry, ale nie mam czasu przypominać wam jakie macie obsrane gównem rozmazanym życie. Amplitude, Witness, Firewatch, najlepsza bijatyka na rynku SFV, za momencik Alienation, a kwiecień to już w ogóle banderas. Także wiesz, bogactwo na każdym kroku. A w zielonym szambie co tam? Kolejne zapowiedzi gier na pc, tytuły x360 chodzące w 17fps i cw? Hahaha, ale pływacie w szambie, no nic wracam do kręcenie combosów Nashem, przegrywy! :yao:

PS. Zapomniałem, ze bluber nie ma taczera, bo ta konsola jest tak z(pipi)ana, że jedynie się nadaje do obozów dla ciapatych.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

:ziew:

Opublikowano

co tam jeti bełkoczesz? weż zajmij się budową domu drugiej lepiej bo tą listą multiplatform na 8 wcale nie oznacza, że ps4 to dobra konsola 

Opublikowano

Wytrzymaj jeszcze troche, w kwietniu będziesz miał w co grać, wprawdzie korytarzyk na 10h, ale na bezrybiu i rak ryba.

co tam jeti bełkoczesz? weż zajmij się budową domu drugiej lepiej bo tą listą multiplatform na 8 wcale nie oznacza, że ps4 to dobra konsola 

To oznacza, że jest w co grać, w przeciwieństwie do taczera, chyba że ktoś lubi powracać do gier z x360 w 17fps. Ale boty są przyzwyczajone, że Knur robi z ich odbytów jesień średniowiecza. Zresztą o czym my mówimy, na xbąku nawet barak eksów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Barak obama

Opublikowano

najlepsza bijatyka na rynku SFV

Choć jestem tu randomem i zaliczam się do obozu zatwardziałych klapów, to ten tekst to jak dla mnie za dużo - nawet jak na standardy CW

Zwłaszcza gdy pada od gościa co z bijatyk z dwóch generacji ma ogranego wyłącznie Mortala na PS3 i USFIV na PS4. Yeti, pls.

Edytowane przez columbo

Opublikowano

To oznacza, że jest w co grać, w przeciwieństwie do taczera, chyba że ktoś lubi powracać do gier z x360 w 17fps. Ale boty są przyzwyczajone, że Knur robi z ich odbytów jesień średniowiecza. Zresztą o czym my mówimy, na xbąku nawet barak eksów.

Kolejny raz robisz z siebie błazna, patrz na to szambo gracze nie zostawili na tym crapie suchej nitki

38BfaGM.png

gdzie na xbonie krul spencer dostarcza bardzo fajną przygodówke z elementami thrillera docenioną przez recezentów, których nie posmarowalo sony jak i zarówno przez graczy

JxeoBFL.png

Zaraz w kwietniu Xbox ecosystem exclusive Quantum Break pózniej Fable Legends, dlc do genialnego Ori po wakacjach zapewne będzie czas na Crackdowna 3, Forze Horizon 3 oraz Gearsy 4 z skilowym multi jakie nigdy nie ukaże się na guwnie sony bo stawianie kloca w 900p to beka wnusiu

Opublikowano

Zapomniałeś o 3 sezonie KI który ostatecznie zaora betę SFV :kaz:

Opublikowano

Wytrzymaj jeszcze troche, w kwietniu będziesz miał w co grać, wprawdzie korytarzyk na 10h, ale na bezrybiu i rak ryba.

Rozumiem, że mówisz o U4.

Weź ogarnij już tego klaperskiego dałna, bo nawet ludzie z Twojego obozu wypominają Ci urojenia.

Najlepsze 3.9 na rynku xDDDD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Xbox ekosystem xdddd

Only on win 10 i tylko do kupienia w sklepiku ms. Masz coś jeszcze do powiedzenia lapsie?

Opublikowano

Zaraz w kwietniu Xbox ecosystem exclusive Quantum Break pózniej Fable Legends, dlc do genialnego Ori po wakacjach zapewne będzie czas na Crackdowna 3, Forze Horizon 3 oraz Gearsy 4 z skilowym multi jakie nigdy nie ukaże się na guwnie sony bo stawianie kloca w 900p to beka wnusiu

barak eksów wypelniony po brzegi

kur.wa nawet cobalt ma lepsze user score od tej "najlepszej bijatyki na rynku" xD a KI nie powinno być w ogole przywoływane, po co na komara wyciągać shotguna?

Opublikowano

Przypomnieliście mi wojnę funboy'ów na metacriticu. Niesławny atak na Killzłoma drugiego botów i miażdżąca kontra klapów przeciw Halo Wars.

http://www.miastogier.pl/wiadomosc,9999.html

Złote czasy wojny formatów :sir:

Średnia użytkowników dla SFV dla taboretu to 3,2. Widać im też nie przypasowało. 

Opublikowano

Czyli juz wiadomo ze ta bitwa zbiornikow na psn toczyla sie o barak exow :obama:

Opublikowano

no ale najlepsza bijatyka na rynku

jakbys wydal 1000zl na sticka dla tej gierki to tez bys musial to sobie powtarzac zeby dupa nie pekła

Opublikowano

no ale najlepsza bijatyka na rynku

jakbys wydal 1000zl na sticka dla tej gierki to tez bys musial to sobie powtarzac zeby dupa nie pekła

Wet zaraz będzie Hot Willy

Opublikowano

jeszcze niebawem premiere będzie miał fajny projekt ludzi z bungie, harmonix czy irrational tez póki co tylko xbox ekosystem exclusive a nie jakieś gry na 3.9 xd

Opublikowano

wyglada fajnie

do tego sie gra a nie łączy kropki bo sony kazało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.