Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie widzę powodu. Raczej Xbox będzie czymś na wzór SteamMachines Microsoftu konkurując jednocześnie ze Steamem i Sony.

Pomijasz jeden istotny fakt. Na Xbonie nie bedzie Steama.
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bez kitu tego Mazzeo to ktos musiał kiedys wyruchac analnie nie wierze ze jest taki bez powodu

Opublikowano

Quantum Break na ich sklepie wybitnie pokazuje, że chcą z nimi konkurować, a nie współpracować.

Czekam na tą ich usługe która jak zwykle będzie robiła graczom problemy zamiast ułatwiać życie.

Opublikowano

Gabe za to wam ułatwia pożyczając gierki xD

Tak tak, opowiedz jeszcze bajke o tym jak Steam kiedyś upadnie

Opublikowano

Odkąd Gaben dał mi za darmo JSR - zacząłem go szanować. :fsg:

Cebula w polskim narodzie taka mocna.  :cebula:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

SEGA dała, nie Steam

Opublikowano

Gdyby nie Gaben, to Sega nic by nie dała,

Opublikowano

Quantum Break na ich sklepie wybitnie pokazuje, że chcą z nimi konkurować, a nie współpracować.

Czekam na tą ich usługe która jak zwykle będzie robiła graczom problemy zamiast ułatwiać życie.

Games for Windows Live tak pamiętamy tą s(pipi)inę :yao:

Opublikowano

Powiem wam Panowie, że SF V to najgorzej sprzedający się Ex z jakim miał do czynienia na PS4. coś czuje, że nie tylko u mnie tak jest :frog:

Opublikowano

Jeśli tą usługą ma być aplikacja Xbox na W10 lub jej pochodna to mocno polecam taki styl życia (czyt. świetną aplikacja).
Opublikowano

Która dostała wczoraj całkiem przyjemny update.

Xbox app > Steam :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Która doskonała wczoraj całkiem przyjemny update.

O, muszę sprawdzić ocb.

Czujecie, że dziś zaczyna się weekend? Tyle czasu na gierki. Może w końcu zabiorę się za wymagające czasu Resident Evil Remake. :banderas:

Opublikowano

napisal Hum uzywajacy steama codziennie ! xD

Nie trzeba go długo i regularnie używać, by zobaczyć, że to śmietnik.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

napisal Hum uzywajacy steama codziennie ! xD

easye przez ciebie podniesli ceny dla naszego regionu na steamie, ku,rwa co te klapy zawsze wszystko zepsują

Opublikowano

O, muszę sprawdzić ocb.

Czujecie, że dziś zaczyna się weekend? Tyle czasu na gierki. Może w końcu zabiorę się za wymagające czasu Resident Evil Remake. :banderas:

Gra do zrobienia w półtorej godziny.

Opublikowano

Fallout 1&2 - gry do zrobienia w łącznie 25 minut. 

Opublikowano

O, muszę sprawdzić ocb.

Zwłaszcza przy pierwszym przejściu bez poradnika. :lapka: Miło wrócić do czasów, gdzie save jest na wagę złota. Jak i amunicja i apteczki. Nie czułem takiego zaszczucia od czasów... nie wiem, czwartego Silent Hill? Aż nie mogę się doczekać gdy wrócę do domu.
Opublikowano

O, muszę sprawdzić ocb.

(pipi)lem xDDD

Opublikowano

Zwłaszcza przy pierwszym przejściu bez poradnika. :lapka: Miło wrócić do czasów, gdzie save jest na wagę złota. Jak i amunicja i apteczki. Nie czułem takiego zaszczucia od czasów... nie wiem, czwartego Silent Hill? Aż nie mogę się doczekać gdy wrócę do domu.

polecam tryb HC w Dead Space 2 z trzema sejwami na całą kampanię. :czesc:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.