Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Brakuje znaczka polski walczącej i napisu pamiętamy :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak to by pograł w U4 ale co pizgam z tej okładki to moje.

Hurr durr ku,rwa nie spojrzę przed siebie. Taki zły jestem.

Opublikowano

W tym roku tylko jeden koltet się liczy

s1Hn06x.gif

Jak zrobią akcje niczym z kolekcji Uncharted z brakiem multi to do tira i zakopać u fanka na wsi niczym Atari

Oficjalnie zapowiedziano multiplayer i 10 map.
Opublikowano

Ale to raczej nie jest na poważnie.

Opublikowano

Smutny ten temat o U4, wiekszosc postow tasowanko nad grafika, a gameplay pewnie bedzie taka (pipi)oza jak poprzednie czesci. Scenki przeplatane strzelaniem to fal wrogów.

No szkoda, ze do dzisiaj zadna firma poza Naughty Dog nie potrafi zrobic tak gry by nie wyswietlac planszy Loading co 5 minut.
Opublikowano

co

Opublikowano

No Uncharted cala gre ladowal w tle wlasnie podczas przerywnikow filmowych - dla mnie mega fajne rozwiazanie nie psujace rozgrywki - ktos poda jeszcze jakis przyklad ? Bo z reguly to jest tak:

koniec levelu

-Plansza ładowania

przerywnik

-loading

nowy etap -LOADING

jakby nie mogli sciagnac pomyslu od tworocw gry z 2009r.

Smutny ten temat o U4, wiekszosc postow tasowanko nad grafika, a gameplay pewnie bedzie taka (pipi)oza jak poprzednie czesci. Scenki przeplatane strzelaniem to fal wrogów.

No i niestety na tym się to zakończy..Gracze łykną. Pomasturbują się przy grafice i tak to po przejściu giera na alegro wyląduje. Czyli skończy jak QB.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-2-among-thieves?ftag=twtrsoshares

Skoncz juz (pipi)ic te swoje farmazony.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tomb Raider

Opublikowano

kapiszony jedyneczka i dwójeczka były nawet spoko, trójki nawet nie tknąłem, bo to już nieświeży balas był, a jaranie się robioną na to samo kopyto czwórką to już choroba psychiczna

Opublikowano

Wszystko to prawda oprócz tego że u1 i 2 były spoko.

Opublikowano

nie no swego czasu w 2008 roku ten chapter w jedynce z u-botem w środku dżungli robił mocno 

Opublikowano

jedynka sredniak, dwojka mesjasz

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dwojka byla jednym z najlepszych singli poprzedniej greneracji, tymbardziej nie skreslalbym 4 czesci, zwlaszcza od takiegio studia, gdzie na kazdym kroku sie podkresla, ze w uwienczenie historii wlozyli sporo serca i pracy.

Opublikowano

kapiszony jedyneczka i dwójeczka były nawet spoko, trójki nawet nie tknąłem, bo to już nieświeży balas był, a jaranie się robioną na to samo kopyto czwórką to już choroba psychiczna

Ale napier.dalanie w Girs of Łor 12 to już oki :lapka:

Opublikowano

max payne 3, gta 5 

Oj tak. W GTA 5 jedyny loading był na początku, a potem tylko mesjasz. :fsg: 

Opublikowano

ch.uja tam zwieńczenie historii

będą was ruchać na kase tak długo jak będziecie wystawiać dupska

Opublikowano

milan pisze jak jest a 80% pseudo koneserów i tak skończy po raz trzeci :yao:

Jak bardzo trzeba nie lubić gier vidfeo by  nie być napalonym na uncharted 4.

Przeciez nawet Hawking bedzie w to łupał.

no właśnie jak można nie być napalonym na coś takiego?

https://giant.gfycat.com/GrandioseInfantileBergerpicard.gif

http://www.ppe.pl/upload/images/news/16/99/5/1699052635.jpg

Opublikowano

Wy tam stękacie cos o Uncharted, a ja cały czas trawię, że ND to jedyny developer, który ukrywa loadingi pod filmikami XD

Opublikowano

izi troche headshot w kolano bo dotychczas u1,2,3 mialo przerywniki w formie prerenderowanych filmikow by ukryc loading (czworka juz real time), a wymienione przez kolegow mp3, gta5 czy tomb raider z tego co kojarze nawet na poprzedniej generacji mialy kazdy przerywnik realtime

Opublikowano

Ja caly czas trawie, jak mozna spuszaczac sie do Tomb Raidera, hejtujac Uncharted, tylko dlatego, ze jest na konsoli konkurencji ^^

(biorac jeszczez pod uwage, ze taki Raise Of Tomb Raider mial 2 razy gorszy gunplay niz kapiszony...)

Opublikowano

Gunplay w TR i Uncharted jest tak samo zyebany. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.