Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Izi jak zwykle bUl bo Forza 6 zarządzi. Ale będzie razem z kolegami klapkami się poklepywał po plecach, że niby PC na konsolach wygląda lepiej :)

No cos Ty ! wyglada rewelacyjnie ! Przynajmniej:

o klasę wyżej pod względem ogólnej jakości oprawy, a wykonanie aut to tak ze dwie klasy wyżej.

:dynia:

Offcreen XD

Ty, ale wiesz, że na gamersyde są direct feedy w 1080p i 60 FPS obu gier na konsole i na tej podstawie pisałem.

Dno dna.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za co Expert poleciał?

Opublikowano

GIFy z gier przed oczywistym downgradem,

screen:

yGCQWdT.jpg

dotyczy parametru float3 uppercolor który został zaniżony na konsoli xbox one, aby konsola się nie pociła z wysiłku, 'who cares' dotyczy wersji PC na której nie ma potrzebny narzucania jakiś limitów wizualnych.

reszta tekstu to gadanie na temat, że na konsolach sie sprzedaje wiecej gier niz na pc co oczywiscie nie ma nic wspolnego z ich jakoscia ani z cenami czasami 2x wyzszymi niz na pc. 

na pc przynajmniej nie jestem skazany na raka branży w postaci ubi/ea, ktore bombarduje rynek gier swoimi kaszankami, no ale na konsolach nie ma wyboru, wiec na bezrybiu i rak ryba

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

A że niby na konsoli jesteś na nich skazany? Zejdź na ziemię.

Opublikowano

Yeti jak zaorał :D

Zapomniał dodać, że w tym roku blachy nie spojrzą nawet na:

gGlrhRs.gif

lub

tumblr_njbmzieAMa1s0hggho1_500.gif

Czy też 

200_s.gif

A nie zagrali jeszcze w 

giphy.gif

No chyba że na youtubach  :yao:

Ja nie rozumiem tylko jednego tak już poza wojenką - Mendrek ty serio nie masz plejki, a bronisz jej niczym Lemoniras?  :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Grałem w Bloodborne, w Persona 5 tez zagram wiec nie rozumiem Ciebie juz Starh :dunno:

Opublikowano

Starh - serio.

Opublikowano

kąsolomaniaki nie tkną:

2870886-url5.png

2423996-5708978557-dream.png

2421647-9102866746-Pilla.jpg

2873539-1963175134-maxre.jpg

2873530-8794785515-28224.jpg

2634308-2671435511-heroe.jpg

2634314-1710754694-citie.png

2873543-image_total_war_attila-27050-309

2867348-7351999941-Dirt-.jpg

2875912-2640450153-xcom-.jpg

głupia wyliczanka i tak.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Kurwa wchodzę do cw, kilka stron do nadrabiania a tutaj takie megatony lecą. :obama: 

Przed wejściem do tematu powinno być ostrzeżenie o +18. 

Opublikowano

wiec nie rozumiem Ciebie juz Starh :dunno:

To dobrze, znaczy jest jeszcze nadzieja.

kąsolomaniaki nie tkną:

2423996-5708978557-dream.png

2421647-9102866746-Pilla.jpg

2873539-1963175134-maxre.jpg

2873530-8794785515-28224.jpg

2634308-2671435511-heroe.jpg

Normalne gry zostawiłem - ogram to na laptopie (PoE ukończone, w sc2 pogrywam nadal w multi).

Tymczasem w Gotham City

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja nie rozumiem tylko jednego tak już poza wojenką - Mendrek ty serio nie masz plejki, a bronisz jej niczym Lemoniras?  :dynia:

Nie wiem czy można to nazwać bronieniem, czy po prostu stwierdzeniem faktów. Bardziej mnie interesuje toczenie beki z blaszek, by każdy niezdecydowany gracz który wejdzie w ten temat w poszukiwaniu odpowiedzi którą platformę wybrać, nie dał się czasami nabrać na blaszakową propagandę.

Na razie Plejka 3 mi starcza, nie chcę jej porzucać, a Plejka 4 to kwestia czasu u mnie, bo na razie nie czuję jeszcze takiego parcia by ją mieć. A że pewnie ten moment nastąpi, to do tego momentu jeszcze może stanieć, a ja wtedy ją kupię po niższej cenie i będę w pełni zadowolony. Bo na razie żal by mi było tych 1400-1600 PLN na konsolę, która by się marnowała u mnie ;)

Opublikowano

mendrek sugeruje się dostępnymi w internecie opiniami xD

Opublikowano

Bo na razie żal by mi było tych 1400-1600 PLN na konsolę, która by się marnowała u mnie ;)

tez mnie boli dosc przecietna oferta gier z plusa na tej platformie w chwili obecnej

Opublikowano

No tak jak pisałem. W internecie piszą też, że kupa źle smakuje. Nigdy nie próbowałem, ale wolę kierować się opiniami dostępnymi w internecie :)

Zresztą, nie ma tu znaczenia czy coś mam, czy nie. Czy grałem w coś, czy nie. Napisałem że GTA V jest nudne bo grałem, to bóludupce napisały że się nie znam. Także, sorry. Argument bardzo z dupy. Pewnie jakbym miał PC-ta, wysmarował się kupą, napisał że Batman mi nie działa, to też by blaszki odpisywały że się nie znam ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Przecież wiadomo, że Karolek nie będzie grał w nowości jak reszta forum tylko najpierw przez 2 lata od zakupu konsoli będzie ogrywał te guwna z plusa. 

Opublikowano

Bo na razie żal by mi było tych 1400-1600 PLN na konsolę, która by się marnowała u mnie ;)

tez mnie boli dosc przecietna oferta gier z plusa na tej platformie w chwili obecnej

:yao:

Opublikowano

nie martw sie mendrek tez trzymam kciuki by wreszcie jakies gierki aaa wyladowaly w plusie na ps4, wtedy zakup konsoli dopiero bedzie miec sens

Opublikowano

Przecież wiadomo, że Karolek nie będzie grał w nowości jak reszta forum tylko najpierw przez 2 lata od zakupu konsoli będzie ogrywał te guwna z plusa.

to oczywista oczywistosc, dlatego w chwili obecnej mendolina nie chce ps4 bo w plusie nie ma nic ciekawego, a kazdy wie jak z kupowaniem nowych gierek u tego typa...hmmm co tam na szybko ma ps plus na ps4 w chwili obecnej wzglednie fajnego - resogun (ogral na ps3), first light (wydmuszka na 4h),oddworld i transistor i w sumie tyle na szybko mi do glowy przychodzi

nie martw sie slunsky kolego, za rok juz moze gierki aaa beda w ofercie, na dzien dobry knacka albo shadow fall ograsz!!!!

ps, kule bele nie polaczylo :P

Opublikowano

według Mendrka ja, posiadacz PS3, PS4 i highendowego PCta jestem guwnożerem i się nie znam a on opierając swoje opinie na opiniach innych trolli z internetu jest baronem gejmingu

Orzeszek pisze ze da sie grac w Batmana i przeszedl juz 15%, ale po raz kolejny, Mendrek wyczytal na onecie że się nie da bo tak piszo

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Nie ma problemu z kupieniem gier spoza Plusa co możesz zobaczyć w mojej sygnaturze, ale ciężko mnie nahype'ować bym kupił coś na premierę, albo zaraz po. Ot tak już mam, że sam sobie dostosowuje tempo w którym przechodzę gry. Inaczej nie sprawiałoby mi to przyjemności. A że przy okazji, dzięki temu oszczędzam kasę, to przecież nic złego :)

EDIT: @up No, ponoć z drzwi też da się od biedy zrobić tratwę, i nawet popłynąć. I sorry, ale każdy kto akceptuje patologię zwaną pc-tem do grania, nie ma u mnie dobrego zdania. A najgorsze zdanie mają Ci, co uprawiają złośliwą propagandę i na tą patologię jeszcze naganiają sami...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

"ponoć się da", znowu brak swojego zdania  :yao:

Opublikowano

Skoro granie na pc to patologia to granie tylko na ps3 tym bardziej. 

Opublikowano

bedzie na wiecej kebaba i walenia konia w gumce - sama przyjemnosc xD

Opublikowano

Nie. Granie na PS3, to granie na najlepszym wyborze poprzedniej generacji. Nie widzę nic złego w graniu na retro-konsolach. Czy jakbym odpalił PSX-a czy PS2, to byłaby to patologia? Nie uważam tak.

Poza tym odchodzimy od tematu...

UWAGA BLASZKI PRÓBUJĄ STOSOWAĆ ZASŁONĘ DYMNĄ I CHCĄ SZYBKO PRZEWINĄĆ TEMAT SPAMEM BY NIKT PRZYPADKIEM NIE ZOBACZYŁ DZISIEJSZEJ BEKI Z BATMANA NA PC.

Dlatego dla pewności, odnośnik dla tych co nie widzieli zaorania PC-tów przez Yetiego:

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-14

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.