Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A na uboczu będzie nintendo 100 lat za murzynami

I dobrze, skoro przyszłość ma być taka, jaka ma być. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

UPDATE: A PC version of Max Damage will be released, Stainless has told Kickstarter backers. It's free for those who own Reincarnation.

:lapka:

:(

Opublikowano

SFV 78 na meta xD

łatwy jako jedyny nie mógł się połączyć z XBL jako jedyny nie mógł znaleźć chętnych osób do grani z nim Forzę to i pewnie jako jedyny ma gry 720p i 30 fps, ja mu wierzę :pawel:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli Killer Instinct królem bijatyk na obecnej gereacji :banderas: a to wszystko do ogrania na Xbox One :banderas: x2

Opublikowano

jeżeli dobrze pamiętam, to premierę SF IV oglądałeś zza szyby więc grzecznie siedź cicho i daj porozmawiać konsolomaniakom.

tak, SF IV działało jakieś 345 razy lepiej w dniu premiery. niestety yeti nie potwierdzi, jedno trofeum z wersji na PS4 to trochę mało.

Nie wiem kim jestes, że mnie obrażasz ale (pipi) wiesz. Szkoda bo chłopaków z Olsztyna uważałem zawsze za fajnych gosci ale widocznie są wyjątki.

edit: a jak potrzebujesz głupich acziwmentów frajerze to obczaj sobie moje bo widocznie dla ciebie są wyznacznikiem z kim warto gadać i kogo "szanować" lol

Edytowane przez ornit

Opublikowano

czy sega pracuje nad królem bijatyk virtua fightetr 6 czy bijatyki 3d umarły na szrotach bez gier?

Opublikowano

no i golab wie o co chodzi w życiu 

Opublikowano

Czyli Killer Instinct królem bijatyk na obecnej gereacji :banderas: a to wszystko do ogrania na Xbox One :banderas: x2

yyy no chyba nie

Opublikowano

ooo, to, to, VF, zwłaszcza 4, królem bijatyk 3D. Wszystko inne to pokemony, latające dziewczynki na rakietach i zwierzaki z zoo 

tak bardzo tęsknie :(

Opublikowano

Pałą Kilika to bym pomachał w nowym SC, który przypomniałby mi czasy pierwszych dwóch części. Wisienką na torcie mogłaby być oprawa muzyczna rodem z Soul Blade... :exact:

Prawilnie przypominam, bo janusze i gimbaza nie znajo jak zwykłe pitu pitu mogło kiedyś być za(pipi)iste w gierce. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

czy sega pracuje nad królem bijatyk virtua fightetr 6 czy bijatyki 3d umarły na szrotach bez gier?

Patrzac jak teraz wydawane sa bijatyki to wolalbym zeby abominacja zwana VF6 nigdy nie wyszla i w ten chociaz sposob moznaby nie zbezczescic tej genialnej serii.

Opublikowano

easy w 2016 roku odkrywa ze pecety są mocniejsze :dynia: Dajcie mi aparat tlenowy bo się dusze z beki

ty tez PSXa jakos z poślizgiem odkryłes

W chooj nudne te console wars. Te same osoby jak yeti czy czeski i z drugiej strony Mazzeo. Ciągle ciągle to samo i dawno nieśmieszne

Opublikowano

A tak, psxa mama nie kupiła, Croca zmazie nie kojarzysz.

Opublikowano

SFV 78 na meta xD

łatwy jako jedyny nie mógł się połączyć z XBL jako jedyny nie mógł znaleźć chętnych osób do grani z nim Forzę to i pewnie jako jedyny ma gry 720p i 30 fps, ja mu wierzę :pawel:

Ocho Dresik przyszedl jak zwykle zaginac rzeczywistosc.

jak kupilem Forze to na forum nie mial jej absolutnie nikt poza Maciomaniakiem i Colinem, pierwszy sprawdzil i okazalo sie ze w tym czasie byly rzeczywiscie problemy z serwerami. Ty wtedy chyba w ogole nie miales nextgena, bo przeciez:

nie każdy jest tak na grzany, że by kupować meble do domu tylko po to żeby zbierały kurz! żal tych ktorzy kupują  te szroty dla wyższej rozdzielczość i dwoch kwiatkami przy płocie, rozumiem każdy jakoś sobie to swojego ego zaspokaja. Dobry jesteś nie dość, że kupiłeś mebel to jeszcze mi wmawiasz, że masz w co grać błazenady ciąg dalszy.

Ba - do dzisiaj masz 1 % w Forza 5 wiec skoncz (pipi)ic farmazony.

PS. mam nadzieje,ze nie napiszesz na mnie kolejnego donosu, za krytyke na forum o gierkach xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

żal tych ktorzy kupują  te szroty dla wyższej rozdzielczości

720p rzondzi !!!!!111 

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

nie no ale tak serio to lepiej kupic ps4 niz zlozyc peceta

Opublikowano

a sorry - zapomnialem ze na Xie to wszystkie gry w Full HD i 60 fpsach. xD

Bialystok nawet pisal, ze tak ostrej grafiki jak w Titanfall nie widzial nigdzie !

Jednak brak leków i urojenia. To z ostrej grafiki w Titanfall jest tak naciągane i wyssane z chvja, że zaraz dojdzie do jego złamania.

Opublikowano

Isis co ty perdolisz jak na premiere horizon grę miałem ja czy bansai, a potem graliśmy spoko multi jeszcze z kermitem i ragusem, a emtebe robił nam bekowe malowania na samochody.

Macio w ogóle grę odfoliowal? XDDD

Ty to musiales porządnie spaść z kolan yaczesa ostatnio że takie głupoty wypisujesz.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Te malowania "Driveclub 72 XDDDD" na autach w Godrizon 2. :obama: 

Opublikowano

Haven - ale ja najwieksze problemy mialem z Forza 5 z Horizon nie raz w temacie podkreslalem, ze problemem byly zmienione Dnsy u providera i trwaly raptem 2 dni.

Opublikowano

jak kupilem Forze to na forum nie mial jej absolutnie nikt poza Maciomaniakiem i Colinem, pierwszy sprawdzil i okazalo sie ze w tym czasie byly rzeczywiscie problemy z serwerami. Ty wtedy chyba w ogole nie miales nextgena, bo przeciez:

XD Nie no trzymajcie mnie XD Już różne farmazony mitomanie pisałeś, ale to przebija wszystko. 

Wszyscy pamiętamy jak chciałeś grać w Forzę bez dodawania do znajomych ludzi z forumka, którzy MIELI Xone :) Ciekaw jestem jeszcze o której dokładnie grze piszesz - o Forza 5, którą ma najwięcej ludzi z forum, czy Forza Horizon 2, która jest druga w kolejce  :reggie:

Zastanawiam się z której wersji byłaby większa beka, bo konsolę kupiłeś trochę później niż ja, czyli chyba jakiś rok po premierze Forza 5, a jak kupiłem konsolę z Horizon 2 to na wejściu miałem w znajomych z forumka kilkadziesiąt osób grających od premiery :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jak kupilem Forze to na forum nie mial jej absolutnie nikt poza Maciomaniakiem i Colinem, pierwszy sprawdzil i okazalo sie ze w tym czasie byly rzeczywiscie problemy z serwerami. 

Ba - do dzisiaj masz 1 % w Forza 5 wiec skoncz (pipi)ic farmazony.

:notsure: izi co ty (pipi)isz?

przyganiał typ co ma oszałamiające 4% w FM5 :yao:

Opublikowano

Don, wejdz (pipi) do tematu Forzy 5, znajdz moj post na temat online i zobacz ile osob raczylo odpowiedziec. ^^ Jak rok temu napisalem, ze nikt z forum w ta gre juz chyba nie gra, to sam pieprzyles farmazony, ze jest juz stara i ludzie dawno ja sprzedali.

No i Colin - wybacz nie mecze sie jak Ty z wyscigami, ktore mi sie nie podobaja - wiem, ze na moim miejscu na bank bys na sile calakowal xDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.