Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak za czasów...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pod względem sprzedaży dominacja jak za czasów ps2

Pod względem dobrych gier (exów) regres jakiego świat konsolowy nie widział...

Opublikowano

wczoraj pisales, że ps4 to ostatnia prawdziwa konsola xD

Opublikowano

czyżby Starh robił się taki jak dejw?  :choragiewka:

:obama:

Opublikowano

Lubie Starha ale od zawsze biło od niego klaperstwem i czasami straszne glupoty wypisuje. :frog:

Opublikowano

YETI zostal zaorany glowa w dol tak ze ponad skiby ornej ziemi wystaja tylko podeszwy jego przepoconych trampków :kaz:

Jest tak:

M$ w danej grze daje 1/3 zawartosci, ale tez każe sobie 1/3 wartości za nia placic.

A co w państwie zwanym Klaperią?

1/3 zawartosci w Drajwkrapie na premiere - full prajs!

1/3 zawartosci w SF5 na premiere - full prajs!

Kredytujecie raka! Kaz wlewa wam do otwartych dziobów po wiadrze niebieskiej gnojówki, a wy jeszcze mlaszczecie i prosicie o dokładkę! Jesteście dymani jak dziewki w średniowiecznych zamtuzach, ale jęczycie z rozkoszy :pawel:  Nawet mi was nie zal :cool: :czesc:

Opublikowano

W kwestii ilości gier na wyłączność (wliczając popierdółki) to tak (wraz z wii u). 

Opublikowano

O teraz IGN wyrocznią internetu, czekamy na reckę twojego idola Yeti angry joe, czy jak mu tam.

Yeti a do czego Ty wracałeś od premiery BB ? prawie rok czekania na SFV, w co Ty grałeś przez ten czas?

Biorąc pod uwagę:

To jak Dżoł wystawi 4/10, będzie można uznać za sukces.

Opublikowano

W kwestii ilości gier na wyłączność (wliczając popierdółki) to tak (wraz z wii u).

no super 3 gry na krzyż ekskluzywne na ps4 wow rzeczywiscie prawdziwa konsola lol

Opublikowano

no super 3 gry na krzyż ekskluzywne na ps4 wow rzeczywiscie prawdziwa konsola lol

Ostatnia prawdziwa konsola, bo nie ma knacka na pc.

Opublikowano

ostatnia prawdziwa konsola z padem trzymającym 3h, z instalacjami, updateami i crashami OS. SONY TAKIE DOBRE :fsg:

Opublikowano

Niestety bycie klapem to stan umysłu tak jak bycie rudym  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Po co dużo gier na PS4? I tak klapy grają w kilka gierek. CIĄGLE

Opublikowano

Co te boty to ja nie wiem, ze ciągle patrzą w przeszłość że niby ich konsola lepsza? Haha dobre sobie.

Na ps4 nadchodzą najlepsze ex, najlepsze remastery.

XOne może zadowolić się Rare replay w 480 p i 20 klatkach.

Wystarczy Uncharted 4, horizon, TLG... Jeszcze jak zapowiedza the last of us 2, to już boty na kolanach.

Ale im wystarczy ta sama forza, i strzelanie do karaluchów w Afryce.

Pełna dominacja i penetracja, ps4 na szczycie konsolowego świata.

Najlepsza grafika, najlepsze wsparcie wszystkich tych, za co kochają sony. Sony od zawsze na zawsze.

Opublikowano

To było tak słabe, że aż nie wiem co powiedzieć ...

Tak mocno zaorani, tak wypaleni, tak wyplenieni ze swojego urojonego światka, że nawet nie mają nic do powiedzenia, a YETI się zakopał 3 metry pod domem :yao:

Opublikowano

Co te boty to ja nie wiem, ze ciągle patrzą w przeszłość że niby ich konsola lepsza? Haha dobre sobie.

Wystarczy Uncharted 4, horizon, TLG... Jeszcze jak zapowiedza the last of us 2, to już boty na kolanach.

Najlepsza grafika, najlepsze wsparcie wszystkich tych, za co kochają sony. Sony od zawsze na zawsze.

zgłaszam cie za bycie alterem

Opublikowano

Panowie normalna sprawa, jak klap jest na kolanach z pełnymi ustami to bełkocze  :cool:

Opublikowano

Być pozamiatanym przez Rayosa.... Trzeba było mieć ten honor i odejść z godnością wiadomo kiedy.

Opublikowano

ja (pipi)ie, kopiować po yetim, kopiującym samego siebie, to trzeba grac na ps4

Opublikowano

przeciez ten sam sposób porozumiewania się jak ten typ, jestem 100% przekonany, że to jego alter ciągle te same posty o zaoraniu w smietanie czy coś takiego, trochę powalczył na forum w tematach żeby odblokować sobie dostęp tutaj a teraz robi copy paste minus język polski

http://www.psxextreme.info/topic/92179-console-wars-20/page-194?do=findComment&comment=2353813

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No dobra, a co w sytuacji, gdy gra PC (60 betonowych fpsów) i z plejstejszyn (50 fps beka wnusiu)? Gra synchronizuje rozgrywkę do niższej ilości klatek?

Jest filtr wyszukiwania przeciwnika. Wylaczasz grających na Ps4 i problem z głowy.

:newell: 

Opublikowano

a ludzie narzekali na KI, ktory choc jeszcze bardziej wykastrowany kosztowal grosze albo na MKX, ktory tonal od zawartosci ale wytykali mu opcjonalne platne latwe fatality

Opublikowano

przeciez ten sam sposób porozumiewania się jak ten typ, jestem 100% przekonany, że to jego alter ciągle te same posty o zaoraniu w smietanie czy coś takiego, trochę powalczył na forum w tematach żeby odblokować sobie dostęp tutaj a teraz robi copy paste minus język polskihttp://www.psxextreme.info/topic/92179-console-wars-20/page-194?do=findComment&comment=2353813

Daj cynk :ogor: django, będzie pan zadowolony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.