Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja ten badziewiasty złom trzymam tylko z dwóch powodów:

1. Jeszcze działa

2. Monitor do kaczki służy mi czasem do grania na Łoniaku, kiedy moja żona ogląda w tym samym czasie swoje seriale na AXN...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra, dobra. Stary pecet do tego xbone, mam wrażenie że po prostu lubisz zbierać złom

Opublikowano

wydaja 1500zl na kierownice czy tam 1000zl na sticka do bitki ale na blaszke pieniedzy im szkoda xD

Opublikowano

Ale te boty mają zielonego łajna w głowach.

Praktycznie każda gra wygląda, chodzi gorzej niż na ps4.

XOne może zapomnieć o czymś takim jak ex, bo wszytko będzie to samo na PC z ludzką grafika.

Karmią was wsteczną, a wy się jaracie jak żaby w stawie, baa większe poruszenie starymi grami niż nowymi.

Posiadacze najlepszej konsoli ps4, spokojnie oczekują na najlepsze gry, z najlepszą grafiką, bo oni maja gry ex tylko dla nich, a zielone szambo nadal w czasach gierek z x360, rozmazanym obrazem, i jaranie się kapiszonami w GwG.

Pełna dominacja i penetracja.

Król jest tylko jeden w świecie konsolowym, na kolana boty przed Mesjaszem ps4.

Opublikowano

Oczekują czyt.

Uncharted 4

Horizon

TLG

Grafa i gameplay będzie taki że zielonym żabom będzie pękać dupa z wrażenia, no ale oni maja swój killer instynkt podzielony na sezony jak moda na sukces.

Opublikowano

Może się jeszcze okazać, że żadnej konsoli nie kupisz.

Opublikowano

Oczekują czyt.

Horizon

TLG

Uncharted 4

Grafa i gameplay będzie taki że zielonym żabom będzie pękać dupa z wrażenia, no ale oni maja swój killer instynkt podzielony na sezony jak moda na sukces.

Uncharted 4 - oczekują i chyba za dwa miechy w końcu się doczekają

Horizon - oczekują i jeszcze w chooj poszczekają (TBD)

TLG - nigdy się nie doczekają!

:yao:  :yao:  :yao: 

Opublikowano

no grafa w tlg urywa dupe xd

Opublikowano

Wg mnie jest bardzo ładna i surowa. Żadnych głupich "upiększaczy" czy innych filtrów.

Opublikowano

Wg mnie jest bardzo ładna i surowa. Żadnych głupich "upiększaczy" czy innych filtrów.

Wiadomo, prosto z ps2. :cool: 

Opublikowano

Jak  to jest że większość botów to yebane bezguścia?

Opublikowano

Jak to jest, że większość klapów to yebane Janusze?

Opublikowano

Meh, dzisiaj jakiś bezbek i nawet nie chcę mi się bawić.

Jakiś typ czeka na Last Guardian  w z mega grafiką xD, inny pokazuje pcta ukradzionego cyganom i chce kupić tablet do pisania na forumku

Opublikowano

Już Ci odpowiadam kolego. Jest tak ponieważ większość januszy kupiła ps4 żeby pochwalić się jak to im w życiu się dobrze wiedzie kupując konsole bez gier za 1400zł. Natomiast szanowne xboty jak udowadniają w tym temacie od lat nie znają się kompletnie na gierkach grają w każde góvno bez popity a potem jeszcze cieszą się że ich exy będą na pececie xDD Czaicie główny argument dla którego się kupuje konsole od zawsze a oni się cieszą.

Opublikowano

Ale na razie jesteś tylko lamusem z ps3.

Opublikowano

Wolę być januszem z gustem niż hardkorowym bezguściem.

Nie ma czegoś takiego jak janusz z gustem, gurwa. XDDDDDDDD

Już Ci odpowiadam kolego. Jest tak ponieważ większość januszy kupiła ps4 żeby pochwalić się jak to im w życiu się dobrze wiedzie kupując konsole bez gier za 1400zł. Natomiast szanowne xboty jak udowadniają w tym temacie od lat nie znają się kompletnie na gierkach grają w każde góvno bez popity a potem jeszcze cieszą się że ich exy będą na pececie xDD Czaicie główny argument dla którego się kupuje konsole od zawsze a oni się cieszą.

Pawcio przecież ty grałeś w ordera. :rotfl: 

Opublikowano

jeszcze do tego jest fanem KRATOSA ;______________________D

Opublikowano

Rudy pokaż mi dowód że grałem :kaz:

Opublikowano

Przeciez sam pisales w cw ze Bonzaj Ci pozyczyl konto bo kupil na premiere cyfrowke. Czy nie tak bylo panie moderatorze? :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.