Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Każda gra w 30fps lockiem w rozdziałce subHD to obelga dla grajacego. 

Konsolowy plebs daje sobie w ryj pluć i udaje że deszcz pada bo nie mają wyboru. 

granie na PC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>łamanie kołem >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> granie na konsolach. 

Fallouty tylko na PC.

Fallouty tylko 1 i 2. 

Poprawiłem ci. 

Edytowane przez Canaris

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

i pclab.pl, jakikolwiek news o konsolach tam dadzą to srają na nie, wiec odniejdziesz się tam bez problemu ;)

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

O gothic, średnia gra która obrosła kultem w naszym kraju, śmieszna sprawa.

Opublikowano

Pewnie Ci nie działał dlatego tak piszesz zazdrośniku. 

Opublikowano

Oho Sonłoniaki i Xdrony z bólem dupy .. Twórzcie dalej chłopaki, potrzebuje lolkontentu a wy dostarczacie jak rzadko. 

Opublikowano

wreszcie ktoś powiedział słowa prawdy, ale anyway dwójeczka miała wy(pipi)ongo klimat i wciągała jak poje.bana

Opublikowano

Polski dubbing, Pawcio. To uczyniło tę grę kultową. I nie chodzi mi oczywiście o fakt, że taki dubbing w ogóle był, tylko jaki był. Nie jestem fanem, ale kult Gothica rozumiem.

Opublikowano

Gothic > Gothic 2

Ale obie kocham mocniutko.

Opublikowano

Ta gra była popularna jak jeszcze byłem klapem

nigdy w to nie grałem, więc nie szanuję 

Opublikowano

Gothic goty kto nie szanuje ten chuy.

Opublikowano

Ja tam lubie bardzo gotiki no ale nie był to jakiś gierkowy cud.

Opublikowano

Niestety muszę zgłosić mega usterkę portalu ppe. Wczoraj w nocy gdy leciałem na księżyc nie otwierała się strona ppe.

Byłem bardzo zbulwersowany i musiałem przyjąć leki. Proszę zarząd ( zjednoczenie ) ppe o zbadanie tej mega usterki.

Dziękuję. 

Tramadol, meskalina, butanol, mutadon, skopolamina, klonazepam czy po prostu geniusz, jak myślicie?

Opublikowano

Gothic 1 GOTY

klimat kolonii karnej, surowy i brutalny świat podkreślony kanciastą i burą grafiką i tembrem głosu Jacka Mikołajczyka - to wszystkie elementy złożyły się na genialny tytuł 

reszte serii można zaorać

Opublikowano

Gothic 2 tez dobry

Opublikowano

suty chyba cię pieką dwójka i noc kruka bardzo dobre szpile

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oho Sonłoniaki i Xdrony z bólem dupy .. Twórzcie dalej chłopaki, potrzebuje lolkontentu a wy dostarczacie jak rzadko. 

A proponowałem swego czasu nazwanie tego wątku następująco: "Console Wars 2016 : blacharom wstęp wzbroniony". Przegłosowaliście  inne rozwiązanie to teraz macie najazd blacharskich świadków jehowy :reggie:

EDITH PIAF: A oto do czego inkryminowany biblijny domokrążca wykorzystuje swoją kaczkę, do której z całą niepewnością sam dziób kosztuje tyle co dwie konsole:

To jest doprawdy zbyt śmieszne i rakotwórcze :yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nawet cyfrolog, zielony bastion, sprzedaje Xboxa bo stracił wszystkie exy.

Opublikowano

czy bolek się zarzygał? to ważne bo nie wiem czy jest sens oglądać

Opublikowano

Nawet cyfrolog, zielony bastion, sprzedaje Xboxa bo stracił wszystkie exy.

no z tego co mówil ten patol po lewej to ma wyje.bane w gry na pc i sonyzombie robią (pipi)burze w necie a i tak nie zagrają quantum breaka bo nie mają takich pecetów czyli wszystko się zgadza, zdrowe podejscie gracza a nie tępęgo sępa od plejstejszon co jara się jak gra jest eksem dla sony, ale w drugą strone to wielkie halo lmao

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

plej 4 >>>>>> trashbox

Nie zmienicie szarej rzeczywistości :reggie:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

bunnyhop ora te plastikowe guwna dla dzieci

Opublikowano

Faktycznie, na początku mówił, że wyebie przez to Xboxa zza okno, ale później zmienia zdanie. Mea kupa. 

Tylko eksboks.

Opublikowano

Gothic 1 był wspaniały. Gigantyczny świat (jak na tamte czasy), pełna swoboda i klimat. Jedna z tych gier które zostaną w pamięci. Dwójka juz tylko ok i na niej Gothic sie kończy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.