Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

po prostu to komicznie wygląda jak typ z 4% przygania typowi z 1%. no weź :yao:

może nie odpowiadali bo cie nie lubią?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nie no pewnie - przeciez w Forze 5 grali wszyscy, temat pekal w szfach.

To juz wysmiewana gra na 7, z klubami na 6 osob, niedzialajacym online przez pol roku, brakiem lobby przez rok ma wieksze comunity, wsparcie, a ludzie do dzisiaj w nia wspolzawonicza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale czego pianę bijesz? kto miał ograć to ograł na premierę bo albo kupił ze światowej dystrybucji wcześniej albo tak jak ja i większość, dostał w bundlu na pl premierę. jak po roku czy tam x czasie pisałeś to co się dziwisz skoro większość przerzuciła się na FH2 a FM5 poszło w odstawkę. zresztą kurna, temat o wyścigach ma pękać w szwach? w wyścigi się gra a nie o nich pisze. to nie noszenie drabiny czy fappening bioniczną ręką.

vroom vroom po torach dookoła w symulatorze i temat ma pękać od postów. no weź #2 :yao:

Opublikowano

no ciesze sie, ze w koncu nie bede musial tego samego pisac 155 raz, jak DonMeczyDupa po raz n-ty bezie zadawal to samo pytanie. Thanks Colin!

Opublikowano

Nie no leżę, zdaniem iziego rok po premierze Forza 5 grę na forum miały 2 osoby XD Teraz będzie 5 razy wersję dopasowywał, bo mu nikt nie chciał powiedzieć dlaczego on ma problemy z online  :) Może jakbyś pododawał ludzi z forum co mieli Xone w tym czasie, a nie sprawdzał zawrotną listę 50 znajomych z czasów X360, to może byś miał z kim grać. Szkoda tylko, że u mnie z listy popularności Forza 5 spadła jakoś w tym miesiącu, a mam w znajomych praktycznie samych ludzi kręcących się po forum bo gdzie indziej się nie udzielam :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

MS przestal placic za posty ?

Page not found - po tym juz chyba sie nie pozbieraja !

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak sobie dopasujesz znajomych to w każdą grę będziesz miał z kim grać codziennie, czy to będzie jakiś indyk jak rocket league, czy halo czy forza horizon, easye jednak próbuje wmówić że nie ma community, bo na jego 50sobowej friendliście, gdzie pewnie połowa kont nie była w ogóle aktywna, nie miał z kim grać. Ciekaw jestem jak jest z tym na PS4, zaraz pewno przeczytam że w Shadow Fall jest ogromne community i customy grają codziennie xD

Opublikowano

jak sobie dopasujesz znajomych to w każdą grę będziesz miał z kim grać codziennie, czy to będzie jakiś indyk jak rocket league, czy halo czy forza horizon, easye jednak próbuje wmówić że nie ma community, bo na jego 50sobowej friendliście, gdzie pewnie połowa kont nie była w ogóle aktywna, nie miał z kim grać. Ciekaw jestem jak jest z tym na PS4, zaraz pewno przeczytam że w Shadow Fall jest ogromne community i customy grają codziennie xD

To ciekawe jak iziego zawsze omijali ludzie grający na Xone. Trochę jak z trędowatym. Tak patrzę na listę znajomków i Forza 5 - 84 ludki, Horizon 2 - 85 ludków, przecież to nawet przypadkiem powinien na kogoś wpaść, no ale to trzeba mieć chyba na friendsliście trochę więcej niż 20-30 ludzi z daną konsolą, ciekawe czy izi na PS4 też ma 30 znajomków ;)

Opublikowano

A ilu twoich znajomych z realnego swiata gra na One? Bo u mnie zaden. To było 50 procent dlaczego kupiłem PS4. Jasne ze mozna ustawic sie z kims z forum ale ja wole pograc z znajomymi i pogadac przy okazji

Opublikowano

Widzę kolejny tęgi umysł :) Powiem Ci, że tak z 90% moich 30 letnich znajomych czasy grania w gry ma już dawno za sobą, więc jakbym miał takie kryteria to już dawno musiałbym sprzedać wszystkie konsole :)

Opublikowano

No a moi znajomi grają (mam 32 lata) choc juz rzadko, zresztą ja tez juz nie tak duzo.I wole grac z nimi w Fife niz szukac do tego obcych ludzi. Pewno ci sie to w glowie nie miesci ale trudno

Opublikowano

Niezły koleś z Ciebie, najpierw się pytasz ilu z moich znajomych gra na Xone, to Ci odpowiedziałem, że mało kto w ogóle gra, to mi się ma niby nie mieścić że Toi znajomi grają XD A jaki ma to związek z Twoim pytaniem do mnie? :)

Opublikowano

SFV 78 na meta xD

łatwy jako jedyny nie mógł się połączyć z XBL jako jedyny nie mógł znaleźć chętnych osób do grani z nim Forzę to i pewnie jako jedyny ma gry 720p i 30 fps, ja mu wierzę :pawel:

Czyli Killer Instinct królem bijatyk na obecnej gereacji :banderas: a to wszystko do ogrania na Xbox One :banderas: x2

Uhm, ale KI ma na meta 73, więc nie wiem niby dlaczego to KI miałby być najlepszą bijatyką?

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/killer-instinct

Btw. Guilty Gear Xrd - Sign ma 84.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/guilty-gear-xrd--sign-

Opublikowano

Bo piszesz "kolejny tęgi umysł". Stosujesz przytyk wiec ci wyjasniam ze kwestia znajomych moze miec znaczenie w wyborze konsoli.

Głupi jakis jestes nie gadam z toba

Opublikowano

Bo piszesz "kolejny tęgi umysł". Stosujesz przytyk wiec ci wyjasniam ze kwestia znajomych moze miec znaczenie w wyborze konsoli.

Głupi jakis jestes nie gadam z toba

Rozumiem w takim razie, że skoro wciąłeś się w dialog z izim, to masz na myśli, że może izi robi raidy w Destiny wyłącznie z kumplami z akademika i nie interesują go randomy z forum?

Na pewno jest tak jak piszesz ;)

Opublikowano

O czym możesz dyskutować jak obie gry widziałeś co najwyżej  na YT lub na stendzie w Saturnie. 

Edytowane przez zloto

Opublikowano

SFV 78 na meta xD

łatwy jako jedyny nie mógł się połączyć z XBL jako jedyny nie mógł znaleźć chętnych osób do grani z nim Forzę to i pewnie jako jedyny ma gry 720p i 30 fps, ja mu wierzę :pawel:

Czyli Killer Instinct królem bijatyk na obecnej gereacji :banderas: a to wszystko do ogrania na Xbox One :banderas: x2

Uhm, ale KI ma na meta 73, więc nie wiem niby dlaczego to KI miałby być najlepszą bijatyką?

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/killer-instinct

Btw. Guilty Gear Xrd - Sign ma 84.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/guilty-gear-xrd--sign-

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/killer-instinct-season-2

Opublikowano

cały 1% więcej z 6 recenzji vs 33 i najmocniejsze 7/10 od userów - NISZCZYCIEL MORDOBICIOWYCH ŚWIATÓW  :xboss:

Opublikowano

A to nie jest czasami jakiś DLC? To by tłumaczyło ilość recenzji ;)

Opublikowano

https://gfycat.com/BlueFabulousHyrax

Eksplozja na X360 i na Xbox One.

Dyskutujmy.

Dyskusja o Halo z Tobą jest równie sensowna jak rozmowa z Mendrkiem o seksie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

albo jak dyskusja z botami o rozdzielczości :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Albo zwracanie uwagi na jakieś randomy.

Opublikowano

https://gfycat.com/BlueFabulousHyrax

Eksplozja na X360 i na Xbox One.

Dyskutujmy.

Jako ,że powróciłem  do żywych. to już raczę Ciebie moim skromnym zdaniem.  W H3 Bungie chłopaki chłopaki chcieli  zakończyć walkę  postawić kropkę nad i jednocześnie  nie znali sprzętu(360) na tyle dobrze aby gra się prezentowała okazale  więc dali takie  "wodotryski"  gdzie tylko mogli Z drugiej strony w Halo 5  343i chciało pokazać jacy to nie są za(pipi)iści  scenarzyści ,więc rozpisali historię której bez  przeczytania Wiki nie zrozumiesz  nawet w 60%. Kto by się zajmował tam jakimiś wybuchami i tak ludzie  kupują H5 dla tej historii!!!(sarkazm)

Ostatnio  przeszedłem Killzona HD  i moje wrażenia są  pt.: Osoba która nazwała Kz1 Halo killerem ma spore poczucie humoru. 

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.