Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

infamous 1 połowe przeszedłem i przerwałem a infamous 2 jeszcze mniej. Pamiętam że w tamtym okresie były lepsze sandboksy np prototype 1 skończyłem świetna giereczka . Ja lubie sandboksy ale te od sucker punch to dla mnie totalne średniawki.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W takim razie nie jesteś dla mnie pomocny. :(

Dla mnie Prototype jedyneczka był dobry ale jednak troszkę sztywny, chlastanie ludzi nie było takie satysfakcjonujące jak w dwójce. 

Chociaż intro dalej jest zayebiste. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kupiłem sezon passa do BO3 na PC i coś nie ma chętnych do gry na nowych mapach xD

na XO bez problemu się znajdują...

/uff... wreszcie znalazło

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

W takim razie nie jesteś dla mnie pomocny. :(

Dla mnie Prototype jedyneczka był dobry ale jednak troszkę sztywny, chlastanie ludzi nie było takie satysfakcjonujące jak w dwójce.

Chociaż intro dalej jest zayebiste.

Drugi Infamous jest całkiem spoko. Nic niesamowitego, zresztą jak niemal każdy exclusive na Playstation, ale pograć można.

Opublikowano

mnie odrzucily infejmusy oba, ale ss pogralem trochę i ujdzie w tłoku, za to sly'e bardzo lubiłem

Opublikowano

Inf1 spoko, fajny twist na koncu jak na gre o jezdzeniu na trakcji.

Inf2 niespojny. Typek wlada elektrycznoscia ale dorzucmy mu jeszcze lod. A czemu nie np. panowanie nad blotem ja sie pytam. Acorn zjechal, ja mu wierze.

SS to nie wiem kto gral, pewnie milosnicy pedalow w rurkach.

Opublikowano

jedyneczka spoko, ale w koncu troche nuzyla. 

dwojeczka nie wiem bo nie gralem

ss podobno sredniak, ale fajna graficzka

Opublikowano

kazda czesc ma defekt

jedynka - najlepszy klimat, schematyczne misje, biedna fabula ratujaca sie na prawde swietnym twistem na koniec

dwojka - fajna oprawa, ciut ciekawsze misje, niesamowicie niewykorzystany potencjal fabuly

pedau - kapitalna oprawa, beznadziejna fabula, sam gameplay bylby nawet fajny ale na boga nikt nie wpadl na pomysl by moc te jego moce zmieniac w locie np pod krzyzakiem

Opublikowano

No mi się jedynka podobała, a dwójka to już w ogóle super. Aż wszystkie odłamki wyzbierałem.

Ale właśnie mówią, że SS niby najsłabszy, ale jakoś nie mogę znaleźć osób, którym właśnie 1 i 2 się bardzo podobały i grały w 3. 

W sumie mechanika się tam chyba zbytnio nie zmieniła? Tylko ten bohater taki emo. 

Opublikowano

jak dwojka tak ci sie podobala to ss sie na pewno nie zawiedziesz

Opublikowano

infamous 1 był moim pierwszym i ostatnim assasinem więc mi podszedł. fajny parkour, zabawa mocami i grind po liniach napięcia. do tego fajny plot twist, kilka typów przeciwników, oraz klimat i komiksowe wstawki.

w sumie takie 7/10 z perspektywy czasu

Opublikowano

ps3 kupiłem z mgs4, kz, infamous i ratchetem

kz beka wnusiu

mgs4 :fsg:

ratchet beka wnusiu (jezu, jakie to było marne)

infamous był bardzo mocno ok

ale już dwójkę wywaliłem z dysku po 10 minutach

Opublikowano

Sprzedaje Xboxa. Obok takiego gamingu nie można przejść obojętnie.

Dziękuję, że wczoraj mi to wyjaśniliście.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Rockstar, Naughty Dog, CDP Red i From Software.

Najlepsze studia we wszechswiecie. :fsg:

Prawdziwi gracze spedzaja maj na niebiesko.

Opublikowano

Ojej, już 93. :dog:

Jednak zostaje zielony.

Opublikowano

Przypominam

remedy>>>>>>>>>>>>>ND

:dynia:

:banderas: Kolejny mesjasz na Nadkonsoli. Jak dobrze być graczem, jak dobrze być klapem :banderas:

Opublikowano

nie wiem czy po xboxie moje oczy sa na to gotowe

Opublikowano

Mamy 2016 rok, więc najwyższy czas abyś posmakował czym jest nowa generacja. Przypominam, nowa generacja tylko u Sony, tytany na kolanach z pełnymi ustami.

Metro review: "Uncharted 4 review – the best-looking game ever"

5fFpyIB.png

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No to trzeba bedzie poczekac na jakas dobra uzyweczke zeby nie dac zarobic sony :)

Opublikowano

:obama:

To ile tam było na xboxie? 78 xD?

Opublikowano

yhy lizydupy sony, jakby qb bylo exem na ps4 to na bank by mialo srednia w okolicach 90%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.