Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dobry telewizor to masz i gierki i film sie wieczorkiem obejrzy czy mecz do piwka z kolegami

a monitor za 3k to tylko do przegrywania zycia bo gierki ladniejsze  xddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

4k wystarczy

Z porządnym monitorem i podstawowym zestawem mysz+głośniki+klawiatura to 5-5.5k. Nie warto.

Racjonalizujecie zakup blachy gorzej niż Mendrek trzymanie PS3. Obóz blacharski sklada się z samych PCtowych YETI. To ta Wasza kultura? Mogliście doprecyzować, że chodziło kulturę świadków Jehowy.

hohohho telewizor 5-6k, kino domowe 2-4k, trójnóg 1,5 k, abonament online milon złotych. Nie warto.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ale telewizor każdy ma w domu :sorcerer:

Czyli dobry monitor do PC niepotrzebny

Edytowane przez teddy

Opublikowano

4k wystarczy

Z porządnym monitorem i podstawowym zestawem mysz+głośniki+klawiatura to 5-5.5k. Nie warto.

Racjonalizujecie zakup blachy gorzej niż Mendrek trzymanie PS3. Obóz blacharski sklada się z samych PCtowych YETI. To ta Wasza kultura? Mogliście doprecyzować, że chodziło kulturę świadków Jehowy.

hohohho telewizor 5-6k, kinfo domowe 2-4k, trójnóg 1,5 k, abonament online milon złotych. Nie warto.
zapiekła prawda
Opublikowano

Ale telewizor każdy ma w domu :sorcerer:

Tak jak PCta :sorcerer:

4k wystarczy

hohohho telewizor 5-6k, kinfo domowe 2-4k, trójnóg 1,5 k, abonament online milon złotych. Nie warto.
zapiekła prawda

lol, no nie bardzo, bo nawet jak piszesz o tych 5-6 k to i tak wiecej wydasz na płatnej online i naprawy trójnoga. 

Opublikowano

A więc ludzie SERIO używają komputera do grania.

Ja pier.dolę.

Opublikowano

Tak poletzam.

Opublikowano

a ja nic nie zaplace za 6 lat grania online :)

Opublikowano

Gram na One. Za 5 lat Live'a zapłacę całe 600zl. Co za koszta. :obama:

gratki, ja gram za darmo

Opublikowano

figaro hejtuje blache?

gaben król, dzis wracam do domu, kapcioszki i black desert online, potem mordor na ultra za 20zl no i dreamfall chapters - wspaniala przygoda dla prawdziwych graczy a nie stulejarzy :banderas:

Opublikowano

Ja pier.dolę.

Serio używasz PS4 do grania. 

Ja je.bię  :pawel:

Opublikowano

Ja pier.dolę.

Serio używasz PS4 do grania. 

Ja je.bię  :pawel:

Nie używam.

Opublikowano

No tak nawet tego nie masz czego tak bardzo bronisz.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jest gorzej on caly czas na ps3 :pawel:

Opublikowano

czyli jest tam gdzie jego miejsce

Opublikowano

Jest gorzej on caly czas na ps3 :pawel:

Lepsze mieć tylko to, co się tak ciągle krytykuje (PS4), a nie mieć tego, co się tu ciągle chwali (Xone i Wii U)? 

Ciekawe. Bo wg mnie to jeszcze bardziej żałośniejsza postawa.

Opublikowano

Mam więc mogę krytykować a ty lamusie bez pc, ps4 i xboxa tylko jedziesz na ręcznym do zapowiedzi i ślepym hejtem z neogafa. Taka róznica.

Opublikowano

no polactwa jarajacego sie neogafem nienawidze najmocniej.

Opublikowano

Tak Dejw, podłączamy nasze piece i laptopy pod TV żeby jeździć myszką po kanapie albo trzymać klawierkę na kolanach ;) Ale spoko, zawsze mogę kupić jakiś fotel albo specjalny stolik żebym się przy ławie nie garbił z mychą :P  

Opublikowano

no polactwa jarajacego sie neogafem nienawidze najmocniej.

slabe jednostki gdzies musza szukac "wlasnej" opinii na rozne tematy

Opublikowano

słabe jednostki pokupowały blachy niby z NASA, grają w rozpikselowane goowna z wyprzedaży u groobasa bo na normalne gry nie mają i moowio że taniej wychodzi niż na konsolach, rasa PAZIÓW :yao:

Opublikowano

Tak Dejw, podłączamy nasze piece i laptopy pod TV żeby jeździć myszką po kanapie albo trzymać klawierkę na kolanach ;) Ale spoko, zawsze mogę kupić jakiś fotel albo specjalny stolik żebym się przy ławie nie garbił z mychą :P

no mam taka myche od ms, ktora zapyerdala na kazdej powierzchni idealnie.

Wpadnij na granie to zobaczysz jak ludzie, nie zwierzeta, korzystaja z technologii.

Opublikowano

Wiesz, ja mam mychę za 40 zł, która robi to samo, ale chyba nie o to chodzi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.