Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ty jesteś zdrowy na umyśle ? Nigdzie, absolutnie nigdzie czegoś takiego nie napisałem przebrzydły ściemniaczu. Ty za to co chwila piszesz takie bzdury, że nawet klapom wstyd za ciebie.

Boty nie dawały sobie rady z nim to wykopały jego więc, osamotniony przeszedł do klapów. Tam również nie wytrzymali z nim psychicznie więc został skazany na wygnanie. I tak to pozostał blachą.....

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

i jeszcze te hejty o animacje ^^

Ale typ daje 10tki dla Quantum Fucking Break, gdzie glowny bohater przez cala gre biega zgarbiony i walczy jakby mial dyskopatie od paru pokolen.

No Ins Tiger Bozno z Lodzi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przestań mu odpisywać Ins bo on znów leków nie wziął i ma szał pi,zdy i już nie pamięta jak hejtowal strzelanie w uncharted

Opublikowano

i jeszcze te hejty o animacje ^^

Ale typ daje 10tki dla Quantum Fucking Break, gdzie glowny bohater przez cala gre biega zgarbiony i walczy jakby mial dyskopatie od paru pokolen.

No Ins Tiger Bozno z Lodzi.

Gdzie łgarzu dałem 10tkę dla QB za cokolwiek ? xD Jezu jaki ty żałosny jesteś. 

EDIT:

Racja bluber. Ostrego szału macicy dostał jak okazało się, że 3/4 developerów ogarnia te loadingi i wyszedł na debila xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przestań mu odpisywać Ins bo on znów leków nie wziął i ma szał pi,zdy i już nie pamięta jak hejtowal strzelanie w uncharted

no tak samo hejtowalem jak strzelanie w Tomb Raider, ktorego trzeba z lukiem przechodzic - no i ?

Nadal Uncharted i Tomb Raider to najlpesze gry w swoim gatunku i nadal uwazam, ze trzeba byc niezlym betonem by jedna stawiac na piedestale, twierdzac, ze 2ga "w ogole mnie nie interesuje"

Edytowane przez easye

Opublikowano

No najlepsze.

XDDDDDD

Opublikowano

maciucha, pytasz klapa o wsteczną kompatybilność albo granie na pc? come on

pisał, że u jakiegoś typa z foruma widział   :cool:

nie śmiej się z zawartości mojego portfela

ty koku

Ja się śmieję tylko z twojej ignorancji przyjacielu. :lapka:

suteq ja to piszę for real gdybyś nie bawił się w wyścigowca (ile moich tematów widziałeś w PT przez ostatnie 5 lat?), oraz miał fetysz nówek i oryginałów, też nie stać by cię bylo na każdy sprzęt który chcesz

w maju będę miał rozkminę: 

pad od x360 + DS1 i dobre słuchawki do pc, czy Ratchet i U4 - 4 stówy

w czerwcu: Zero Escape 3 czy nadrobienie w końcu Fire Emblem Awekening - min. 1.5 stówy

wątpię czy sprzedam którykolwiek z tych tytułów skoro 75% zakupionych wciąż dotąd stoi u mnie na półce

Opublikowano

Mam tak samo jak etam :cool: gdyby gunplay był taki miodny jak w mp3 to bym walił konia do uncharted też

W 4ce jest mocno poprawiony wzgledem poprzednich czesci, nie jest to Max Payne 3 ale dosc satysfakcjonujaco sie prulo z kalacha na multi, takze jestem dobrej mysli i chetnie (pipi)ne kampanie w premiere.

Opublikowano

No wymieniaj te pozostale.

Nie no nie ma

Opublikowano

@nobody

No taki ze mnie wyścigowiec, że zrobiłem chociażby 100% w Quantum Break, wykonałem wszystkie misje w Dying Light z wszystkimi kryjówkami czy wyczyściłem mapę w Mad Maxie. :cool:

W DkS 3 czy BB(o ile czasu wystarczy) pokuszę się o calaka/platynę. Zobaczymy czy nerwów starczy. 

Nówki też kupuję nobody, wiadomo rzadziej bo nie każda gra zasługuje, ale kupuję. Ot po prostu ja się już nie bawię w jakiegoś kolekcjonera. Z dnia na dzień mi przeszło jak zobaczyłem ile kasy stoi na półce więc to sprzedałem i się do niczego nie przywiązuje.

Niczego nie żałuję a jak chcesz pisać na poważnie to zapraszam na priv. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja żałuję. chciałem ostatnio opchnąć U3 (grę sprzed 5 lat) za 3 dychy i nikt nie chciał  :smutas: :czesc:

ogólnie od czasów psxa jestem trochę pjerdolnięty na punkcie oryginałów bez rysek i kupowania wyłącznie sprzętu na gwarancji

trochę się tego wstydzę, ale dzielenie się tym w temacie Wojny Konsol przychodzi łatwiej. 

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawia tekst "gralem u kolegi". Czy doroslemu samcowi alfa przystoi chodzic do swoich kolegow na komputer? Mamo ide do Bartka ppgrac w komputer.

Opublikowano

przyzwyczajac sie trzeba, wyjdzie ps4neo to na takie analizy bedzie czekac wielu

Opublikowano

2016 rok.

720p w 60fps albo 1080p w 30fps.

xDDDDD

wyjdzie na pc?

Edytowane przez golab

Opublikowano

2016 rok.

720p w 60fps albo 1080p w 30fps.

xDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=hlH-fvRXnM0

Alpha nawet nie beta, 720p przy 30fps, to tylko na taczerze. Ale x D D D D D, to dopiero będzie 10.05 jak Nadkonsola kolejny raz wyznaczy nowe standardy graficzne i osmieszy karty w cenie dwóch konsol. Ale was nvidia dyma, ze aż was kukle swedzą z bólu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

miałem dziś okazję oblukać ROTR w glorious 1080p/60 fps na ULTRA i na padzie elite u smallv86

kałasznikow brzmi tam gorzej niż w U2 no ale gra z cinematic exp. przeskakuje wesoło na teren Far Kraja, więc pewnie stąd te zachwyty

a później te same typy fapują do trzymania lewej gałki w górę w korytarzu i strzelania do tortexu na wallhacku

no co za podludzie :rotfl:

jedyny użytkownik, który ma prawo obrażać U4 to mate5

Widzę, ze mimo majowki odbywa się tu niezle rozdeptywanie zielonych robaków.

:obama:

Opublikowano

bardzo podoba mi się rozwiązanie kalendarza, wydarzeń, społeczności, transmisji i aktywności na ps4, czuć że tętni życiem

ms myslalem że w tej materii dawał radę jednak sony wygrywa :/ nie wspominając o kwestii instalek czy loadingow

Opublikowano

Witaj w niebieskiej rodzinie żabo  :exact:

Opublikowano

No niestety, xbox zaczyna dorównywać (pipi)owością playstajszyn 4

Opublikowano

no i driveklap z sezon passem to chyba najlepiej spożytkowane 84zl w tej generacji (nie licząc dlc do wieśka)

Opublikowano

Ja tam już sam nie wiem która konsola bardziej (pipi)owa. W ostatnim miesiącu spędziłem ponad 100 h grając. Na pc i 3ds. Na ps4 i xbox one nic 0 min. Ostatnia gra na xbox one to quantum break a na ps4 próbuje kolekcje drake'a przejść bo po ds3 potrzebuje czegoś łatwego:).

Opublikowano

no i driveklap z sezon passem to chyba najlepiej spożytkowane 84zl w tej generacji (nie licząc dlc do wieśka)

rock-clapping-gif11.gif?w=900

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

A wcześniej na promocjo był chyba nawet ok 60zł

comment_L7DkTpj4MuawxxoSI5b93vz9abAxCFBG

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.