Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no i driveklap z sezon passem to chyba najlepiej spożytkowane 84zl w tej generacji (nie licząc dlc do wieśka)

A wcześniej na promocjo był chyba nawet ok 60zł

comment_L7DkTpj4MuawxxoSI5b93vz9abAxCFBG

Ja wyrwałem za 54zł i platynka wbita.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Coraz mniej mnie dziwi, że zamknęli Evolution ;)

Opublikowano

A mnie coraz bardziej, ostatnia scigalka przy ktorej tak dlugo siedzialem za jednym posiedzeniem to PGR3

Opublikowano

Co z tego ile siedziałeś skoro kupiłeś za 80 zł z season passami, a ludzie piszą, że było jeszcze taniej ;) Teraz się zastanów jakie ceny utrzymują zazwyczaj popularne racery. Cena musiała jednak w jakiś sposób odzwierciedlać rzeczywisty popyt na produkt.

Opublikowano

Czyli już za niedługo zamknął Microsoft bo Xbox za 200 dolcow :/

Opublikowano

A mnie coraz bardziej, ostatnia scigalka przy ktorej tak dlugo siedzialem za jednym posiedzeniem to PGR3

Gdyby teraz gierka miala premiere w obecnej formie z sezon passem to byloby to mocne 9...szkoda startu ale Evolution samo sobie winne :/

Opublikowano

Co z tego ile siedziałeś skoro kupiłeś za 80 zł z season passami, a ludzie piszą, że było jeszcze taniej ;) Teraz się zastanów jakie ceny utrzymują zazwyczaj popularne racery. Cena musiała jednak w jakiś sposób odzwierciedlać rzeczywisty popyt na produkt.

Wiedza na temat rynku popyt-podaż z gimnazjum wzięta? 

Opublikowano

mało mnie to interesuje, stwierdziłem po prostu fakt

Opublikowano

Nie denerwuj się Kermit, napisałeś, to Ci odpowiedziałem :) Jak Cię to nie interesuje, to po co mi odpisywałeś ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ciekawe jaki był popyt na kalimbe.

Opublikowano

Ciekawe jaki był popyt na kalimbe.

Niestety mały, no ale teraz można za to z JP ściągać za free  :reggie:

Opublikowano

Donem to sie nie przejmujcie, ma jakis problem jak ktos chwali Driveclub, pamietam jak go piekła dupa bo sobie ludzie zorganizowali na forum turniej z nagrodami.

Opublikowano

Donem to sie nie przejmujcie, ma jakis problem jak ktos chwali Driveclub, pamietam jak go piekła dupa bo sobie ludzie zorganizowali na forum turniej z nagrodami.

No ale ja nic o grze nie pisałem tylko o Evolution, że się nie dziwię, że ich zamknęli skoro gra tak tanio była już sprzedawana. 

Widać kogo tu piecze skoro sobie dopisujecie coś czego nie ma :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jedni jeżdżą w martwym racerze inni czekają na promocje stołów do pinballa ;) każdy zadowolony

Opublikowano

Czyli już za niedługo zamknął Microsoft bo Xbox za 200 dolcow :/

hej..easye2.......nie wiem czy masz świadomość tego ale MS jak i Sony zarabiają na sprzedaży gier jak i akcesoriów a nie samych konsolach. Gdyby było inaczej czyli tak jak mówisz, xbox wówczas oficjalnie już by nie istniał po wydaniu już pierwszej wersji. 

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Istny demon rozkminy, z takim nie wygrasz.

Opublikowano

172_o-rly-baby.gif

Wiedzę że w końcu znalazłeś dla siebie odpowiedniego avatara  :good:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

istny salwador dali, a raczej salwador mozg oddali

Opublikowano

istny salwador dali, a raczej salwador mozg oddali

Jakie oburzenie u klapów...A teraz sobie przeczytaj to ze 3razy bo chyba coś Tobie nie wyszło.  :sorry:

A tak swoją drogą to jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądać PS4Neo. Czy klapy na niego się rzucą jeśli będzie on wyglądać jak toster?

ps4-special-edition-with-multiple-drive_

A co jest jeszcze większą ironią?

To że PS4 doczekało się swojego także Remastera o nazwie Neo?

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Salwador 

its-time-to-stop-posting.jpg

Opublikowano

salwador kto cie zrobił? pomszcze cie

Opublikowano

ja pieprze ubywa prawilnych botów a w zamian dostajemy takich użytkowników

;(

Czy ktoś tu jeszcze został w obozie klocuszka poza donem i mazzeo :D ?

Opublikowano

:daddy: 

Opublikowano

ja pieprze ubywa prawilnych botów a w zamian dostajemy takich użytkowników

;(

Czy ktoś tu jeszcze został w obozie klocuszka poza donem i mazzeo :D ?

Jeśli będzie mowa o pierwszym Xboxie to jestem w stanie go bronić :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.