Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra robię powoli listę exów na ps4, które chce ograć.

Nr 1 to wiadomo Bloodborne, potem U4, a dalej??????????????????????????????? Od biedy until down.

InFamous SS i First Light ?

Drivelclub?

Knack? :Coolface:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jeti zbłaznił się hajpowaniem crapa na 7 czyli SF V i swojego brata napuscił na cw?

Nr 1 to wiadomo Bloodborne, potem U4, a dalej??????????????????????????????? Od biedy until down.

Drivelclub?

suteq wspomniał chyba o dobrych grach

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Drivelclub?

W Infamousie nie podoba mi się taki pizdowaty bohater, w DMC też był podobny, ale tamten miał jednak jaja, a ten delfin czy jak mu tam to taki jakiś nijaki. 

DC gdy w tym roku wychodzi Forza Godrizon 3? lmao

Chociaż pewnie sprawdzę DC aby zobaczyć ten słynny deszcz i na tym się skończy. 

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć na forumki o jakich ex najgłośniej i najczęściej, wszytko co związane z ps4.

O laserkach w Afryce już nikt nie pamięta.

Odświeżone gyrosy bez sosu z gorszą grafiką i texturami z x360 cisza, jakieś niedobitki jeszcze w multi grają.

O tomb raider na XOne też cisza, oprócz jarania się cyckami Lary, gra już nikogo, bo wszyscy wiedzą że wersja na ps4 zmiażdzy jakością.

Boty ratują się kablówka i grami w GwG i w 20 klatkach ze wstecznej.

Widać czarno na białym, jak potężny pociąg, miażdży ostatnie zapory zielonego szamba, XOne spada na osobny tor, tam gdzie jego miejsce.

Nastały najlepsze czasy dla posiadaczy ps4, wiedzą że ich konsola jest esencja grania i widzą jak zielone szambo nurki uciekają z bolcami w (pipi)e.

Opublikowano

co jak co, ale uncharted 4 wciągnie dupą obie lary, zmieli i wypluje :usmiech:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

ja pier.dole jak tobie udało się posiąść tajemną umiejętność czytania i pisania to się nadal zastanawiam

Opublikowano

Gurwa co te klaperskie randomy...

Już nie da się ich czytać.

Opublikowano

to nie input lag po prostu na ps4 czuc postac to jest realizm nie to co na klocku xDDDDDD

Wklejam to info po raz chyba piąty od 2013:

Guerilla Games has pushed a new patch out for Killzone 2 today. It includes multiple fixes for various stability issues and bugs. It also includes some controller tweaks and modifications. Users are reporting that the widely complained about controller input lag has now been improved upon. http://www.gamezone.com/originals/killzone-2-1-20-patch-is-a-go

Kupiłem tę grę niedługo po wyjściu tego pacza.

Nie miałem input laga. 

Celowało się normalnie, ciężkość postaci względem np. COD była odczuwalna.

Skończcie tę obrzydliwą homopropagandę.

Opublikowano

przeproś i możemy rozejść się do łóżek

Opublikowano

wchodzisz kubsonowi do łożka? 

Opublikowano

wchodzisz kubsonowi do łożka? 

łóżek - liczba mnoga.

Z dwojga złego lepiej bambusowym kijem po dupie niz w dupę  :kaz:

czy ja wiem? akurat to drugie bardziej przyjemne

Ale czasem zazdroszczę odwagi Wam lewakom  :ogor:

Opublikowano

No możecie mieć dwa łóżka, ale złączone w jedno. :kaz:

Opublikowano

czyli symulator zbierania na ps5?

Opublikowano

no juz nie płacz uzbierasz tych malinek sobie na ps4 żeby potem zbierać malinki wirtualnie

Opublikowano

ja pier.dole jak tobie udało się posiąść tajemną umiejętność czytania i pisania to się nadal zastanawiam

Jaki szrot4 bez gier, taki target $ony i jej fani na forach, dobrze że jest XO dla wyższej kultury konsolowości.

Oferta GwG na marzec   :xboss:

Opublikowano

no juz nie płacz uzbierasz tych malinek sobie na ps4 żeby potem zbierać malinki wirtualnie

noshidan-ab.jpg

Opublikowano

noshidan-ab.jpg

To po prostu nie jego dzień, zdarza się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.