Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

YETI True Story...

yeti.jpg

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za ten jeden dom normalny człowiek pewnie by dwa wybudował, no ale Yeti musiał też firmom budowlanym dać się wydymać.

Klapem to się jednak trzeba urodzić.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

yeti jak zapadł się podziemie xd, temat sf v spamuje nadal filmikami, statusy tez ale tutaj udaje, że nic sie nie stalo :yao:

Sorry, ale nie mam czasu przypominać wam jakie macie obsrane gównem rozmazanym życie. Amplitude, Witness, Firewatch, najlepsza bijatyka na rynku SFV, za momencik Alienation, a kwiecień to już w ogóle banderas. Także wiesz, bogactwo na każdym kroku. 

Crap 7/10 (wg juzerów metakritik o wiele niżej) i najlepsza bitka na rynku??? :yao:  Od dawna podejrzewalem, ze YETI ma dojscie do czegos o wiele bardziej dewastujacego niz nowa generacja Mocarza 2.0. :yao:

Opublikowano

Ten ból dupy zielonych robaków, że od kilku miesięcy tylko gierki z x360 w 17fps. xDDD

Opublikowano

Ten ból dupy zielonych robaków, że od kilku miesięcy tylko gierki z x360 w 17fps. xDDD

ten ból dupy yetiego tak ogromny, ze nawet nie wie co powiedzieć, dlatego powtarza ciągle te same frazesy :dynia:

a sam pewnie siedzi i płacze nad tym crapem co kupił i wydał kupę forsy na sticka xDDD A MÓGŁ WYBUDOWAĆ TROCHĘ WIĘCEJ DOMU 

Yeti, jak tam the łączenie kropek, kiepski remake amplitude i najgorszy fighter na rynku? :dynia: a, przepraszam, zapomniałem, że Ty nawet w to nie grasz bo nie masz czasu xDDDD

Opublikowano

Yeti pamiętaj, że zawsze możesz jeszcze przekopiować listę prawdy z notatnika, jeżeli już zaczyna Ci brakować argumentów.

Opublikowano

A jak tam na xboxie gra się w... a przepraszam na xboxie od kilku miesięcy nic nie wyszło. Xbox Zero, zero eksów, nawet zero tak zwanych multiplatform, które wyszły na jednej konsoli i pc. Hahah, szczę z beki i tych nieszczęśników, nieudaczników, którzy tak pięknie dali się wydmać microsyfowi. Nie dość, że upośledzona konsola, to jeszcze bez gier, ale przynajmniej pizze można zamówić, jak się mieszka w usa.

:yao:

A co do SFV, dostaje takie oceny tylko i wyłącznie, że gra w dniu premiery ma małą zawartośc. Pod względem gameplayu, balansu postaci, to jak stwierdził IGN, jest to garnitur uszyty na miarę, tak jest robaki, garnitur uszyty na miare dla szlachty, a nie wiejski garniak dla chłopstwa z pod znaku pola buraków.

Dobrze Rojasku, wracaj już do Halo Reach w 17fps, tak do kwietnia, a później QD na 10h i do żyda.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETI się powtarza, bo na tym swoim gów.nie nie ma nawet porządnych gier o które można walczyć. Poza BB żadnego konkretnego tytułu na wyłączność. Kiedy zielone robactwo zagrywa się na najlepsze shootery, racery i platformówki na rynku on sprawdza czy Sony zapowiedziało już kolejny remaster gry, którą ograł na poprzedniej generacji lub modli się by połowa premier nadawała się so grania w dniu premiery. Beka z trupa Sony, Wii obecnej generacji, pułapki na nieobeznanych w temacie konsol.

Opublikowano

Zaraz w kwietniu Xbox ecosystem exclusive

Ekosystem exclusiv.

:pawel: :pawel: :pawel: :pawel:

Opublikowano

A co do SFV, dostaje takie oceny tylko i wyłącznie, że gra w dniu premiery ma małą zawartośc. Pod względem gameplayu, balansu postaci, to jak stwierdził IGN, jest to garnitur uszyty na miarę, tak jest robaki, garnitur uszyty na miare dla szlachty, a nie wiejski garniak dla chłopstwa z pod znaku pola buraków.

jaki demydż kontrol xdd wmawiaj sobie tak dalej klapku, tymczasem wracam do KI, który już w tej chwili gniecie na niebieską masę SFV a niedługo sezon 3, który nawet nie splunie na twoja alphe bijatyki :banderas:

Opublikowano

Warto przytoczyć całość, nie tylko dogodną opinię wyrwaną z kontekstu.

Ciężko krytykować coś, co jest niczym uszyty na miarę garnitur dla gości takich jak ja, czyli graczy lubiących rywalizację z innymi. Nie mogę jednak zignorować faktu, że Street Fighter V prezentuje dosyć niewiele zawartości dla typowego ogrywacza bijatyk. Jest sportowo, jest naprawdę interesująca lista postaci, świetne podstawy i balans - marzenie zawodowców. Problem polega na tym, że gra nie ma aż tak wiele zawartości, aby podjąć się uczciwej rywalizacji o portfel zwyczajnego gracza, który po prostu chce pograć.

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

O teraz IGN wyrocznią internetu, czekamy na reckę twojego idola Yeti angry joe, czy jak mu tam.

Yeti a do czego Ty wracałeś od premiery BB ? prawie rok czekania na SFV, w co Ty grałeś przez ten czas?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jako blacharz chcę tylko skromnie wspomnieć, że wytykanie botom tego, że wiele gier wyjdzie na jedyny, słuszny sprzęt do grania :master:  jest dość żenujące, biorąc po uwagę. że klapy zagrywają się SFV, The Shittnes, Helldivers czy inne symulatory strażaków

edytka: jest to jeszcze bardziej komiczne, patrząc na ten cyrk przez pryzmat tego, że bulicie 3 razy więcej za gorsze wersje, i tak kaszaniastych gier. No i jeszcze płatny online xD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Warto przytoczyć całość, nie tylko dogodną opinię wyrwaną z kontekstu.

Ciężko krytykować coś, co jest niczym uszyty na miarę garnitur dla gości takich jak ja, czyli graczy lubiących rywalizację z innymi. Nie mogę jednak zignorować faktu, że Street Fighter V prezentuje dosyć niewiele zawartości dla typowego ogrywacza bijatyk. Jest sportowo, jest naprawdę interesująca lista postaci, świetne podstawy i balans - marzenie zawodowców. Problem polega na tym, że gra nie ma aż tak wiele zawartości, aby podjąć się uczciwej rywalizacji o portfel zwyczajnego gracza, który po prostu chce pograć.

A co ja powiedziałem, przecież dokładnie to samo pisałem, mała zawartość, świetnie pod względem gameplayu.

Soul, 90% recenzji jest w tym samym stylu, bardzo dobra bijatyka, ale z małą zawartości, więc dla tego średnia wynosi 83, a nie 93. Tak więc IGN to żadna wyrocznia, ogromna większość twierdzi, że PS4 dostaje świetną bijatykę, mega popularną markę z ogromną sceną, która niestety została wydana za wcześniej. Powinni to wydać w marcu, czy nawet wstrzymać się do czerwca, gdzie wyjdzie ten rozbudowany tryb story. Podjęli taką decyzje, a nie inną. Boty zaś mogą wracać do KI które nikogo.

jako blacharz chcę tylko skromnie wspomnieć, że wytykanie botom tego, że wiele gier wyjdzie na jedyny, słuszny sprzęt do grania :master:  jest dość żenujące, biorąc po uwagę. że klapy zagrywają się SFV, The Shittnes, Helldivers czy inne symulatory strażaków

żenujące jest to, ze x-taczer ma obecnie zapowiedziane trzy eksy, które według plotek mają wyjść ten na pc. XBOX ZERO xDDD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

YETI, jak tam Twoje gierki na PS4? :kaz:

Przypominam:

najmocniejsze 7 na rynku na zamkniętych trasach vs najlepszy arcade racer open world tylko w Zielonym Królestwie i do tego najlepszy symulator :banderas:

5IOo8Ye.png 7ADAeML.png RuZ6ZQd.png

Co dalej? "Najlepszy" fighter na rynku vs faktycznie najlepsza mordoklepka, ponownie, tylko w zielonym królestwie :fsg:

38BfaGM.png 0YEnXpV.png

Chcesz więcej?

łączenie kropek vs cudowna gra przygodowa

yEmkTXd.png JxeoBFL.png

Halo killer? :yao:

gcnxyuS.png VLMjfzL.png

U4? Pięty może lizać Pannie Croft :dynia:

IOorXrg.png

Remastery, remaki? :kaz:

UKOaDeC.png 7Ot6TJ7.png A2Hod23.png 8UAdUbu.png

Platformówka/metroidvania? :gayos:

1bQEuyP.png qur8DSI.png

OBUDŹ SIĘ CHŁOPIE BO ŻYJESZ W JAKICHŚ UROJENIACH! Sprawdź lepiej czy jakiegoś grzyba mózgu nie złapałeś przy budowaniu tego domu  :whistling: 

Aha, nawet gry PC-PS4 zbierają lepsze oceny na PC :dynia:

pRA17Yj.png VV0WzRg.png TSQApGI.png tutaj nawet VITA lepsza średnia niż PS4 XDD

Wyjdź stąd Yeti, ochłoń, przejdź się, sprzedaj szrota i chodź do zielonego królestwa. Wybaczymy Ci te wszystkie głupoty i omamy którymi nas karmiłeś przez ostatni czas :sorcerer:

:daddy: I CO TERAZ :daddy:

Pisz sobie ile chcesz o Xbox Zero, o braku exów, 19 vs 3 i tak dalej. Okłamuj się dalej! TO MY WYGRYWAMY, a na Was możemy co najwyżej POPATRZEĆ z politowaniem i poklepać po główce, Wy małe niebieskie pędraki co to true gamingu nie znają 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

jeti dostał bitke na 3.9 i juz od oparów mu sie w glowie poprzewracalo jezu bożena ile eksów mam na tej mojej konsoli

Opublikowano

Po poście Rayosa do Yetiego jedzie już karetka.

Będziesz go mieć na sumieniu chłopie.

Opublikowano

Oczywiście biorę pod uwagę tylko gry, którymi pokrytysniegiem uwielbia się targować. 

Czy muszę wspominać, że mamy lepszą i mniej awaryjną konsolę, dużo lepszego pada, wygodniejszego, którego nie trzeba trzymać na 1.5m kablu, żeby baterie nie padły, znacznie lepsze usługi sieciowe, dużo lepsze community, developerów i studia które wkładają SERCE w to co robią? A co ma PS4? JEDNEGO BLOODBORNE'A :dynia: 

A, przepraszam, jeszcze DLC do niego xDDD

Opublikowano

Co te nintendofagi z ich xboksami to ja nawet ;)

Opublikowano

Wiadomo, najlepsza konsola z bardzo dobrymi exami + bardzo dobra konsola z najlepszymi exami robi swoje :lapka:

polecam taki styl życia 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Rayos szacunek ma już u mnie od jakiegoś czasu jak widzę decyzja ta była słuszna  :gayos:

@Yeti

boty mogą sobie pograć w SFV na swoich smokach, pamiętasz, że tra gra też jest na pc ? i to połowę taniej mało tego nic nie chrupie a i online za free :cool:  :czesc:  :lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Rayos szacunek ma już u mnie od jakiegoś czasu jak widzę decyzja ta była słuszna  :gayos:

god_damn_right_breaking_bad.gif :hi:

Opublikowano

Rayos :obama:

Opublikowano

Teraz to się kurcze wzruszyłem i mi smutno, jeden i pół blododborna od premiery konsoli

biedny jeti, żal mi chłopa, masz na pocieszenie

DOMINACJA JAK PS2!!!!!!!!11111111111 :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.