Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Już ja widziałem na materiale Previously Recorded jaka to jest gra na 90%. Aż mi się odechciało ją ograć.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Też tak macie że z jednej strony cieszycie się dobrymi ocenami U4 (fajnie będzie zagrać) ale z drugiej yeti jakoś swoją radością i komentarzami psuje odbiór tych ocen?  :D

Dobrze być w niebieskim obozie w maju mimo takich sąsiadów w boksach obok.

Opublikowano

Też tak macie że z jednej strony cieszycie się dobrymi ocenami U4 (fajnie będzie zagrać) ale z drugiej yeti jakoś swoją radością i komentarzami psuje odbiór tych ocen?  :D

nie, jakoś mi to już ostatnio nie przeszkadza

:kaz:

Opublikowano

Dobrze być w niebieskim obozie w maju mimo takich sąsiadów w boksach obok.

Japa blacho-bocie. Ten ból dupy, że nowa generacja i mesjasza ze średnią powyżej 90% tylko u Sony, a może boli cię dupa od tego dymania nvidii? Spokojnie, dokupisz jeszcze 10GB ramu i kolejnego tytana, to może ujrzysz coś takiego jak U4 na swoim 22 monitorku z 4 metrów.

Szczurek, to lepsze

nmr2Ibi.gif

:kaz:

:banderas: JAKA DOMINACJA, ZUPEŁNIE JAK ZA CZASÓW PS2 :banderas:

Opublikowano

Wybacz mi Kazie bo zgrzeszyłem.

Nowa generacja tylko u Sony.

Opublikowano

Póki jeszcze mam PS4 to biegnę do sklepu po Uncharted 4. Takie serwisy dające 100/100 jak PSX-sense.nl, Meristation, Darkstation, Playstation Lifestyle, Playstation Universe i The SixthAxis nie mogą mylić się!

Zaorać metacritic i każdego kto przywołuje ich oceny.

Opublikowano

beka z klapow co jaraja sie developerem, ktorego kazda nastepna gra jest gorsza

Mr5kDrF.png

7aMdFc0.png

vvLJsMj.png

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

92/100 szału nie ma, odliczyć opłacone recki i jachty dla nerdów to solidna 8, ogra się w humble bundle na jesień  :)

Opublikowano

Ale poczekaj do końca dnia co

Mój avatar nie mógł sie mylić :banderas:

Opublikowano

Takie arcydzieło to tylko raz na generację.

Uncharted 4 is more than masterful, bearing the hallmarks of a true system seller.

It’s in a class of its own. It’s the most fun I’ve had with a video game since Super Mario World.

Uncharted 4 is the ultimate video game adventure, a visual masterpiece, and a heartfelt, triumphant conclusion for a PlayStation icon.

Games don't get any better than this.

Uncharted 4 is a true masterpiece that brilliantly concludes an unforgettable saga.

A true masterpiece.

Uncharted 4 is Naughty Dog's greatest masterpiece. A brilliant game, frantic and intense, with the best gameplay mechanics and a good storyline.

Uncharted 4: A Thief’s End will be regarded in the same light as Ocarina of Time and Grand Theft Auto III as a game that pushed the industry to new heights we’ve never seen before.

xD

Jak widać mocarz jest najlepszym polskim towarem eksportowym.

Opublikowano

Nie grales nie oceniaj.

Opublikowano

Póki jeszcze mam PS4 to biegnę do sklepu po Uncharted 4. Takie serwisy dające 100/100 jak PSX-sense.nl, Meristation, Darkstation, Playstation Lifestyle, Playstation Universe i The SixthAxis nie mogą mylić się!

Zaorać metacritic i każdego kto przywołuje ich oceny.

PCgamer i Polygon dały 9

widzę was głodnych, spragnionych, przytulajacych swoje tytany ze łzami w oczach

Opublikowano

Ja pyerdole jaka słaba psycha, zobaczycie 94% i już się jaracie tą kupą xD 

Opublikowano

widzę was głodnych, spragnionych, przytulajacych swoje tytany ze łzami w oczach

nvidia tak ich dyma, że aż kukle ich swędzą z bólu :kaz:

Opublikowano

Mnie zaswędzą po premierze ps4neo

Opublikowano

Za 60 klateczek we wszystkich Dark Soulsach bede im wypinac dupe do konca zycia

Opublikowano

Ale będzie grane, taka średnia to na pewno pochłonie mnie zayebistość kapiszonów. Jeszcze 5 dni i i zamiast sprzedać PS4 kupię drugą sztukę i z dwiema kopiami gry  :banderas:

Opublikowano

No to jeszcze dmg ctrl od Mazzeo i dzień będzie zrobiony :fsg:

Opublikowano

Czy kogoś te oceny dziwią ? ja już po WGD wiedziałem, że tak właśnie będzie to wyglądać :)

Opublikowano

Nie dziwią, przyzwyczaiłem się :) Jak zwykle trzeba mieć je w dupalcu, ogra się na premierę (albo i wcześniej) to i się oceni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.