Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ten moment kiedy boty juz maja tak nasrane w gaciach na mysl o mejsaszu,ze jako glowny orez uzywaja cytatu randoma przywianego z gameonly  :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

niezłe szambo umysłowe w tym temacie, tylko grafika i grafika tfu

Opublikowano

DŻUNGLA JAK W ŻYCIU WYGLĄDA.

Opublikowano

ten moment kiedy boty juz maja tak nasrane w gaciach na mysl o mejsaszu,ze jako glowny orez uzywaja cytatu randoma przywianego z gameonly  :banderas:

A jest dopiero poniedziałek wczesna godzina, co będzie sie działo w okolicach piątku, gdy zakupy growe będą na niebiesko :obama:

Opublikowano

A jest dopiero poniedziałek wczesna godzina, co będzie sie działo w okolicach piątku, gdy zakupy growe będą na niebiesko :obama:

Niebiesko to będzie na pchlim targu 11 maja, kiedy klapy ograją crapczarted

Opublikowano

Kermit_NEO - kolejny uzytkownik ktory przejrzal na oczy :cool:

Opublikowano

xbox już czeka na interregio do poznania na wakacje w jedna strone ;f

Opublikowano

To teraz tylko dołożyć do smoka i gramy!

Opublikowano

Wakacje w jedną strone XD

Opublikowano

Fanek jak tam twoi insajderzy? bedzie masakracja od poczatku czy trzeba bedzie czekac do basenu?

Opublikowano

Masakra od początku, ostra jazda bez trzymanki bez popity, milion polygonów na doniczkach, deszcz lepszy niż w Driveclubie, ślimaki pływające w rzece z własną fizyką, koszula Drake brudzi sie pod wpływem brudu, AK47 wydaje lepszy dzwiek niż prawdziwy.

Tyle udało mi sie dowiedzieć

już szybko poprawiłem Bansai, edytuj posta to może nikt nie zauważy

to Twoje zdjęcie?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

nie bywam tu w tej edycji za czesto, ale co to za random ten salwador?

Opublikowano

xbox już czeka na interregio do poznania na wakacje w jedna strone ;f

Wyzbywac sie xbona to jak usypiac starego, slepego psa ktory nie moze chodzoc. Niby poczciwe bydle, nie jego wina ze do niczego sie nie nadaje ale czas najwyzszy skrocic jego cierpienia.

Opublikowano

WMxflM6.png

xDDD takie schody że można zęby wybić

uwaga spoiler w grze jest woda i łódź

5022b3baac09a29e0c578411ad40d917.png

Opublikowano

Smutny ten temat o U4, wiekszosc postow tasowanko nad grafika, a gameplay pewnie bedzie taka (pipi)oza jak poprzednie czesci. Scenki przeplatane strzelaniem to fal wrogów.

Opublikowano

Smutny ten temat o U4, wiekszosc postow tasowanko nad grafika, a gameplay pewnie bedzie taka (pipi)oza jak poprzednie czesci. Scenki przeplatane strzelaniem to fal wrogów.

No i niestety na tym się to zakończy..Gracze łykną. Pomasturbują się przy grafice i tak to po przejściu giera na alegro wyląduje. Czyli skończy jak QB.

Ps:Respekt za sygnature z Bebopa..

Opublikowano

Kupuję Pizze z Mocarzem i odpalam za tydzien Uncharted. I kto mi zabroni? Lubie wodotryski graficzkowe + akcje indiana jones. 

giphy.gif

Opublikowano

Ale nie obrażaj Jonesa taknieco?

Opublikowano

Z profilu PS Polska. Po wydaniu takiej wersji MS mógłby całkowicie pakować manatki.

13124772_1067831396617684_34063463768060

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.