Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To się okaże po poście Mazeło.

Opublikowano

Z poly

Największym lolem U4 jest fakt, że Sony nie pozwalało na dawanie do recki własnych screenów, a podesłało tak za przeproszeniem gówniane, że szkoda gadać. Ta gra wygląda dużo ładniej, niż na ich obrazkach. Na premierę ogarniemy jakąś dużą galerię, bo aż wstyd tego nie pokazywać.

Opublikowano

CQ Magazine - "UNCHARTED 4 IS SIMPLY THE BEST GAME EVER CREATED"

Nowa generacja, mesjasze, oraz najlepsza gra w historii tylko u Sony :banderas:

A na XBOXIE - crapy na 77 i wyższy poziom chvjowości oraz przeciętności :reggie:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

prasa branżowa z każdym rokiem wybija coraz bardziej śmierdzącym szambem

Opublikowano

E tam crapcharted jak na Xboxie jest idealne połączenie TLOU i Half-Life :banderas:

xDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez XM.

Opublikowano

szkoda tylko ze multi chuyowe bo by moze pobylo u mnie w czytniku dluzej jak 1 przejscie

Opublikowano

92/100 szału nie ma, odliczyć opłacone recki i jachty dla nerdów to solidna 8, ogra się w humble bundle na jesień   :)

77/100 szału nie ma, odliczyc oplacone recki i jachty dla nerdów to solidna 6. Jak to dobrze byc posiadaczem Xboxa, co? :)

Opublikowano

szkoda tylko ze multi chuyowe bo by moze pobylo u mnie w czytniku dluzej jak 1 przejscie

Typowy ex sony, w przyszly weekend zamiast ratchetow bedzie pelno nathanow latalo na pchlim :kaz:

Opublikowano

Uncharted 4 to niby największe masterpiece Naughty Dog?

Nosz ja pier,dolę, jestem ostatni do bronienia PlejStejszon i jego eksów, ale proszę k,urwa mi tutaj The Last of Us nie obrażać, taknieok?

Choćby nie wiem ile błota i jeepów była w Uncharted i jak dobrze nie wyglądało, to są pewne granice spuszczanie się nad muh graphix.

Opublikowano

Co się dziwić, grafika wypala gałki oczne.

Gdyby nie graficzka W3 też na pewno nie odniosłby takiego sukcesu. Tak samo jego poprzednia część była napędzona oprawą.

Opublikowano

Typowy ex sony, w przyszly weekend zamiast ratchetow bedzie pelno nathanow latalo na pchlim :kaz:

polygamia

I teraz już chyba można powiedzieć, że multiplayer w Uncharted 4 to takie „girsy” skrzyżowane z asasynem. I z konfrontacji z tymi tytułami to właśnie Uncharted wychodzi obronną ręką.

Girsy na kolanach z pełnymi ustami :daddy:

Było grane mocno w multi U2/3 będzie grane w U4, aż do premiery TLoU 2 :fsg:

No i podsumowanie polygami.

Na początku Drake szuka przygody, później przygoda szuka Drake’a. Kres Złodzieja to dzieło kompletne. Ten poziom maestrii zdarza się wyjątkowo rzadko. Zwykle wyśmiewam pomysły kupna konsoli dla jednej gry, ale tu zrobię wyjątek. Uncharted 4: Kres Złodzieja to więcej niż gra. To drogowskaz dla każdego developera. I dowód, że da się zrobić ciekawą, rozbudowaną i pełną atrakcji grę, która będzie wyglądać lepiej, niż renderowane wstawki u konkurencji. Drake przechodzi na emeryturę w szczycie formy.

:obama::banderas::fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na początku Drake szuka przygody, później przygoda szuka Drake’a. Kres Złodzieja to dzieło kompletne. Ten poziom maestrii zdarza się wyjątkowo rzadko. Zwykle wyśmiewam pomysły kupna konsoli dla jednej gry, ale tu zrobię wyjątek. Uncharted 4: Kres Złodzieja to więcej niż gra. To drogowskaz dla każdego developera. I dowód, że da się zrobić ciekawą, rozbudowaną i pełną atrakcji grę, która będzie wyglądać lepiej, niż renderowane wstawki u konkurencji. Drake przechodzi na emeryturę w szczycie formy.

Nie umniejszam sukcesu uncharted, ale nie. błagam, nie. 

Opublikowano

W ogóle kogo słowa on tu wstawia polygamia, przecież oni są nikim. 

Opublikowano

93? Ale słabizna po 96 i 95 z tlou taką padakę wypuszczają? Wstyd.

Opublikowano

W ogóle kogo słowa on tu wstawia polygamia, przecież oni są nikim. 

Takie zdania padają w 3/4 recenzjach, więc możesz wracać do tych crapów na 7 w 720p na taczerze.

Bluber, obecnie 94 i rośnie :obama:

Opublikowano

Super niech sobie padają cała ta prasa nadaje się do wy(pipi)ania, zagram ocenie.

Ja rozumiem, że QB to nie jakiś mesjasz ale 78 to drobna przesada bo przecież 720p ale w nioh to nie przeszkadza żadnemu klapowi  :pawel:

Opublikowano

na gamerankings jest 93% a to jest jedyna moja wyrocznia :reggie: słabizna

Opublikowano

Ja rozumiem, że QB to nie jakiś mesjasz ale 78 to drobna przesada

No, bo jest 77 :pawel:

xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Niech sobie nawet będzie 70 xD

Opublikowano

720p ale w nioh to nie przeszkadza żadnemu klapowi  :pawel:

Boty trzepią, bo w jakieś grze na Nadkonsoli, na poziomie alphy, nawet nie bety, rozdzielczość to 720p przy 60fps, u was w finalnym kodzie 720p w 30fps to norma... robaki.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.