Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bardzo to logiczne nobody xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zwłaszcza przy pierwszym przejściu bez poradnika. :lapka: Miło wrócić do czasów, gdzie save jest na wagę złota. Jak i amunicja i apteczki. Nie czułem takiego zaszczucia od czasów... nie wiem, czwartego Silent Hill? Aż nie mogę się doczekać gdy wrócę do domu.

polecam tryb HC w Dead Space 2 z trzema sejwami na całą kampanię. :czesc:

Ja polecam TLOU bez nasłuchwiania i z wyłączonym radarem

:yao:

Opublikowano

xD

Opublikowano

Jak tam botniaki? Widzę że zamiast czekać na nowe gry, boty jarają się co dadzą w GwG.

Teraz Ms będzie was karmić takimi prezentami, bo na szrota zero gier, tzn będą gry w beta testach, bo prawilne wersje wyjadą na PC.

Juz niedługo na ps4 najlepsze gry, z najlepszą grafika.

Od Sony dla graczy.

Zielone szambo nurki dalej w świecie zielonej extasy, i zacofania growego.

Pełna dominacja i penetracja.

Booooom Szakalaka

Opublikowano

a ty nadal bez bana za altera? słabo za co ja płace

Opublikowano

zamiast czekać na nowe gry

typowy klap 

sam się zaorał xD

Edytowane przez asax

Opublikowano

hcsrxogf7sgpqkqlrxkf.gif

Jak tam beta testy nowego SF za jedyne 250 PLN  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pewnie chuyowo, bo serwery nie działają.

Opublikowano

bardzo to logiczne nobody xd

dla poczucia sejwów na wagę złota i poczucia zaszczucia o których pisał? no właśnie dlatego poleciłem. 

Ja polecam TLOU bez nasłuchwiania i z wyłączonym radarem

Tak jak pienkny kawaler nareszcie ogarnął + obowiązkowy poziom hard i wzwyż.  :banderas:

To uczucie gdy masz tylko 5 naboi do shotguna, jedną apteczke i nie wiesz skąd i kiedy zaatakują Klikerzy >>> wszystkie obsrane residenty VII generacji razem wzięte.  :fsg:

Opublikowano

Raczej nie można mówić, że były jakieś straszne momenty, ot były momenty gdzie trzeba było tylko rozejrzeć się i wykombinować najbardziej optymalne rozwiązanie - jak najmniej zużyć i przejść daną sekcję. Jak się nie udało to ginąłeś i checkpoint. 

Straszne momenty to były w Alienie gdzie masz wroga, którego nie da się zabić, jest dosyć nieprzewidywalny i masz system zapisów, jeżeli nie będziesz uważać to zginiesz i od save'a. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pewnie chuyowo, bo serwery nie działają.

A jak działają to jest tak:

Klapy, pełna penetracja. Gra niedorobiona za ponad 200zł...

Opublikowano

DZIAŁA JAK NA PS2

Opublikowano

Zobaczymy cwaniaki jak Uncharted 4 wciągnie ze śmietaną Quantum, pamiętamy odświeżone gears of War w 30 klatkach i gorszymi czasami texturami.

Opublikowano

Dwa chłopki na ekranie w dobrej ale nie porażającej grafice i takie jaja na ekranie. Jaka ta generacja jest z(pipi)ana to mało powiedziane XD XD

Opublikowano

jacy konsumenci, taka generacja

Opublikowano

Dwa chłopki na ekranie w dobrej ale nie porażającej grafice i takie jaja na ekranie. Jaka ta generacja jest z(pipi)ana to mało powiedziane XD XD

Pewnie pogorszono grafikę, by nie ośmieszać Titanów.

XDDDDDDDDD

Opublikowano

No dobra, ale ile było strasznych momentów w TLOU?

Strasznych? Żaden. Straszny to był pierwszy SH, albo ostatnio Alien Isolation. Za to wrzucających fajny residentowy suspens kilka się znalazło:

Stacja metra, akademik, etap w kanałach po rozłączeniu postaci, miejscówka z video

Podobny klimat widzę że zżynają już nawet Gearsy 4. 

gears%204_0.jpg

Opublikowano

No dobra, ale ile było strasznych momentów w TLOU?

Strasznych? Żaden. Straszny to był pierwszy SH, albo ostatnio Alien Isolation. Za to wrzucających fajny residentowy suspens kilka się znalazło:

Stacja metra, akademik, etap w kanałach po rozłączeniu postaci, miejscówka z video

Podobny klimat widzę że zżynają już nawet Gearsy 4. 

gears%204_0.jpg

boze..graliscie za gnoja w horrory to normalka ze sraliscie w gacie :P to tak jak z archiwum X ktore ogladalo sie przez palce a teraz smieszy bardziej :P

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

ale czaisz że zaszczucie =/= strach, czy nie doczytałeś pierwszego zdania? no chyba że chodzi ci o Izolację. bardzo zacny tytuł jeśli chodzi o nerwowe wyciąganie co 10 sekund czujnika ruchu i łażenie w kuckach :czesc:

Opublikowano

zżynają, bo to TLOU taki klimat zapoczątkowało  :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.