Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gothic 1 był wspaniały. Gigantyczny świat (jak na tamte czasy), pełna swoboda i klimat. Jedna z tych gier które zostaną w pamięci. Dwójka juz tylko ok i na niej Gothic sie kończy

Klimatem dwójka może i odbiegała od jedynki, ale była lepsza pod każdym innym względem, nawet fabularnie ;) No i Noc Kruka też palce lizać.

Faktycznie trójkę i całą resztę trzeba głęboko zaorać, nie powinno to nigdy ujrzeć światła dziennego.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gothic 1 był wspaniały. Gigantyczny świat (jak na tamte czasy), pełna swoboda i klimat. Jedna z tych gier które zostaną w pamięci. Dwójka juz tylko ok i na niej Gothic sie kończy

Klimatem dwójka może i odbiegała od jedynki, ale była lepsza pod każdym innym względem, nawet fabularnie ;) No i Noc Kruka też palce lizać.

Faktycznie trójkę i całą resztę trzeba głęboko zaorać, nie powinno to nigdy ujrzeć światła dziennego.

właśnie brak klimatu i to że już nie robiła takiego wrażenia
Opublikowano

brak klimatu lol co ty bredzisz ;d

Opublikowano

ktos tu gadal o Gothicu? 

Gothic 2 > Gothic 1 > Gothic 3 >>>>> Arcania

Cudowna seria <3 G3 również super po wszystkich community patchach, ale już niestety nie to samo co G1 i G2 

Opublikowano

właśnie brak klimatu i to że już nie robiła takiego wrażenia

Gdzie brak klimatu? W dwójce?!

Już sam początek w tej wieży Xardasa narzucał taki za(pipi)isty klimat, że można go było nożem kroić, a dalej wyprawa do Khorinis była jeszcze lepsza (swoja drogą, jak porównam dziś to miasto do Novigradu np... :P).

Obóz najemników, a potem wejście do Górniczej Doliny, albo klasztor magów ognia... Ci poszukiwacze z trzeciego rozdziału, gdzie jeśli nie wszedłeś z wystarczająco mocną postacią to kładli Cie dwoma kulami. Generalnie epickie.

Klimat był kosmiczny przecież.

Opublikowano

Brakuje mi dzisiaj takich gier. :(

Tylko nocy Kruka nie przeszedłem, bo z tego co pamiętam znacznie podniesiono poziom trudności w dodatku i np. jak trzeba było się dostać do zamku z jedynki to w podstawce był do kupienia czar, który zmieniał cie w wilka i na luzie można było przejść, a w dodatku już tego czaru nie było. :P

Opublikowano

w Nocy Kruka najgorsze były smoki, które leczyły się cały czas ;) 

Opublikowano

Nie wiem...w pamięci mam tylko część pierwszą. Sam nie wiem czemu.

Opublikowano

Zapytaj sie grających w SFV :yao:

Opublikowano

Jest (pipi)owo, ale stabilnie. To najwazniejsze, jak czasami rozlaczy, to chyba jeszcze nie koniec swiata konsolomaniaki. Za to jakie to miodne, gralem chwile i gra jest naprawde dobra. Lepiej mi sie w SF gralo niz swego czasu w Killer Instinct. Do tego jeszcze mam zamiar wrocic do MK, to bedzie dopiero bomba.

Opublikowano

Akurat Capcom nigdy nie miał problemów z robieniem kodów sieciowych. No prawie nigdy.

Opublikowano

Ta pomoc sony z racji "exa" to była pomoc w online, użyczyli swoich usług, a że ich serwery są chuyowe to wyszło jak wyszło. :kaz: 

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? Nie wiem, może wyraziłem się niejasno, ale nie mogłem grać w pierwszą część ze względu na problemy techniczne, na jakie trafia się odpalając ją na dzisiejszym sprzęcie. Problemy te to między innymi skaszaniony dźwięk, którego najczęściej w ogóle nie ma oraz fizyka gry, która z niewiadomych przyczyn nawala i np. skakanie postacią było niemożliwe. Wyglądało to tak, jakby postać kładła się na ziemii zamiast wybijać się w powietrze, bo w ogóle nie wybijała się do góry, a jedynie poruszała się w poziomie.

pcmasterrace i "wsteczna kompatybilność" w praktyce na przykładzie pierwszego Max Payne  :yao: 

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Nie ma to jak ogrywać klasyki z psx i ps2 na ps4 :banderas:

Opublikowano

Nie to co gierki z PS1, PS2 i PS3 na PS4, wszystkie po włożeniu płyty do czytnika w 60fps i 1080p :banderas:

a nie, czekaj, tylko niektóre z PS2 i to za 80 zł

xdddd

Opublikowano

Nie ma to jak ogrywać klasyki z psx i ps2 na ps4 :banderas:

No i co w tym zabawnego?

A to nie wiedziałem, że wkładasz płytkę z psx, ps2 do ps4 i sobie grasz, sony jednak dobre

Opublikowano

aha, Vice City jest w 30fps xDDD

kąsolomaniaki chyba nigdy nie doświadczyły GTA w 60fps, nawet płacąc za tą samę grę $20 dwie generacje później

smutne życie :(

Opublikowano

nie założysz że konsolomaniaki też mogli grać też na pc? spójrz nawet na takiego Mendrka w czasach VI gen. zamiast kupić ps2 był full pro blacharzem :obama:

Opublikowano

na Xdrona nie ma gier, wiec MShit się musi posiłkowac wsteczną kompatybilnością  :pawel:

Ach ten MS, tyle przegrac.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

W odróżnieniu od dobrotliwego Sony, w obozie Xone wkładasz płytkę z poprzedniej maszynki M$ i grasz. U Sony zaś wyciągasz kartę kredytową z kieszeni i płać po raz drugi czy trzeci za to samo :yao:

Opublikowano

idz kupić season passa do fallouta, slyszalem ze jestes wielkim fanem

ps. to do kacperka

Edytowane przez kermit

Opublikowano

i pomyśleć że cały forumek czekał na opinie kruczego kruka odnośnie spiraconego GTA V. Szczyt popularności tego chłopaka.

Od tamtej pory jednak kruk pikuje w dół. Pecetowy atencjusz. Gardze :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.