Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

parówa lepiej pasuje.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

był klapem a teraz blacha

i tak z iziego kawał kutacha

Opublikowano

Pixel counts put the native resolution of Far Cry Primal on the Xbox One at 1440x1080.

Xbox One, konsola dziwnych rozdzielczości.

Opublikowano

Bez kitu co za żal :/ w weekend będzie trzeba ponownie kupić ps4, miarka sie przebrała

Opublikowano

Xbl nie działa, gry w 873p...

Yebać Xboxa i Spencera, rozbudowuje PC.

Opublikowano

Pixel counts put the native resolution of Far Cry Primal on the Xbox One at 1440x1080.

Xbox One, konsola dziwnych rozdzielczości.

Nie ma w tej rozdzielczości nic dziwnego. Dowód na to, że developer odrobił pracę domową z programowania. Obraz jest upscalowany tylko w jednej płaszczyźnie co daje lepszy efekt niż 900p skalowane proporcjonalnie w obu płaszczyznach naraz. 

Opublikowano

Tylko na ps4 gry w prawdziwym full HD, prawilna rozdzielczość dla najlepszej konsoli..

Szrot jak zwykle z rozmazana grafiką, już nic nie pomoże tej konsoli, grafika pomału sięga jakości x 360.

Prawdziwi gracze tylko na ps4, najlepsza konsola najlepsze gry. Miliony ludzi czeka na uncharted 4, gra która wyprzedzi wizualiami graficznymi same bebechy ps4, sami twórcy będą pod wrażeniem jakim cudem udało się uzyskać taką oprawę graficzną.

Kolejny raz ps4 niczym tytanowy czołg z potężnym działem, miażdży szrota swoimi potężnymi gąsienicami.

Ludzie w końcu zobaczyli co się dzieje z XOne i w niewiarygodnym tępie sprzedają szrota na rzecz jedynej, prawdziwej konsoli, która da im najlepsze doświadczenia i jakość gamingu.. Nadeszła era ps4.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

KRÓL NIGDY SIĘ NIE MYLI. U4(Playstation 4) wywoła zbiorową martwicę mózgu bez popity.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mocarz wjechał mocno xD

Opublikowano

Don, Ty naprawdę powinieneś pracować w PR Microsoftu.

Tu nie ma nic z PR. Natywna rozdzielczość FHD w jednej płaszczyźnie i "rozciąganie" obrazu tylko w jedną stronę, a nie w obu naraz daje lepszy efekt niż taka sama liczba pikseli ale rozbita proporcjonalnie w obu kierunkach.

No ale żeby to wiedzieć musiałbyś być na etapie PS4/Xone. Odsyłam do DF i analizy rimejku Halo 2, gdzie zrobili to samo żeby uzyskać lepszy obraz w singlu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

fc primal ma taka sama rozdzielczosc jak fc4 na xbonie? niebywale kto by sie spodziewal

Opublikowano

polecam olać posty stulejaro

Opublikowano

W ogóle Far Cry tak bardzo nikogo... no ale Fujaro walczy dalej. :reggie:

Opublikowano

fc primal ma taka sama rozdzielczosc jak fc4 na xbonie? niebywale kto by sie spodziewal

Ale od czasu FC 4 było pięć "uwolnień mocy", DX12, dwa nowe rdzenie i aktualizacja bibliotek. Chyba ten Primal mógł być już w 1080p ;/ ;/

Opublikowano

Ale od czasu FC 4 było pięć "uwolnień mocy", DX12, dwa nowe rdzenie i aktualizacja bibliotek. Chyba ten Primal mógł być już w 1080p ;/ ;/

Powiedział gościu grający na WiiU w 720p, heh.

Przez takie bzdury developerzy cisną niepotrzebnie w FHD w niektórych grach na Xone. Dobrą jakość obrazu można uzyskać na wiele sposobów, w rękach dobrego developera gra w 900p będzie wyglądała lepiej niż podobna produkcja w FHD. Ograniczając rozdzielczość (ale bez przesady) można podbić inne ficzery jak np. AA. Przeważnie w FHD na konsolach devom brakuje pary na dobre AA i pewnie wiele gier wyglądałoby lepiej w 900p z dodatkowym AA i bez poszarpanych krawędzi niż w 1080p i z jakimś symulowanym blurem na krawędziach zamiast pełnego AA.

Opublikowano

Takie było jaranko xenoblade, a taki quaz nawet tego nie ma siły kończyć jak i zapewne pozostałe 80% graczy, którzy kupili tę grę

Opublikowano

Takie było jaranko xenoblade, a taki quaz nawet tego nie ma siły kończyć jak i zapewne pozostałe 80% graczy, którzy kupili tę grę

https://www.youtube.com/watch?v=nvxVkNxr7es

Ale powiedział w materiale że nie lubi gier tego typu, mimo wszystko bardzo mu się podobała, tylko grindu nie znosi.

Radzę nie oglądać na Mocarzu tuby

Opublikowano

Ja nadal nie grałem pomijając pół godzinki testów, jaram się strasznie i nie mogę się doczekać aż zagłębię się w planetę Mira :banderas: 

no i Quaz jawnie mówi, że gra jest spoko, tylko nie dla niego, więc o co beka? ból dupki, że goty jRPG nie wyszedł na inne konsole i wygląda lepiej niż większośc gier na PS4/X1? :dynia:

Opublikowano

Ale suchar ten quaz

Opublikowano

a taki quaz nawet tego nie ma siły kończyć

No ale co w związku z tym, że jakiś random z neta nie chce jakiejś gry skończyć?

Opublikowano

Dobra, ja tu na chwile zeby napisac, ze beka z tego xszrota. Znowu padnal Xlive, to juz norma. Nawet mi was ni zal iksboksowe podludki :lapka:

Opublikowano

przepraszam kto to jest kłaz?

Opublikowano

Robi recenzje gierek telewizyjnych na portalu youtube.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.