Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no ta kosztowala 52zl, a bateria trzyma 14 miesiecy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

moja wytrzymala 13msc, pewnie nie szanowalem marki

Opublikowano

14 miesięcy :isee:

Opublikowano

no niestety, producenci konsolek RUCHAJA was na tych kierwa stacjach dokujacych i akumulatorkach :pawel:

a potem wielkie zdziwienie ze 3h trzyma i chyba pad popsuty xd

Opublikowano

od zawsze i na zawsze eneloopy. i w padzie i w myszce. każde inne rozwiązanie to oszukiwanie samego siebie

Opublikowano

a ja dalej na kablach jak w średniowieczu:( 

jakoś tak nie mogę się przemóc do baterii - widocznie dalej mam uraz po myszce razera, w której bateria trzymała 15 godzin. W moim przypadku to jeden, dłuższy dzień pracy.

Opublikowano

myszka jeszcze ujdzie ale grać na kablu jak 20 lat temu to już samoupodlenie

Opublikowano

a to nie, ostatnio kupiłem sobie pady od xone wraz z odbiornikiem 

wcześniej grałem na przewodowych od 360

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ile kosztuje odbiornik do padów XO?

Opublikowano

w sumie nie wiem, żona kupiła. Jakoś 50-90 zł z tego co widzę w google

Opublikowano

Wiem, że dopiero co wyszedłem spod kamienia ale proszę niech mi ktos odpowie na to (być może retoryczne) pytanie. Czy ja mam cos w opcjach zaznaczone, czy ten PSN to naprawdę taka w dupę (pipi)ana usługa?? Klikam w zakładkę ostatnio spotkanych graczy żeby wysłać moim przeciwnikom przyjacielskie GG po walkach a tu (pipi)a jakies typy, przeciwko którym grałem w Bloodborne 4 miesiące temu!!! Co się odpierdala pytam ja się Was?! Serio w porównaniu z XBL to jakies komunikacyjne uposledzenie i Ciemnogród!

Opublikowano

Ja nigdy wczesniej nie miałem motywacji żeby skorzystać z tej opcji więc nie wiedziałem. To tak ma być?

Opublikowano

Niektore gry ,chyba blokuja to,kiedys gralajac w starsze fify,dostalem jakies hejty i jakies wiqdomosci teraz od fify 16 sie chyba nie da,nie widac przeciwnika z jakim grales.

Od gier od Sony czy to byl killozne czy uncharted 4 beta normlanie pokazuje ci ziomkow z ktorymi grales w lobby.

Opublikowano

PSN jest zyebany, a sony trzyma servery w baraku.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No juz widze jak Spencer placze ze kupisz QB w cyfrze za 50 euro z MS store i zagrasz na low na swoim gtx960 xd

raczej sie cieszy bo zanosi sie coraz bardziej na to ze MS nie zrobi juz nowej konsoli a bedzie tworzyc cos a la Steam, cos co bedzie im Windowsa sprzedawac
Opublikowano

No juz widze jak Spencer placze ze kupisz QB w cyfrze za 50 euro z MS store i zagrasz na low na swoim gtx960 xd

raczej sie cieszy bo zanosi sie coraz bardziej na to ze MS nie zrobi juz nowej konsoli a bedzie tworzyc cos a la Steam, cos co bedzie im Windowsa sprzedawac

Oni raczej nie potrzebują kolejnego bodźca u klientów by kupowali Windowsa.

Opublikowano

Xbox juz teraz jest windows 10 device wiec nie wiem co to zmienia. W ogole obecne konsole to sa takie dedykowane pcty do grania w ladnym opakowaniu i za dobra cene.

Opublikowano

Juz to widze jak nie bedzie kolejnego klocka. Co generacje te same teksty.

Opublikowano

Widze to tak: pamietacie co MS chciał zrobic z xone? Cyfrowa dystrybucja, drmy online, nowa wizja. Nie wyszło i aby ratowac projekt wycofano sie. Ale nie wyszło, Sony nokautuje sprzedażą. Imo pójdą w próbe stworzenia cos na kształt Steama...moze porzucajac konsole. Co oczywiscie bedzie niekorzystne dla konsolowców.

Opublikowano

prędzej Sony wprowadzi DRMa, cyfrową dystrybucję, brak używek dokładnie dlatego że zbijają niesamowitą kasę na was, klapersy

i zrobiI to, wy niebieskie karakany, a wiecie czemu?

Bo Sony chcę was

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.