Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Będzie ale dla Scale wejdę pod pulpit.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No recore, nie mogę się doczekać.

Bo co to w ogóle jest?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Bo co to w ogóle jest?

Gra od twórcy Yaiba, czyli gry w którą żaden bot nie grał i uważają go za mega crapa. No, ale jak eksik na xboxa to już nalezy sie zainteresowac. :kaz:

Opublikowano

wole NiOH, BB, Reczyt, Person i Drake 4

:fsg:

Opublikowano

Jaki eksik jak będzie też na PC :kaz:

Opublikowano

zagrywka z exami xboxa na win10 to niezły fail

raz ze sprzedaz tych gier nie wzrośnie bo kazdy rzyga na ten ich zamknięty store z cenami z doopy

dwa ze spada zainteresowanie xbonem bo polityka growa ms rozcieńcza się na sprzęty z win10

niby spencer dobrze ogarnial ale nadella docisnal sroobe z ekosystemem win10 i juz nikt ich nie bierze poważnie

Opublikowano

Bo co to w ogóle jest?

Gra od twórcóm Metroid Prime, czyli gry w którą żaden klap nie grał i uważają go za mega crapa.
:reggie:
Opublikowano

zagrywka z exami xboxa na win10 to niezły fail

raz ze sprzedaz tych gier nie wzrośnie bo kazdy rzyga na ten ich zamknięty store z cenami z doopy

dwa ze spada zainteresowanie xbonem bo polityka growa ms rozcieńcza się na sprzęty z win10

niby spencer dobrze ogarnial ale nadella docisnal sroobe z ekosystemem win10 i juz nikt ich nie bierze poważnie

Nie ma popytu bo nie ma podaży stołów do pinballa.

Opublikowano

Prawdziwe klapy, co najwyżej.

A Ty bluber siedź tam cicho, nie zapomnij z powrotem wsadzić trójnoga do szafy jak już przejdziesz te U4 po kilkunastu godzinach i wrócisz do grania w gierki na X360.

A ty jak skończysz jakiegoś ex na xboxa to do czego wrócisz? A nie sorry zapomniałem, że Xbox has no games

Opublikowano

No właśnie nie bardzo jest do czego. Nie twierdzę, że obecna sytuacja XO jest dobra. Ciągle wałkowane te same serie, całkowicie nowe gry jedynie gdzieś tam w bliżej nieokreślonej przyszłości się pokazują.

Gdyby nie dość spory backlog i świeży zakup WiiU, gdzie kilka ciągle gier przede mną to może bym się zastanowił nad ps4, ale obecnie nie zrobię tego dla graficzki w jednej grze, gierki z ps2 i rpg, które mi nie podchodzi.

W lekki graficzny upgrade obecnej zyebanej generacji też na pewno nie wejdę. Nie o taki gaming nic nie robię od czasu DC.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hum skonczyles takie exy jak np: sunset overdrive, forza horizon 2, halo 5,quantum break? albo chociaz w nie grałeś?

Opublikowano

Skończyłem Żabo.

Opublikowano

To zostają tylko wakacje na xbonka w jedną stronę :reggie:

Opublikowano

tylko nie wysyłaj pocztą polską bo drogo wychodzi

Opublikowano

Jedno stwierdzenie przeczy drugiemu. To ta sprzedaż Xone spadnie z powodu tego, że nie ma ex'ów które wychodzą też na Win 10, czy jednak sprzedaż nie spadnie bo nikt tych gier pod Win 10 nie będzie kupował :P

Opublikowano

A rozum też mam wysłać razem z xbąkiem, jak Wy?

Opublikowano

Ale to już można poczta bo pewnie za list zwykły drogo nie biorą.

Opublikowano

sugerowanie braku rozumu komuś kto nie będzie czekał pół roku na girsy halo i forze tylko obiektywnie wybrał bardziej wspierany sprzęt w danym okresie

hum dostarcza

Opublikowano

Ale to już można poczta bo pewnie za list zwykły drogo nie biorą.
Ty wysłałeś samą konsolę, więc wiesz... :reggie:
Opublikowano

Boże jaka nienawiść. Kilka dni z ps4 i taka zmiana easye 2 i easye 3 :).

od kiedy dobre rady to nienawiść?

Opublikowano

Jak ktoś ograł wszystko co go na daną chwilę interesowało na Xone i z tego powodu kupił PS4, gdzie są gry, których jeszcze nie ograł, to zrobił jak prawdziwy gracz.

Oczywiście jak pokazują to użytkownicy Xone, większość chyba nie ma żadnego problemu z takimi manewrami, bo chodzi w końcu o przyjemność płynącą z gier. W drugą stronę wygląda to już o wiele zabawniej :)

Opublikowano

Jak ktoś ograł wszystko co go na daną chwilę interesowało na Xone i z tego powodu kupił PS4, gdzie są gry, których jeszcze nie ograł, to zrobił jak prawdziwy gracz.

Oczywiście jak pokazują to użytkownicy Xone, większość chyba nie ma żadnego problemu z takimi manewrami, bo chodzi w końcu o przyjemność płynącą z gier. W drugą stronę wygląda to już o wiele zabawniej :)

Jedni kupują ps4, inni wspierają się grami od N, które dostarczają o wiele więcej niż te półśrodki, oferowane przez kaza.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A jak ktoś nie ma wszystkich stołów to pinballa to wysyłać czy nie?

Jeszcze ta Kalimba na japońskim Store... :/

ehh mam mętlik w głowie, jednak chyba wszystko nie ograne.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.