Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Killzone to najbardziej przereklamowana seria FPS'ów, autentycznie były to jedyne gry w których nie opuszczało mnie uczucie zażenowania

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jedynka mi się bardzo podobała. Reszta jest ok i tylko ok.

Opublikowano

Killzone to najbardziej przereklamowana seria FPS'ów, autentycznie były to jedyne gry w których nie opuszczało mnie uczucie zażenowania

Tzn wiesz 1 i 3  owszem ale  kurde w dwójeczkę uwielbiam grać dla samego "czucia" postaci  to sterowanie istna poezja. Musze jeszcze ograć Najemnika i Shadowa  aby  moc wydać zdanie jako serii. Grając w Killzony czujesz, że mogło być z tego więcej tak jakby zabrakło im wizji 

(Ale miło przejść staroszkolnego FPS  na najwyższym poziomie trudności z mała ilością checkpointów)

Opublikowano

Zgoda, mogło być dużo wiecej. Universum mialo potencjał znacznie większy. Nie pomaga tez polski dubbing odradzam grac z nim.

Opublikowano

croc to ta gierka co byla dodawana za free do cdaction?

Opublikowano

A co, to Twój alter?

Opublikowano

O grze mówię, nie wiem co to za random jest

Opublikowano

"Czucie" postaci w KZ2 czyli forsowanie input laga bo przeciez nasz wojak nosi ciezki sprzet, no zayebiste rozwiazanie, SO REAL xD

Dobrze wspominam tylko multiplayer i final polskiej ligi ktory gralismy prawie 5h.

Opublikowano

Tez mnie to bawi z tym czuciem w kz2, bez kitu klapy łykają wszystko jak pelikany

Edytowane przez kubson

Opublikowano

nie ma dostepu do historii pobierania i ze sklepu nie idz8e nic pobrac akurat jak mam wolne. bil gates co to (pipi)a ma byc?

Opublikowano

nie ma dostepu do historii pobierania i ze sklepu nie idz8e nic pobrac akurat jak mam wolne. bil gates co to (pipi) ma byc?

Musisz wysmarować sie pastą do butów i wrzucić filmik na twittera z tagowaniem do twita Xbox i będzie działać

Opublikowano

"Czucie" postaci w KZ2 czyli forsowanie input laga bo przeciez nasz wojak nosi ciezki sprzet, no zayebiste rozwiazanie, SO REAL xD

Dobrze wspominam tylko multiplayer i final polskiej ligi ktory gralismy prawie 5h.

Tez mnie to bawi z tym czuciem w kz2, bez kitu klapy łykają wszystko jak pelikany

Nie zawsze musze mieć 0.0001sec reakcji a ten input lag dodał trochę smaczka

Opublikowano

teraz podobno w sf5 tez twórcy zamierzenie dodali dropy i lagi, symuluje to prawdziwą walkę, czuć ciężar postaci a artur szpilka mówi że tak jest w życiu

Opublikowano

wiadomo 

Opublikowano

Nie zawsze musze mieć 0.0001sec reakcji a ten input lag dodał trochę smaczka

dokladnie...szkoda ze w dalszych czesciach odesli od klimatu dwojki :) klanoweczki byly pierwsza klasa...dobrze sie kosilo ludzi na sieci gdy ogarnelo sie  specyficzne sterowanie ;)

Opublikowano

łatwy jak zwykle sam się zaorał co piękni wychwycił Don i Colin, farmazon goni farmazona, tak samo jak ten z donosem, łatwy myśli, że mi się tak nudzi, że nie mam co robić tylko donosy na niego pisać, dobrze już mu się w bani po przewalało. Szkoda mi czasu na ciebie byłeś i jesteś dla mnie nikim a na takich jak ty swojego cennego czasu nie tracę, także się ciesz, że w ogóle ci coś odpisuje ps dla ciebie to Pan dresik :D

pozdro 600

Edytowane przez Soul

Opublikowano

"moze siateczke na te gereczke ?"

xD

Powinni bilety sprzedawac za ogladanie Ciebie w tym sklepie z grami Panie dresik!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z tymi frizami w SF5 to chyba jest przy grach cross PS4 z PC, jeszcze nie ogarneli tego

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

mowisz fanek ze jak grasz z yetim na psn to nic nie zrywa smiga sztywniutko?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nie brałem SF bo to nie mój target

Opublikowano

"moze siateczke na te gereczke ?"

xD

Powinni bilety sprzedawac za ogladanie Ciebie w tym sklepie z grami Panie dresik!

niezły burak z ciebie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.