Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja się poważnie zaczynam zastanawiać jak isis gra w te swoje gry, że takie sery pisze :P Chyba z wiadrem na głowie, to by wiele tłumaczyło ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No Donxboxo to na pewno odczuwal niesamowity feeling strzelajac z plastikowego AK47 w Tombie.

Opublikowano

Ja caly czas trawie, jak mozna spuszaczac sie do Tomb Raidera, hejtujac Uncharted, tylko dlatego, ze jest na konsoli konkurencji ^^

(biorac jeszczez pod uwage, ze taki Raise Of Tomb Raider mial 2 razy gorszy gunplay niz kapiszony...)

miałem dziś okazję oblukać ROTR w glorious 1080p/60 fps na ULTRA i na padzie elite u smallv86

kałasznikow brzmi tam gorzej niż w U2 no ale gra z cinematic exp. przeskakuje wesoło na teren Far Kraja, więc pewnie stąd te zachwyty 

a później te same typy fapują do trzymania lewej gałki w górę w korytarzu i strzelania do tortexu na wallhacku

no co za podludzie  :rotfl:

jedyny użytkownik, który ma prawo obrażać U4 to mate5

Opublikowano

Czemu? Bo jako szopenhauer gamingu nie gra w takie coś? 

Opublikowano

Ja caly czas trawie, jak mozna spuszaczac sie do Tomb Raidera, hejtujac Uncharted, tylko dlatego, ze jest na konsoli konkurencji ^^

(biorac jeszczez pod uwage, ze taki Raise Of Tomb Raider mial 2 razy gorszy gunplay niz kapiszony...)

miałem dziś okazję oblukać ROTR w glorious 1080p/60 fps na ULTRA i na padzie elite u smallv86

kałasznikow brzmi tam gorzej niż w U2 no ale gra z cinematic exp. przeskakuje wesoło na teren Far Kraja, więc pewnie stąd te zachwyty 

a później te same typy fapują do trzymania lewej gałki w górę w korytarzu i strzelania do tortexu na wallhacku

no co za podludzie  :rotfl:

Dokladnie tak. No ale Donsterydo napisze, ze to zupelnie inny rodzaj gry, bo trzeba zbierac drewno do ogoniska! xDDDDDDD
Opublikowano

bo game design wszystkich tych wymienionych gier jest taki sam. a on gardzi nim po równo bez patrzenia na status exa

Opublikowano

Nie zmieniaj tematu isis bo kolejny raz się zbłaźniłeś. A ten tekst o hejtowaniu Uncharted to niby do mnie? Ciekaw jestem gdzie niby hejtuję Uncharted, bo chyba nie masz na myśli wpisów o tym januszowym Multi.

Opublikowano

ch.uja tam zwieńczenie historii

będą was ruchać na kase tak długo jak będziecie wystawiać dupska

562d1dc20343a.jpg

No Uncharted cala gre ladowal w tle wlasnie podczas przerywnikow filmowych - dla mnie mega fajne rozwiazanie nie psujace rozgrywki - ktos poda jeszcze jakis przyklad ? Bo z reguly to jest tak:

koniec levelu

-Plansza ładowania

przerywnik

-loading

nowy etap -LOADING

jakby nie mogli sciagnac pomyslu od tworocw gry z 2009r.

Smutny ten temat o U4, wiekszosc postow tasowanko nad grafika, a gameplay pewnie bedzie taka (pipi)oza jak poprzednie czesci. Scenki przeplatane strzelaniem to fal wrogów.

No i niestety na tym się to zakończy..Gracze łykną. Pomasturbują się przy grafice i tak to po przejściu giera na alegro wyląduje. Czyli skończy jak QB.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-2-among-thieves?ftag=twtrsoshares

Skoncz juz (pipi)ic te swoje farmazony.

Czy ja o tej grze powiedziałem coś złego?

Osobiście uważam że gra będzie dobra ale że ma kiepski mp to się zapewne skończy się na jednym przejściu.

Ps: Wieśiek 3 jak i zapewne masa innych gier...ale wiem, w zasadzie my wszyscy pamiętamy że masz spore problemy z liczeniem  :empathy3:

Opublikowano

Etam5 gardzi wszystkim w co zagra więcej niż 5 osób na tej planecie. :pawel:

Opublikowano

anyway zayebisty ten elite pad. w Max Payne 3 gra się po prosto bosko. tylko bumpery to jakieś choystwo, no ale to już tradycja.

Opublikowano

Osobiście uważam że gra będzie dobra ale że ma kiepski mp to się zapewne skończy się na jednym przejściu.

Ps: Wieśiek 3 jak i zapewne masa innych gier...ale wiem, w zasadzie my wszyscy pamiętamy że masz spore problemy z liczeniem  :empathy3:

Acha - ale brak Multi w Quantum Fucking Break, Rise Of Tomb Raider i paru innych grach nie przeszkadzal w fapowaniu przez miesiace ?

(pipi)ie mnie to multi (ktore o dziwo nawet nie jest takie zle), o ile sam singiel choc troche zblizy sie do tego z 2ki, to bede w pelni usatysfakcjonowany.

Edytowane przez easye

Opublikowano

anyway zayebisty ten elite pad. w Max Payne 3 gra się po prosto bosko. tylko bumpery to jakieś choystwo, no ale to już tradycja.

grasz na elite padzie na pc czy MP3 jest we wstecznej kompatybilności jakimś cudem?

Opublikowano

Myślałem że to do mnie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Acha - ale brak Multi w Quantum Fucking Break, Rise Of Tomb Raider i paru innych grach nie przeszkadzal w fapowaniu przez miesiace ?

(pipi)ie mnie to multi (ktore o dziwo nawet nie jest takie zle), o ile sam singiel choc troche zblizy sie do tego z 2ki, to bede w pelni usatysfakcjonowany.

Czy ty ogólnie czytasz posty ludzi którym coś zarzucasz?Czy ja kiedy kolwiek fapował TR, QB itd?Przecież sam nawet napisałem że gra skończy na alegro tak jak QB...

Opublikowano

maciucha, pytasz klapa o wsteczną kompatybilność albo granie na pc? come on

pisał, że u jakiegoś typa z foruma widział :cool: 

Opublikowano

grałem na pc (nie swoim [*]) działa bezproblemowo jak pad od x360

Opublikowano

Czy ty ogólnie czytasz posty ludzi którym coś zarzucasz?Czy ja kiedy kolwiek fapował TR, QB itd?Przecież sam nawet napisałem że gra skończy na alegro tak jak QB...

No i nie jest to rownoznaczne z tym, ze gra bedzie slaba, a ludzie ja przejda wylacznie dla grafiki!

Edytowane przez easye

Opublikowano

pisał, że u jakiegoś typa z foruma widział   :cool:

nie śmiej się z zawartości mojego portfela

ty koku

Edytowane przez nobody

Opublikowano

No szkoda, ze do dzisiaj zadna firma poza Naughty Dog nie potrafi zrobic tak gry by nie wyswietlac planszy Loading co 5 minut.

Hhh.JPG

Nawet drejk się śmieje z twojego nieogarstwa, leć chłopie szybko po nową porcję tabsów.

Opublikowano

Ocho - przyszedl Insiak - wiecznie fapujacy do Lary za realizm i zbieranie skor zwierzat xDDDD

NO CZEGOS TAKIEGO TO W GRACH JESZCZE NIE BYLOOOO!!!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty jesteś zdrowy na umyśle ? Nigdzie, absolutnie nigdzie czegoś takiego nie napisałem przebrzydły ściemniaczu. Ty za to co chwila piszesz takie bzdury, że nawet klapom wstyd za ciebie.

Kolejny minusik za łganie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

bo game design wszystkich tych wymienionych gier jest taki sam. a on gardzi nim po równo bez patrzenia na status exa

Mam tak samo jak etam :cool: gdyby gunplay był taki miodny jak w mp3 to bym walił konia do uncharted też

Opublikowano

xD

ile czlowiek sie Twoich rozprawek naczytal o tym, ze Uncharted wyglada jak bajka dla dzieci, przy ultra realistycznej i powaznej Larze Croft :dynia:

Ty jesteś zdrowy na umyśle ? Nigdzie, absolutnie nigdzie czegoś takiego nie napisałem przebrzydły ściemniaczu. Ty za to co chwila piszesz takie bzdury, że nawet klapom wstyd za ciebie.

Kolejny minusik za łganie.

Dupa peka, a nie "lganie"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wut ? xD

Twoja alternatywna rzeczywistośc mnie rozwala.  Człowiek napisze, że animacja drejka wygląda jak z kreskówki i napisze, że TR nie sili się na komedie (czy jakoś tak), a ten już bajadurzy. Żarty żartami, ale chyba serio tabletek zabrakło. Co za typ xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mam tak samo jak etam :cool: gdyby gunplay był taki miodny jak w mp3 to bym walił konia do uncharted też

Czekam na premierę i jak nobody wyniesie twoje spusty z tematu do cw. :cool:

pisał, że u jakiegoś typa z foruma widział   :cool:

nie śmiej się z zawartości mojego portfela

ty koku

Ja się śmieję tylko z twojej ignorancji przyjacielu. :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.