Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Potem juz czysty zysk, bo online za darmo a gry za maksimum pol ceny NKW (niedoyebanej konsolowej wersji) :)

Tak nie doje.banej wersji jak Batman AK, Mortal Kombat X? Czy może rocznej obsuwy w postaci GTA V lub kilku mięsięcznej jak nowy Need For Speed? O konsolowych portach z ps3 na pc w postaci nowego pesa czy guilty gear'a nawet nie wspomne.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

XBOX ONE + 3 LATA XBOX LIVE GOLD + 12 KONSOLOWYCH GIER NA PREMIERE

3 lata xbox live (36 msc x 4 gry co miesiąc = w tej cenie dostajemy 144 gry)

12 konsolowych gierek = mozna sprzedac uzywke a na blaszce.. no cóż

Jak stać Cię na sprzęt za 7 koła to nie musisz odsprzedawać gier jak konsolowy biedak.

Xddddddddd

Opublikowano

bardziej kolo 4 niz 7 xD

Nie przesadzajmy.

Opublikowano

Do wowa znacznie mniej by wystarczyło :sorcerer:

No chyba że teraz tak podnieśli wymagania, żeby biedota nie grała, ale jakoś wątpię w to.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

4-5 koła za sprzęt, który jeszcze będzie żegnał wasze plastejszyn 5 to sporo? Oczywiście o ile wyjdzie ps5 po kompromitacji tej generacji

już nie mówie o tym, że komputer ma w domu każdy, więc po prostu trzeba dopłacić te 2 koła i cieszyć się kulturalnym graniem, chyba, że wy posty na dualszokach piszecie jak kazub

Opublikowano

dokladnie! Przeciez tak naprawde PC wychodzi za praktycznie tyle samo co konsola, bo PC musi miec kazdy, a potem oszczednosci ida w TYSIACACH.

MA SA KRA!

Opublikowano

Przeciez duzo konsolarzy ma laptoka za 2 kafle bo po co im stacjonarka do samego neta? xd

Opublikowano

Recc obecnego dodatku to i5/FX 4100 i GTX470//Radeon 5870. Tyle że muszę miec pewność że gra będzie chodzić na ultra w 60 (PvP, 25 osobowe rajdy).

Za moich czasów grania w wowa(okres od BC do Pand, z przerwami) znałem osoby, które nie dawały rady grać na max ustawieniach, bo wszystko im się za mocno świeciło i ciężej im było ogarnąć co się dzieje na ekranie.

Teraz bym spokojnie pociągnął na high, ale żonka by chyba zabiła jakby zobaczyła, że gram w wowa. :dog::frog:

Ech... i tak kusi, choćby triala odpalić.

Opublikowano

Ja mam laptopa i dla mnie wydatek na PC to pełna cena. W pixelówki w które tak namiętnie szarpiecie na swoich maszynach za kilka tysięcy złotych mogę ograć na lapku z dwurdzeniowym i5 i Intel HD4000 na pokładzie.

Tak, wystarcza mi grafika na One. Uwielbiam Halo w 60klatkach, Forza Horizon 2 wygląda obłędnie, Ori ograłem na sprzęcie za 1500zl.

Opublikowano

zaraz, to wy nie macie kompow podpietych do tv? xDDDDDDDDDDDDDDD

co wy (pipi)a ogladacie?

telewizje? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja mam macbooka pro i tak jak suteq pisze dużo osób ma zwykłego laptopa i tyle. czasy gdy każdy w domu miał stacjonarke minęły wiec jak ktoś chce złożyć nowego za(pipi)istego peceta to spokojnie musi wydać te 5-6k

Inna sprawa ze taki wydatek szybko sie zwraca

Edytowane przez kubson

Opublikowano

4k wystarczy

Opublikowano

Mam w domu stacjonarny i lapka... I nie pamiętam kiedy ostatnio siedziałem na tym pierwszym. Na lapku codziennie.

Po co miałbym podpinać je do TV?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

no to zostaje kontakt z lekarzem lub farmaceuta, bo nie wiem co jeszcze mozna dodac :pawel:

Opublikowano

4k wystarczy

Z porządnym monitorem i podstawowym zestawem mysz+głośniki+klawiatura to 5-5.5k. Nie warto.

Racjonalizujecie zakup blachy gorzej niż Mendrek trzymanie PS3. Obóz blacharski sklada się z samych PCtowych YETI. To ta Wasza kultura? Mogliście doprecyzować, że chodziło kulturę świadków Jehowy.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

czezki gra na desce do prasowania a wypomina komus brak komputera pod telewizorem

Opublikowano

granie na monitorze, co te konsolarze :pawel:

Opublikowano

grasz 4k na telewizorze 1080p?

Opublikowano

No jak grać w diablo na PC to tylko na plazmie 42 cale  :cool:

Opublikowano

notidog juz dawno na szrocie lezy przyjacileu :)

I serio - roznica miedzy 1080p a 4k jest DRAMATYCZNA, a co dopiero 900p :yao:

"Forza Horizon pieknie wyglada", ja pyerdole :pawel:

Ja widze piksele z PSXa, no ale spoko.

Opublikowano

4k wystarczy

Z porządnym monitorem i podstawowym zestawem mysz+głośniki+klawiatura to 5-5.5k. Nie warto.

No to do konsoli trzeba doliczyc 3k na telewizor

Opublikowano

Ale telewizor każdy ma w domu :sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.