Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nie no myślę że 90 % forum miało x360 i wolało go od ps3. Tu chodzi tylko o tą generacje.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

salwador kto cie zrobił? pomszcze cie

No, Kermit....powiedz jeszcze coś mądrego  :)

Doskonałe podsumowanie premiery PS4Neo...

63409326.jpg

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

nie no myślę że 90 % forum miało x360 i wolało go od ps3. Tu chodzi tylko o tą generacje.

To tylko świadczy o skali porażki XO. MS potrafił skonwertować botów na klapów, coś czego niekiedy nie udawało się osiągnąć przez 8 edycji CW. Szapoba MS.

Szkoda, że niektóre boty skoczyły z deszczu pod rynnę wybierając zarzewie stutteringu, v-sync tearingu, niezoptymalizowanych/popsutych portów, i sztucznie nadmuchiwanego postępu. No ale cóż, nie każdy jest zaradny...

Opublikowano

Tak. To oczywiste. Czekałem standardowo na slima, a dostanę true next gena ;)

Opublikowano

Mendrek czeka na ps4 berliNEO

he he he

Opublikowano

mendrek daja ci kredyt w providencie jak berlineo bedzie na starcie gdzies z 2tys kosztowac? ile wiecej kebabow bedziesz musial odmowic?

Opublikowano

właśnie czytam wrażenia z uncharted 4 w mięsięczniku PSX Extreme i ocena wstępna to tylko 9... czyżby fałszywy mesjasz?

trzeci dzień wspominasz o tym uncharted

idź może pograć w destiny

Opublikowano

właśnie czytam wrażenia z uncharted 4 w mięsięczniku PSX Extreme i ocena wstępna to tylko 9... czyżby fałszywy mesjasz?

trzeci dzień wspominasz o tym uncharted

idź może pograć w destiny

Ojjjj Ludwiczku... Mazzeo chociaż dziś sobie pograł w wyjątkowego exa którego Ty jedynie co najwyżej na youtubie sobie pooglądasz  ^_^

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Szkoda, że niektóre boty skoczyły z deszczu pod rynnę wybierając zarzewie stutteringu, v-sync tearingu, niezoptymalizowanych/popsutych portów, i sztucznie nadmuchiwanego postępu. No ale cóż, nie każdy jest zaradny...

mocne słowa jak na kąsolowego zwierzaka

Opublikowano

salwador wytrzeźwiałeś?

Opublikowano

To co zawsze, czyli boty na kolanach z pełnymi ustami.

Opublikowano

co sie dzialo w cw przez weekend?

Migracje do niebieskich.

Opublikowano

co sie dzialo w cw przez weekend?

Migracje do niebieskich.

ja stoję w kolejce, zbyt dużo chętnych, za mało transportu do przerzutu na granicę królestwa niebieskiego. 

Opublikowano

no popatrz pech chciał, że już nie wpuszczają

Opublikowano

To raczej kolejki jak w pociągach do Aushwitz czekające na ostateczne rozwiązanie kwestii klaperskiej przez Spencera i Gearsy

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Żeby tylko ten pociąg Spencera i Gearsow nie wykoleił się na stacji Windows 10.

Opublikowano

Troche nie na czasie jestem z CW ostatnio,to już sony dobre i PS4neo tez dobre mimo kutanga sony w anusach posiadaczy zwykłej ps4?

Czym M$ doyebał a sony winy odkupiło?

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

No MS też szykuje ulepszonego Xboxa

Opublikowano

Neo nic nie zabiera posiadaczom ps4 bo gry będą takie same, a grafika jakby miała być chuyowa to i tak będzie chuyowa bo nikomu się nie chce optymalizować pod laptopów bebechy.

Opublikowano

Neo nic nie zabiera posiadaczom ps4

Poza rozumem to faktycznie, nic nie zabiera.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.